همه چیز درباره ی Xbox Live

چه مودم هایی ؟
میتونین معرفی کنین و یا عکس بزارین ؟
شما به جای اینکه دنبال این مودم ها باشی باید کار منطقی و اصلی رو انجام بدی یعنی اینکه xbox رو به صورت شبکه به کامپیوترت وصل کنی و اینترنت رو بین هردوشون share کنی. تو تاپیک همه چیز درباره xbox live توضیح داده شده در این مورد.

سلام ببخشید این سوال رو میکنم چون اصلا من تو ایکس باکس لایو وارد نیستم امروز برای اولین بار وقتی وصل شدم ایکس باکس لایو دستگاهم اپدیت شد و بعد از اون نوشته ای شبیهه windows id اومد که دقیقا نفهمیدم باید چی کار کنم اگه میشه یه توضیح بدید که از اول چگونه وصل بشیم به ایکس باکس لایو و در قسمت لایو چگونه ایدی بسازیم
ممنون

اخ میدونید ما هر کاری کردیم پی سی به ایکس باکس شیر نشد که نشد ما هم به فکر راه چاره افنادیم
این حرفی هم که زدم توی سایت خوده ماکروسافت دیدم

سلام ببخشید این سوال رو میکنم چون اصلا من تو ایکس باکس لایو وارد نیستم امروز برای اولین بار وقتی وصل شدم ایکس باکس لایو دستگاهم اپدیت شد و بعد از اون نوشته ای شبیهه windows id اومد که دقیقا نفهمیدم باید چی کار کنم اگه میشه یه توضیح بدید که از اول چگونه وصل بشیم به ایکس باکس لایو و در قسمت لایو چگونه ایدی بسازیم
ممنون

از نظر اتصال به لایو که فکر نکنم مشکلی داشته باشی چون شما به هر حال به لایو وصل شدی . شما زمانی که به لایو وصل میشی باید برای خودت یه Gamer Tag جدید بسازی البته میتونی از همون Gamer Tag کنونیت هم استفاده کنی . برای ساختن Gamer Tag هم مشکلی نداری چون توی داشبورد قسمت XBOX LIVE گزینه به نام New Gamer Tag وجود داره .
برای درست کردن Windows ID هم شما حتما باید یک Hotmail داشته باشی یا از طریق یاهو برای خودت یک ID بسازی . موفق باشی ;) .

بخشید من همه کارا رو کردم و وصل شدم ولی :
1 - میخواستم از اون پروفایل قبلیم استفاده کنم نمیتونم و یکی دیگه درست کرم که اسکور 0 هست :((
2- چه جوری گلد رو فعال کنم چون الان من سیلور هستم .

سلام
من توی یاهو ایدی دارم یه جا توی ایکس باکس لایو میگه ایمیل و پسوردت رو بده من اونجا مشکل دارم چون وقتی ایمیلم و پسوردم رو وارد میکنم وبعد sing in رو میزنم قبول نمیکنه و میگه ادرس ایمیل یا پسورد اشتباه هستش ایمیلم هم به این صورت وارد میکنم شاید میگم ایمیل رو بد مینیویسم اگه میشه دقیقا بگید چی کار کنم ممنون
homy_xbox2006@yahoo.com

سلام
من توی یاهو ایدی دارم یه جا توی ایکس باکس لایو میگه ایمیل و پسوردت رو بده من اونجا مشکل دارم چون وقتی ایمیلم و پسوردم رو وارد میکنم وبعد sing in رو میزنم قبول نمیکنه و میگه ادرس ایمیل یا پسورد اشتباه هستش ایمیلم هم به این صورت وارد میکنم شاید میگم ایمیل رو بد مینیویسم اگه میشه دقیقا بگید چی کار کنم ممنون
homy_xbox2006@yahoo.com

شما برو تو www.passport.net یک ایدی درست کن سنتم باید بالای 18 باشه به میلادی که میزنی کشورتم ایران نزن مثلا آمریکا رو بزن .

شما اگه گلدت موقع ثبت نام فعال نشده باشه دیگه نمی شه و باید یه id جدید بسازی.

منظورتونو متوجه نشدم ؟
ایدی چی باید بسازم ؟ کجا رو میگید ؟:confused:
چطوری میتونم از همون پروفایلی که الان دارم برای لایو استفاده کنم ؟

منظورتونو متوجه نشدم ؟
ایدی چی باید بسازم ؟ کجا رو میگید ؟:confused:
چطوری میتونم از همون پروفایلی که الان دارم برای لایو استفاده کنم ؟
ببینم شما id live ساختی یا نه؟ شما باید به قسمت register live بری و یه id بسازی که باید ایمیلت رو هم وارد کنی. با خود کنسول هم باید این کارو انجام بدی. از همین پروفایلی هم که الان داری اگه رجیستر نشده باشه که به هیچ درد نمی خوره و باید بندازیش دور ولی اگه ریجستر شده هست باید بری کارت های گلد رو بخری تا اکانت گلد بگیری. اگر هم می خوای از یک ماه گلد مجانی استفاده کنی باید یه id جدید مجددا بسازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or