Rockstar
کاربر سایت
نمیدونم چند نفرتون تا حالامثه من 1000 تا ms point free از ms گرفته باشید؟ولی من یه 2 ماه پیش یا بیشتر 1000 تا ms point free گرفتم که اون موقع خیلی خوشحال شدم
حالا یه message دیگه اومده از من خواهش کرده 1250 تا دیگه mspoint رو reedem کنم جالبه نه:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
اینم messageش:
Si vous souhaitez recevoir ce message en français, répondez « Oui, s’il vous plaît ». Recently, you received Microsoft Points that may expire. Please accept 1250 Microsoft Points with no expiry date.
GXQP4-KV3GR
بقیه ی پسش ماله خودمه
--------
فقط یه چیزی:
اون 1000 تای قبلی مثل اینکه محدوده داشت ومن تو ون محدوده ی زمانی از 1000 تا mspoint استفاده نکردم:confused:
و پرید تو این پست هم بهش اشاره شده که you received ms point that may expire
ولی این 1250 تا محدوده ی زمانی نداره
حالا یه message دیگه اومده از من خواهش کرده 1250 تا دیگه mspoint رو reedem کنم جالبه نه:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

اینم messageش:
Si vous souhaitez recevoir ce message en français, répondez « Oui, s’il vous plaît ». Recently, you received Microsoft Points that may expire. Please accept 1250 Microsoft Points with no expiry date.
GXQP4-KV3GR
بقیه ی پسش ماله خودمه

--------
فقط یه چیزی:
اون 1000 تای قبلی مثل اینکه محدوده داشت ومن تو ون محدوده ی زمانی از 1000 تا mspoint استفاده نکردم:confused:

ولی این 1250 تا محدوده ی زمانی نداره
آخرین ویرایش: