همه چیز درباره ی Xbox Live

نمیدونم چند نفرتون تا حالامثه من 1000 تا ms point free از ms گرفته باشید؟ولی من یه 2 ماه پیش یا بیشتر 1000 تا ms point free گرفتم که اون موقع خیلی خوشحال شدم
حالا یه message دیگه اومده از من خواهش کرده 1250 تا دیگه mspoint رو reedem کنم جالبه نه:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :love:
اینم messageش:
Si vous souhaitez recevoir ce message en français, répondez « Oui, s’il vous plaît ». Recently, you received Microsoft Points that may expire. Please accept 1250 Microsoft Points with no expiry date.

GXQP4-KV3GR
بقیه ی پسش ماله خودمه;)
--------
فقط یه چیزی:
اون 1000 تای قبلی مثل اینکه محدوده داشت ومن تو ون محدوده ی زمانی از 1000 تا mspoint استفاده نکردم:confused: :( و پرید تو این پست هم بهش اشاره شده که you received ms point that may expire
ولی این 1250 تا محدوده ی زمانی نداره:)

آخرین ویرایش:
نمیدونم چند نفرتون تا حالامثه من 1000 تا ms point free از ms گرفته باشید؟ولی من یه 2 ماه پیش یا بیشتر 1000 تا ms point free گرفتم که اون موقع خیلی خوشحال شدم
حالا یه message دیگه اومده از من خواهش کرده 1250 تا دیگه mspoint رو reedem کنم جالبه نه:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :love:
اینم messageش:
Si vous souhaitez recevoir ce message en français, répondez « Oui, s’il vous plaît ». Recently, you received Microsoft Points that may expire. Please accept 1250 Microsoft Points with no expiry date.

GXQP4-KV3GR
بقیه ی پسش ماله خودمه;)
--------
فقط یه چیزی:
اون 1000 تای قبلی مثل اینکه محدوده داشت ومن تو ون محدوده ی زمانی از 1000 تا mspoint استفاده نکردم:confused: :( و پرید تو این پست هم بهش اشاره شده که you received ms point that may expire
ولی این 1250 تا محدوده ی زمانی نداره:)

1000 تا پوینت فری از کجا گیر آوردی:confused: :eek: :love:

سلام بچه ها
روی کنسول من کارت ایکس لایو نبود
روی کنسول شما چطور ؟
روی این کارت کد مخصوص وصل شدن به محیط لایو رو نوشته ؟
من از اونجایی که خریدم گفتم کارت لایو کو گفت که کارت نمیخواد مودم وصل کنی و پروفایل بسازی وصل میشه
درست میگفته ؟

به منم گفتن اولین پروفایلو که بسازی شروع میشه ولی وقتی میزنم ازم کد میخواد و اسم و.... اون کدو از کجا باید بیارم ؟
عزیزان لطفا کمک کنید .

سلام بچه ها
روی کنسول من کارت ایکس لایو نبود
روی کنسول شما چطور ؟
روی این کارت کد مخصوص وصل شدن به محیط لایو رو نوشته ؟
من از اونجایی که خریدم گفتم کارت لایو کو گفت که کارت نمیخواد مودم وصل کنی و پروفایل بسازی وصل میشه
درست میگفته ؟

برای وصل شدن به لایو به کارت XBOX LIVe احتیاج نیست .
شما وقتی تو لایو یک پروفایل بسازی میتونی به اکانت گلد لایو به مدت یک ماه وصل شی . بعد از یک ماه اکانت شما تبدیل به Silver میشه .

خير اشتباه ميكني مهدي جان. silver هم ازون اول هست براي هر دستگاهي هم به صورت فري هست و محدوديت زماني نداره شما فقط پروفايل درست كن و اكونت گلدت رو فعال نكن ميبيني شما ميتونيد فقط دانلود كنيد و اين يعني همون سيلور چون تو Core Pack ها گلد وجود نداره

خير اشتباه ميكني مهدي جان. silver هم ازون اول هست براي هر دستگاهي هم به صورت فري هست و محدوديت زماني نداره شما فقط پروفايل درست كن و اكونت گلدت رو فعال نكن ميبيني شما ميتونيد فقط دانلود كنيد و اين يعني همون سيلور چون تو Core Pack ها گلد وجود نداره

سعید جان تو Core Pack هم یک ماه اشتراکه Gold وجود داره .

سعید جان تو Core Pack هم یک ماه اشتراکه Gold وجود داره .

عزيزم اتفاقا يكي از معايب خريد كور پك نسبت به پريميوم همين نداشتن يك ماه گلد هست فقط و فقط اين يك ماه گلد مجاني براي پريميوم هست و كسي كه اين رو به شما گفته اشتباه كرده.
موفق باشيد

عزيزم اتفاقا يكي از معايب خريد كور پك نسبت به پريميوم همين نداشتن يك ماه گلد هست فقط و فقط اين يك ماه گلد مجاني براي پريميوم هست و كسي كه اين رو به شما گفته اشتباه كرده.
موفق باشيد
این مسئله ای که شما می گید برای اوایل بود ولی الان Core Pack ها هم یک ماه گلد مجانی دارند. (شما هر نوع 360 ی بخرید یک ماه گلد مجانی دارید که با ساختن پروفایلتون در کنسول فعال می شه)

Attachments

• ilmfeaturegrid1.jpg
    ilmfeaturegrid1.jpg
    35.2 KB · مشاهده: 66
موفق باشيد

سعید جان همانطور که جناب Lich King هم گفتن الان Core Pack مانند مدل پریمیوم دارای یک ماه اکانت رایگان گلد هست .
اتفاقا همین چند روز پیش یکی از دوستام مدل Core Pack رو خرید و تونستیم با همدیگه Pes 2007 رو از طریق لایو با هم بازی کنیم ;) .

من هم الان نميدونستم تو سري هاي جديد اين گلد تو كورپكها هست چون همين طور كه آقا اشكان گفت تو سري هاي قبلي اين گلد نبود . امان ازين ماكروسافت

بچه ها من می خوام به XBL وصل شم
من الان همه کارشو کردم اما یه جایی هست که میگه باید windows live id رو وارد کنم این دیگه چیه یکی کمک کنه لطفا

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or