همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام.

یه سوالی چند وقت پیش واسم پیش اومد... اما الان دارم میپرسم.

یک ماه اکانت گلد رایگان که رو پروفایل جدید هست داشتم، بعد اینکه تمام شد و سیلور شدم، یعنی حدود 10-12 روز بعدش، اومدم و رفتم دیدم میشه فیفا 10 آنلاین بازی کرد... نه یک بار دو بار، شاید 2هفته میشد. بعد نمیدونم داداشم چه کارشکرد دیگه نشد.

این عادیه؟ جریانش چیه؟

بعضی موقع ها هست که سرور لایو باگ می گیره , برای مثال یکی از روستان من یک گلد یک ماهه از فروشگاه بازی سنتر خریده الان حدود یک سالی هست که تموم نشده . همچنین یک سری بازی ها هم هستن مثل Left 4 Dead 2 که 48 ساعت می تونی با اکانت سیلورت بازی کنی .

دادا ملت رو سر کار نزار ms پول پرست تر از این حرفاس
سر کار چیه؟ به جون مادرم بهم یه redeem code داده که توش پوینته!:d
ینی خودش ایمیل زد بهت
چه قد پوینت داد؟
اره دیگه به همون ایمیل توی گیمرتگم داده.
زیاد نبود 160 تاست ولی مفت باشه کوفت باشه دیگه!:d

متنش :
Have 160 free Microsoft Points on us.* Then check out IGN's top Xbox LIVE Arcade game of all time, Shadow Complex.
spacer.gif
Get your points by entering this code:

سر کار چیه؟ به جون مادرم بهم یه redeem code داده که توش پوینته!:d

اره دیگه به همون ایمیل توی گیمرتگم داده.
زیاد نبود 160 تاست ولی مفت باشه کوفت باشه دیگه!:d

متنش :
راست میگه این بنده خدا! یه چند وفت پیش هم به من 400 پوینت مجانی داد... بهد من 200تاشو خرج کردم، 200تا دیگش موند که بعد یه چند هفته غیب شد!

اگه پوینت مجانی اینطوری داد بتون حتما سری use کنید!

بچه ها برا من همش ارور MTU میده موقع کانکت شدن تا دیروز درست بود خراب شد بعد خودش درست شد مودم هم خیلی وقته دست نزدم از تو PC به هم bridge کردم

سلام من گيمرتك رو از روي هارد پا كردم و (البته فري يك ماه بود ) حالا مي خوام اكانت رو يك ساله شارژ كنم ولي نمي دونم چطوري بايد دباره اكانتم رو تو پروفايل قرار بدم . مي رم تو لايو مي خوام يه اكانت درست كنم نمي شه بعد اكانت قبليم رو مي دم مي گه ريكاوري بكن ولي ريكاوري رو نمي دونم چطوري انجام بدم

سلام من گيمرتك رو از روي هارد پا كردم و (البته فري يك ماه بود ) حالا مي خوام اكانت رو يك ساله شارژ كنم ولي نمي دونم چطوري بايد دباره اكانتم رو تو پروفايل قرار بدم . مي رم تو لايو مي خوام يه اكانت درست كنم نمي شه بعد اكانت قبليم رو مي دم مي گه ريكاوري بكن ولي ريكاوري رو نمي دونم چطوري انجام بدم

To recover your gamertag

1:دکمه وسط دسته را فشار بده

contlrftbtn.jpg

Recover Gamertag :2 را انتخاب کن.

guideprofile_recvrgmrtgsignedout.jpg

recovergamertagrecover.jpg

یسری سوال میپرسه ازت مثل آدرس میل LIVE ID و پسورد و اینجور مسائل و بعد تمام

• Like
Reactions: aliatlas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن