همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان خوبین آقا ما 1 سوال داشتیم من 1 بار بن شدم 500 تومان ضرر دادم الان به نظرتون میشه وصل شد 1 دستگاه دیگه خریدم اما میترسم آیا موج بن هست یا نه با تشکر
تا حالا خبری از موج بن نبوده . احتمالا فعلا دارن با چک ap2.5 دستگاها رو شناسایی میکنن تا تو یه زمان مشخص شروع به بن کردن کنن . ( احتمال هست )
ولی شما بهتر هست که تا عرضه Lt+ صبر کنید ( ولی می تونید با آپدیت داشبوردتون و اینکه بازی های قدیمی که چک ap 2.5 رو ندارن و ssv2 هستند با Lt به لایو وصل شید )

دوستان من یه اکانت اسند سال پیش ساختم,از یه ماه مجانیش استفاده کردم,بعدش دو تا سه ماهه گلد خریدم.تا اینکه هفته ی پیش تموم شد.امروز خواستم دومین اکانتم را بسازم وصل شم,ساختم منتها منو xbox live free کرده.یعنی نمی ذاره بازی کنم سیلور شدم.مگه تا سه بار بهت یه ماه مجانی نمی ده؟
کسی نیست من بدبختو کمک کنه؟

دوستان دست همگی درد نکنه اون قضیه حل شد.نمی دونم چی شده بود لایو اون صفحه ای که می تونستی انتحاب کنی 1 ماه رایگان را باز نمی کرد.یه پروفایل دیگه ساختم باز کرد.الان ماه دومم شروع شد...

• Like
Reactions: Soap McTavish
XBOX360 تولدت مبارک
بیا شعم ها را فوت کن که صد سال زنده باشی:d

Cake_7284.jpg

سلام به دوستان من دستگاه قبلیم خراب شد یه دستگاه جدید گرفتم از دستگاه قبلی‌ یک دونه اکانت گلدش استفاده شده بود حالا یه سوالی دارم دوستان میگن با هر دستگاه می‌شه ۳ تا گیمر تگ ساخت و با هر کدوم ۱ ماه رفت لایو حالا من اگه گیمرتگ خودمو ریکاوری کنم چون اکانت گلدش رو مصرف کردم نهایتأ می‌تونم ۲ تا دیگه گیمر تگ بسازم و ۲ ماه گلد داشته باشم یا اینکه نه با این‌که ریکاوری کنم بازم چون دستگام جدید هست می‌تونم به جز اون قبلیه ۳ تا گیمرتگ دیگه هم بسازم و ۳ ماه گلد داشته باشم؟ راستی‌ الان که دستگام جدید رو همین گیمرتگ قبلی یک ماه گلد بهم نمیده؟
دوستان سوالام فوری هست خواهشاً جواب بدید بهم ... ممنون

دوستان من امروز برای اولین بار وصل شدم به لایو(بعد از کلی دعا و صلوات)!بعد مودم و ایکس باکس بردم جای دیگه اومدم که کار کنم این ارور رو داد :

Your console is connected to the Internet but can't contact Xbox LIVE

باید چی کار کنم؟:(

جواب پست قبل رو خودم پیدا کردم :) دوستان ما اومدیم فیفا 11 رو لایو بزنیم ،رفتیم تو بازی ولی تریال رو مجبورا انتخاب کردم که 7 روز بیشتر نیست!نمی شه این 7 روز رو از بین برد؟!:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or