همه چیز درباره ی Xbox Live

میتونی یکم بیشتر توضیح بدی؟
وقتی وصل کردی میتونی بری تو xbox live؟

تو صفحه های قبل همین تاپیک درباره این مورد به طور کامل توضیح داده شده .
اگر شما این کابل رو وصل کنی میتونی با انجام یک سری از تنظیمات به Live وصل شی ;) .

من هر کاری میکنم DNS رو failed میزنه حتی زنگ زدم DNS ISP رو هم پرسیدم ولی نمیدونم چی کار کنم ؟!
لطفا راهنمائی کنید .

آخرین ویرایش:
آقا یکی جواب منو بده
من آکونت Silver رو فعال کردم لطفا بگید چطور می تونم آکونت Gold رو فعال کنم
شما نمی تونی gold تو فعال کنی و باید یه ای دی جدید دیگه با کنسول بسازی! gold همون موقع که id رو می سازی فعال می شه اگه نشه دیگه نمی شه فعالش کرد. در ضمن اکانت سیلور اصلا فعال کردنی نیست. شما هر اکانتی تو سایت xbox.com بسازید اکانت سیلور حساب می شه.

ببينيد آخري كه ساخت پروفايل لايوتون تموم ميشه مينويسه كه حالا ميخواي اعتبار لايو بخري يا نه سيلور ميخواي.
بالطبع پاسخ شما اينه كه همون سيلور رو ميخواي و نميخواي گلد بخري بعدش اگه تا اون موقع با اون پروفايل به لايو وصل نشده باشي ميگه شما ميتوني يه گلد يك ماهه داشته باشي كه بايد با اون موافقت كني

یعنی تو این فروم خراب شده یکی نمیاد یه آموزش کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل
برای فعال کردن Gold رو بنویسه

یعنی تو این فروم خراب شده یکی نمیاد یه آموزش کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل
برای فعال کردن Gold رو بنویسه
شما مطمئنی که فقط سیلور فعال شده؟ تو اون دشبورد خراب شدت برو این قسمت:
xbox live market place > account management > membership
ببین نوشته سیلور یا گلد.

اگه از توی خود کنسول آیدی برای لایو ساختی و همه مراحلش رو طی کردی قاعدتاً باید گلد 1 ماهه فعال شده باشه. آخرین مرحله میپرسه که نوع اکانت چی باشه، سیلور هست و بقیه گلد های پولی هستن که نمیتونی انتخاب کنی. همون سیلور رو که بزنی یه صفحه میاد میگه 1 ماه گلد آزمایشی شما هم فعال شد.
اگه گلد فعال نشده یک آیدی دیگه درست کن.

شما مطمئنی که فقط سیلور فعال شده؟ تو اون دشبورد خراب شدت برو این قسمت:
xbox live market place > account management > membership
ببین نوشته سیلور یا گلد.

اگه از توی خود کنسول آیدی برای لایو ساختی و همه مراحلش رو طی کردی قاعدتاً باید گلد 1 ماهه فعال شده باشه. آخرین مرحله میپرسه که نوع اکانت چی باشه، سیلور هست و بقیه گلد های پولی هستن که نمیتونی انتخاب کنی. همون سیلور رو که بزنی یه صفحه میاد میگه 1 ماه گلد آزمایشی شما هم فعال شد.
اگه گلد فعال نشده یک آیدی دیگه درست کن.

از همه ی دوستان خیلی خیلی تشکر می کنم من بالاخره تونستم Gold هم فعال کنم
بچه ها می دونبد مشکل از کجا بود ؟؟
مشکل این بود که اسم gamertag من یک بر ثبت شده بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or