همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من برای اولین بار میخوام لایو وصل بشم
اولش میگه باید یه آپدیتی انجام بدی
اما تا میزنم که آپدیت رو دانلود کنه همون اول این پیغام میاد

cant download the update to test your connection open system settings and select network settings test xbox live connection

این status code رو هم میده
2751-8007-0300-0080-0000-3080

لطفا راهنماییم کنید ممنون

سلام
دوستان این کارت لایو رو کجا میشه تهیه کرد؟ و قیمتش چقدره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

ویرایش:
یه پروفایل جدید ساختم و یک ماه رایگان فعلا دارم. ( عجب حالی میده کال اف) سرعتم هم برای بازی عالیه . بدون یه زره تیک زدن و گیر کردن.

آخرین ویرایش:
دوستان من کارت لایو گرفتم میخام reedem کنم قه جا billing information داره هر چی میزنم میگه postal code با state یا locale نا هماهنگه چکار کنم ؟ :(
باید اگه اکانتت مال us هست یه ادرس و پستال کدی بهش بدی که مال یکی از شهرهای us باشه و اگه اکانتت مال uk هست هم به همین ترتیب به عنوان مثال من خودم اکانتم uk بود و واسه ریدیم کد پستال کد لندن و ادرس BBC رو وارد کردم;)

سلام
دوستان من یه هارد 60 گیگ برای کنسول ارکید خودم گرفتم . متاسفانه غیر اورجیناله ( هر چی گشتم اورجینال پیدا نکردم ) با این اگه برم لایو بن میشم.؟؟؟؟؟؟؟؟ من تا الان کلی لایو بازی کردم البته بدون هارد ولی خوب سرو صدای درایو میره رو اعصاب حالا شما دوستان میشه یه راهنمایی کوچیک بکنید .
با تشکر....

قیمت اکانت 1 و 3 ماهه Gold رو میخواستم . اگه سایتی واسه فروش هم میشناسین بگین .

دوست من اینجا تو تاپیک نمیشه سایت معرفی کرد اگه دوست داشتین تو پروفایلم براتون توضیح میدم.

سلام
دوستان من یه هارد 60 گیگ برای کنسول ارکید خودم گرفتم . متاسفانه غیر اورجیناله ( هر چی گشتم اورجینال پیدا نکردم ) با این اگه برم لایو بن میشم.؟؟؟؟؟؟؟؟ من تا الان کلی لایو بازی کردم البته بدون هارد ولی خوب سرو صدای درایو میره رو اعصاب حالا شما دوستان میشه یه راهنمایی کوچیک بکنید .
با تشکر....
نه بعید میدونم بن شدن ربطی به اصل بودن یا نبودن هارد داشته باشه چون مایکروسافت فقط از طریق درایو هست که شما رو مشکوک تشخیص میده.

دوست من اینجا تو تاپیک نمیشه سایت معرفی کرد اگه دوست داشتین تو پروفایلم براتون توضیح میدم.
.

سلام
ممنون میشم برای من هم در مورد این اکانت های گلد لایو تو پیغام خصوصی یه توضیح کوچولو بدید . راستی در مورد هارد مطمئنی ؟ آخه یه جا گفته بودند که با هارد غیر اصل بن میشی؟ من فکرشو کردم دیدم ربطی نداره. حالا شما مطمئن هستید؟
متشکرم...

سلام
ممنون میشم برای من هم در مورد این اکانت های گلد لایو تو پیغام خصوصی یه توضیح کوچولو بدید . راستی در مورد هارد مطمئنی ؟ آخه یه جا گفته بودند که با هارد غیر اصل بن میشی؟ من فکرشو کردم دیدم ربطی نداره. حالا شما مطمئن هستید؟
متشکرم...
والا الان یه جوابی بهت ندم که فردا خدایی نکرده اتفاقی بیافته و من مقصر باشم ولی تا اونجایی که من اطلاعات دارم این موضوع ربطی به بن شدن نداره.

والا الان یه جوابی بهت ندم که فردا خدایی نکرده اتفاقی بیافته و من مقصر باشم ولی تا اونجایی که من اطلاعات دارم این موضوع ربطی به بن شدن نداره.

سلام
ممنون دوست عزیز میدونم قصد شما هم خیر بوده و می خواید بنده رو راهنمایی کنید. فقط از دوستان حرفه ای اینجا شما اشنایی باشون دارید یه مشورت بگیرید. ( البته شما هم مسلما حرفه ای هستید اما خوب من یه جواب قانع کننده می خوام ) راستش من زیاد نمیشناسم .
با تشکر...

اقا من تا ساعت 7 صبح امروز راحت به live وصل میشدم و بازی میکردم ولی حالا میگه MTU مشکل داره ! قضیش چیه ؟ باید چی کارش کنم ؟ خودش گفته برید تو modem webpage درستش کنید ولی مال من اصلا قسمت MTU نداره ! Help Me

من یه 48 ساعته خریدم امروز می خوام بعد از 4 ماه لایو بیام لایو اولین بار می خوام گلد شارژ کنم چه اطلاعاتی می خواد اگه آدرسی چیزی می خواد بگید
من می خوام پروفایل اصلیم رو شارژ کنم تمام بازی های non stealth رو از رو هاردم پاک کردم مشکلی نیست دیگه؟
من فریمورم lt+ است وبه v1.1 آپدیت نکردم آپدیت به این ورزن لازمه؟
من نمی دونم بازی پچ شده برای چه کاریه ولی بازی که من دارم ap2.5 رو داره اجرا می کنم پس پچ شده ؟
برنامه abgx بازی پچ شده رو تشخیص میده؟

سلام آقا من 1 مشکل داشتم اونم با بازی gears of war 2 وقتی مولتی پلیر رو انتخاب میکنم و start team میزنم serch میکنه اما چیزی پیدا نمکنه 1 موقعه هایی هم به فایروال گیر میده

من تازه امروز رفتم به XBOX LIVE !

تا حالا فقط تونستم دانلود كنم اصلا نميتونم لايو بازي كنم ميشه بگيد بعد از وصل شدن به ايكس باك لايو

چطوري ميتونم با ديگران بازي كنم؟! وقتي بخش بازي با ديگران رو ميزنم ميگه پروفايل شما كاركت نشده يعني

چي؟! يعني با اين كه يه ماه اشتراك رايگان دارم نمي تونم با ديگران بازي كنم؟! لطفا هر چي سريع تر راهنمايي كنيد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or