چرا نمی شه خرید (درستش کرده برو همین الان بگیر!)
نه بابا نمی شه خرید....
من عضو شدم ولی لاگین نمشه....
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هیچکس جایی دیگۀ سراغ نداره ؟
چرا نمی شه خرید (درستش کرده برو همین الان بگیر!)
اپدیت جدیدرو منم دیروز ریختم و تا حالا به مشکلی برنخوردم!!!!اساتید لطفا کمک.
xbox من مدل 2006 و درایوشم فکر کنم هیتاچی.برای اولین بار می خواستم به لایو وصل بشم که پیغام داد باید اپدیت کنم.حالا اگه اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ بن نمی شم؟راحت می تونم بازی کنم؟(بیشتر gears و cod)
من نه ماه این مشکلو داشتم(مودمم Zyxel بود)سلام. من میخوام یه لایو وصل بشم ولی ارور mtu میده . اینترنتم پارس انلاین. هر چی توی تنظیمات مودم میگردم چیزی به اسم mtu پیدا نمیکنم. مودمم symphony 800 .
با سلام من هر كاري كردم نتونستم xbox رو update كنم رو هر فلشي ريختم تو بخش تنظيماتش ميشناسه وقتي مثلا آهنگ توش باشه مي شناسه ولي پوشه update رو نه .چند نوع فلش ازمايش كردم نشد فرمت fat32 كردم نشد رو dvd هم رايت كردم نشد لطفا راهنمايي كنيد
اقا سلام من ميخوام به live وصل بشم حداقل سيستم مورد نياز براي وصل شدن چيه و سرعت adsl چقدر باشه خوبه واينكه مودم adsl چي باشه بهتره.و در اخر بهترين روش براي وصل شدن كدام است متشكرم.
دوستان من فریمورم lt قدیمی هست و اپدیتو lt+ رو نریختم اون روش دو اپدیتی رو انجام دادم ولی الان که میخوام برم تو لایو میگه باید اپدیت کنی میخوام بدونم اگه این اپدیتی رو که میگه بریزم برای بازی ها به مشکل میخورم یا نه؟
www.game-ir.comبچه های کسی رو می شناسید که کارت Point بفروشه ؟ من شدیدا نیاز دارم اما هرجا رفتم دنبالش نداشتن. کسی می فروشه یا کسی جایی رو می شناسه ؟
؟سلام بچه ها چنتا سوال دارم
1.براي وصل شدن به لايو ارتباط مستقيم با مودم خوبه يا ارتباط با كامپيوتر و مودم؟
2.با چه بازيهايي بايد بازي كنم تا بن نشم و مال كدام شركت ها خوبه؟و چه نكات ديگه اي رو بايد رعايت كنم تا بن نشم؟