برای وصل شدن به لایو که نه فقط برای انلاین زدن گلد نیازه.نه كلا براي وصل شدن به لايو و بازي كردن انلاين حتما بايد اكانت گلد بگيريد.
برای وصل شدن به لایو که نه فقط برای انلاین زدن گلد نیازه.نه كلا براي وصل شدن به لايو و بازي كردن انلاين حتما بايد اكانت گلد بگيريد.
میخوای از بین ببری که چی بشه؟
به عبارتی دیگر Microsoft Point برای خرید بازیهای آرکید و یا خرید اضافات و DLC و ... برای بازیها.این پوینت به چه دردی میخوره ؟؟؟
باید point بدید تا بتونین عوض کنین!(دقیق نمی دونم چنتا می خواهد!)دوستان من نمیتونم gamertag ام رو عوض کنم . چکار کنم ؟
فکر کنم مشکلی نداشته باشی و آپدیت می کنه! ولی آپدیتش چیزی خاصی نداره بیشتر برای آنلاین بازی کردن هست که شما نمی خوایید آنلاین بزنید!من آپدیت فریمور جدید رو انجام دادم حالا فقط می خوا برم لایو آپدیت فیفا رو بگیرم برای این آپدیت گلد میخواد؟
اگه تو یه پروفایل آپدیت کنم تو بقیه پروفایل ها هم اعمال میشه؟
این سوال که صد بار پرسیدم وکسی جواب نداده رو دوباره می پرسم اگه بازی non-stealth روی هارد نصب باشه و من موقع لایو یه بازی دیگه که stealth هست رو بازی کنم ماکروسافت می تونه هارد منو بخونه و بفهمه که این بازیا نصب شده؟
اگه برای 5 ثانیه به لایو وصل بشم تا امتیازم آپدیت بشه تو این 5 ثانیه امکان شناسایی هست؟