همه چیز درباره ی Xbox Live

آقا من 3 ماه پیش وسط های مهر 360 گرفتم و به آپدیت داشبورد کینکت بتا که همون موقع ها (مهر ماه) اومده بود نصبش کردم بدون مشکل هم تمام بازی ها رو اجرا کرد اواخر آبان هم آپدیت LT+ رو برای DVD Player که سخت افزاری بود انجام دادم الان وایرلس 256 گرفتم دیشب میخواستم برای اولین بار به LIVE وصل کنم که به محض وصل شدن ازم آپدیت خواست که من کنسل کردم دوستان این آپدیت رو باید حتما انجام بدم؟ اگه آپدیت بشه بعدش ممکن هست که BAN بشم؟ در ضمن DVD داخل دستگاه برای اولین بار موقع وصل شدن به LIVE نباید بذارم ؟! ممنون میشم جوابم رو بدین
در ضمن اگه دوستی هست که زیاد LIVE بازی کرده و دوست داره که باهم بازی کنیم خوشحال میشم بهم خبر بده :d و همینطور دوستانی که خوب از دست بن شدن در رفتن :d

دوستان وقتی میخوام وصل بشم به سر سیم که میرسه ارور میده و میگه مودم نمیتونه IP تشکیل بده !
اینم عکس ارور استاتوسش !
میشه راهنمایی کنین ؟
شما باید NAT مودمتون رو باز کنید. یوزر پسورد رو به مودمتون بدید دیگه نیازی نیست به کنسول یوزر پسورد بدید.!

برای آموزش باز کردن NAT از این آموزش که دوستمون زحمت کشیدن استفاده کنید

رفع مشکل NAT و JOIN شدن به سرور ها دیگه.

فقط به جای اون پورتها که تو آموزش هست پورتهای ذیل رو وارد کنید!

3074
80
88

همین سه پورت کافی هست.

شما باید NAT مودمتون رو باز کنید. یوزر پسورد رو به مودمتون بدید دیگه نیازی نیست به کنسول یوزر پسورد بدید.!

برای آموزش باز کردن NAT از این آموزش که دوستمون زحمت کشیدن استفاده کنید

رفع مشکل NAT و JOIN شدن به سرور ها دیگه.

فقط به جای اون پورتها که تو آموزش هست پورتهای ذیل رو وارد کنید!

3074
80
88

همین سه پورت کافی هست.
آخه مشکل اینجاس که مودمم از این آشغالای ماله شرکت پیشگامانه !
اسم و رسم و هیچی هم نداره !! توی تنظیمات هم قسمت NAT اصلا نداره !!
به شرکتش هم که زنگ میزنم یکی از یکی دیگه خنگ تر !!
کاری دیگه نمیشه کرد ؟!

سلام به همه شما عزیزان من چنتا سوال داشتم ؟

من دستگامو ltکردم که لایو بازی کنم الان میخواستم بدونم شرایط لایو چطوره من میتونم با این ال تی برم لایو یازی کنم..........؟؟؟؟؟

دوام --- ال تی ---- چقدره دایمی یا باید ابدیتش کنم ؟

با همین دیسک های معمولی میشه بازی کرد یا نه اخه یه تاپیک دیدم ( رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در XBOX LIVE) این در مورد چه نوع دیسکی صدق میکنه؟؟؟؟

اگه بن بشم چه اتفاقی برای دستگام میفته؟؟؟؟؟؟؟؟
فرق این کارتهای لایو چیه؟

ببخشید اگه سوالام زیاد شد......فقط خواهشا جواب بدین....ممنون
:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or