همه چیز درباره ی Xbox Live

من آپدیت فریمور جدید رو انجام دادم حالا فقط می خوا برم لایو آپدیت فیفا رو بگیرم برای این آپدیت گلد میخواد؟
اگه تو یه پروفایل آپدیت کنم تو بقیه پروفایل ها هم اعمال میشه؟
این سوال که صد بار پرسیدم وکسی جواب نداده رو دوباره می پرسم اگه بازی non-stealth روی هارد نصب باشه و من موقع لایو یه بازی دیگه که stealth هست رو بازی کنم ماکروسافت می تونه هارد منو بخونه و بفهمه که این بازیا نصب شده؟
اگه برای 5 ثانیه به لایو وصل بشم تا امتیازم آپدیت بشه تو این 5 ثانیه امکان شناسایی هست؟

کسی هست که بدون LT+ بره لایو ؟ یعنی با اون 2 تا Update های 10 MB و آپدیتی که خود بازی های دارای AP25 هستن انجام میده . . . کلا مشکلی نداره برا Ban شدن ؟

من آپدیت فریمور جدید رو انجام دادم حالا فقط می خوا برم لایو آپدیت فیفا رو بگیرم برای این آپدیت گلد میخواد؟
اگه تو یه پروفایل آپدیت کنم تو بقیه پروفایل ها هم اعمال میشه؟
این سوال که صد بار پرسیدم وکسی جواب نداده رو دوباره می پرسم اگه بازی non-stealth روی هارد نصب باشه و من موقع لایو یه بازی دیگه که stealth هست رو بازی کنم ماکروسافت می تونه هارد منو بخونه و بفهمه که این بازیا نصب شده؟
اگه برای 5 ثانیه به لایو وصل بشم تا امتیازم آپدیت بشه تو این 5 ثانیه امکان شناسایی هست؟
فکر کنم مشکلی نداشته باشی و آپدیت می کنه! ولی آپدیتش چیزی خاصی نداره بیشتر برای آنلاین بازی کردن هست که شما نمی خوایید آنلاین بزنید!
من جایی نشنیدم که چک می کنه یا نه! ولی برای احتیاط حتما بازی رو قبل از وصل شدن به لایو پاک کنید.
شما لازمه 1 ثانیه هم وصل شید چک می کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or