همه چیز درباره ی Xbox Live

بچه های کسی رو می شناسید که کارت Point بفروشه ؟ من شدیدا نیاز دارم اما هرجا رفتم دنبالش نداشتن. کسی می فروشه یا کسی جایی رو می شناسه ؟

سلام بچه ها چنتا سوال دارم
1.براي وصل شدن به لايو ارتباط مستقيم با مودم خوبه يا ارتباط با كامپيوتر و مودم؟
2.با چه بازيهايي بايد بازي كنم تا بن نشم و مال كدام شركت ها خوبه؟و چه نكات ديگه اي رو بايد رعايت كنم تا بن نشم؟
3.مودم adsl بهتره چي باشه d link خوبه يا چيز ديگه اي؟

سلام بچه ها چنتا سوال دارم
1.براي وصل شدن به لايو ارتباط مستقيم با مودم خوبه يا ارتباط با كامپيوتر و مودم؟

فکر کنم ارتباط مستقیم باشه بهتر باشه

2.با چه بازيهايي بايد بازي كنم تا بن نشم و مال كدام شركت ها خوبه؟و چه نكات ديگه اي رو بايد رعايت كنم تا بن نشم؟

توی فریمور های lt و مدل های قبلش باید بازی رو با abgx360چک می کردی تا ببینی stealth هست یا نه اما روی فریمور های lt+ رو نمی دونم اگه می دونه بگه ما هم بدونیم؟؟

دوستان من از هر تاپیکی سوال کردم کسی جواب نمیده خواهش میکنم اگر میشه جواب بدید

من دستگاهم 2006 هستش و درایوم هیتاچیه (که به طبع lt و lt+ برای دستگاه من نمیاد)
تا بحال لایو وصل نشدم
هیچ راهی نداره که لایو وصل بشم ؟؟؟؟

جون من اگه کسی میدونه جواب ما رو بده مرسی:(

بچه ها من می خوام یک بازی Arcade دانلود کنم اما در زمان دانلود از شبکه قطع میشم. بعد که دوباره وصل می شم بعد از 10 تا 15 دقیقه دوباره قطع میشم. می دونید مشکل کجاست ؟

سلام به بچه هاي گل اقا من درايوم ben q هستش حالا lite on بهتره براي live يا فرقي نميكنه؟چون اين دوستمون گفت كه درايو من hitachi هست و مشكلاتي داره انگار.

من 2 تا پروفایل دارم یکی برای لایو و یکی برای آفلاین اما می خوام از پروفایل اصلیم استفاده کنم اگه بازی های non stealth رو پاک کنم و به لایو وصل بشم مشکل شناسایی پیدا می کنه؟
یه سایتی معرفی کنید برای گلد 48 ساعته game ir موجود نداره یه سایتی به غیر از این
راستی الان لایو امنه؟

آخرین ویرایش:
من از تابستون تا حالا به لایو وصل نشده ام و آپدیت داشبورد رو انجام دادم فریمور lt+ هم نصب کردم امروز اومدم به لایو وصل بشم گفت باید system update انجام بدی من انجام ندادم این آبدیت چیه؟انجام بدم؟
یکی جواب بده تا 1 ساعت دیگه نیاز دارم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or