همه چیز درباره ی Xbox Live

ببینم شما id live ساختی یا نه؟ شما باید به قسمت register live بری و یه id بسازی که باید ایمیلت رو هم وارد کنی. با خود کنسول هم باید این کارو انجام بدی. از همین پروفایلی هم که الان داری اگه رجیستر نشده باشه که به هیچ درد نمی خوره و باید بندازیش دور ولی اگه ریجستر شده هست باید بری کارت های گلد رو بخری تا اکانت گلد بگیری. اگر هم می خوای از یک ماه گلد مجانی استفاده کنی باید یه id جدید مجددا بسازی.

خیلی ممنون وصل شدم و گلدمم فعال شد .
دفعه قبلی هم همین کارا رو کردم ولی نمیدونم چرا اوندفه فعال نشد .
الان داره از اون یک ماه کم میشه ؟

رو دوستان من يک سؤالی دارم و اون اينکه آيا شما pro evoloution 2007آنلاين بازی کرديد؟
من ميخوام بازی ارجينالشو برای کامپيوتر بخرم و آنلاين بازی کنم ميخوام ببينم
با 128 کيوبايت ميشه راحت بازی کرد يا نه؟

خیلی ممنون وصل شدم و گلدمم فعال شد .
دفعه قبلی هم همین کارا رو کردم ولی نمیدونم چرا اوندفه فعال نشد .
الان داره از اون یک ماه کم میشه ؟

محمد جان اعتبار گلد یک ماهه هست یعنی از زمانی که شما گلد رو فعال میکنید هر روز از اعتبارش کم میشه .

سلام
بچه ها هر چه سری تر یکی کمکم کنه
من دارم ID میسازم تو XBOX LIVE و آخرش آدرس , سیتی , State و ZIP CODE می خواد چی کار کنم ؟
هر چی هم میزنم آخر به آدرس گیر می ده
لطفا سری جواب بدین ممنون می شم
GOOD LUCK

سلام
بچه ها هر چه سری تر یکی کمکم کنه
من دارم ID میسازم تو XBOX LIVE و آخرش آدرس , سیتی , State و ZIP CODE می خواد چی کار کنم ؟
هر چی هم میزنم آخر به آدرس گیر می ده
لطفا سری جواب بدین ممنون می شم
GOOD LUCK

اصلا اینا مهم نیست فقط باید پرشون کنی فقط زیپ کد چک میشه که باید درست باشه اینو بنویس مثل من
Address : W.400 Wall Street
State:New York(NY)
City: New York City
Zip Code : 10001
البته اگه زیپ کدو اشتباه نکرده باشم;)

آخرین ویرایش:
سلام. آیا ممکنه مایکروسافت آیدی کسانی که از دیسک کپی شده و فیرمور هک شده استفاده میکننو بن کنه؟ تا حالا کسی از بچه ها آیدیش بن شده؟
ورژن فیرمور تاثیری توی استفاده از Live داره؟ و اگه تاثیری داره برای درایوهای سامسونگ پائینترین ورژن ممکن برای اتصال به لایو ورژن چنده؟
ممنون میشم اگه یه جواب دقیق بدید.

اقا این مشکل DNS رو کسی نتونسته حل کنه ؟
من حتی DNS رو از اون ISP که ازش سرویس میگیرم رو هم پرسیدم ولی نمیدونم چی کار کنم باز هم failed میده !
تاپیک رو تا حالا چند بار از اول تا اخر خوندم ولی چیز دست و حسابی در این مورد ندیدم .

آخرین ویرایش:
اقا این مشکل DNS رو کسی نتونسته حل کنه ؟
من حتی DNS رو از اون ISP که ازش سرویس میگیرم رو هم پرسیدم ولی نمیدونم چی کار کنم باز هم failed میده !
تاپیک رو تا حالا چند بار از اول تا اخر خوندم ولی چیز دست و حسابی در این مورد ندیدم .

خب شما اول برو تو پروپرتیز کانکشنت بعد رو Tab ه Networking برو و IP Internet Protocol رو سلکت کن رو پروپرتیز کلیک کن و اونجا با Use Following DNS Address همون DNS ی گرفتی رو اونجا وارد کن فک کنم مشکلت حل شه

بنظرم اینو صفحات قبل هم گفتن

خب شما اول برو تو پروپرتیز کانکشنت بعد رو Tab ه Networking برو و IP Internet Protocol رو سلکت کن رو پروپرتیز کلیک کن و اونجا با Use Following DNS Address همون DNS ی گرفتی رو اونجا وارد کن فک کنم مشکلت حل شه

بنظرم اینو صفحات قبل هم گفتن

این کار رو هم انجام دادم ولی باز هم نشد !
خودم هم دیگه پاک گیج شدم در ضمن من از adsl استفاده میکنم هر راهی که به فکرم میرسید رو انجام دادم ولی باز هم نشد که نشد :mad: :confused:

سلام. آیا ممکنه مایکروسافت آیدی کسانی که از دیسک کپی شده و فیرمور هک شده استفاده میکننو بن کنه؟ تا حالا کسی از بچه ها آیدیش بن شده؟
ورژن فیرمور تاثیری توی استفاده از Live داره؟ و اگه تاثیری داره برای درایوهای سامسونگ پائینترین ورژن ممکن برای اتصال به لایو ورژن چنده؟
ممنون میشم اگه یه جواب دقیق بدید.

کسی جواب نمیده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or