بلهمشکل اینه بازیسنتر دیگه نمیاره.
یک سایت هست به اسم گیم ایران.اینو کسی تایید میکنه؟
دوست عزیز منم پارس انلاین دارم و همین مشکل رو داشتم.با سلام. من تمام مراحل رو با دقت انجام دادم ولی باز به DNS گیر می ده اتوماتیک هم گذاشتم نشدو 192.168.1.1 هم گذاشتم باز نشد من از پارس آنلاین سرویس می گیرم فکر کنم مشکل از اون باشه چون تو همین تاپیک چند نفر دیگه هم همین مشکله منو با پارس انلاین داشتن لطفا راهنمایی کنید.
برای اینکه مشکلت با dns حل شه... باید بری تو تنظیمات config مودم و یوزر و پس رو اونجا وارد کنی... تا دیگه نیازی به کانکت شدن نباشه... و تا مودم رو روشن کنی به نت وصل شه.... اینطوری دیگه نیازی به dns نداری...,واسه config کزدن هم ی چند پست قبل تر رو بخون نوشتم.... میتونی توی نت هم سرچ کنی.....با سلام. من تمام مراحل رو با دقت انجام دادم ولی باز به DNS گیر می ده اتوماتیک هم گذاشتم نشدو 192.168.1.1 هم گذاشتم باز نشد من از پارس آنلاین سرویس می گیرم فکر کنم مشکل از اون باشه چون تو همین تاپیک چند نفر دیگه هم همین مشکله منو با پارس انلاین داشتن لطفا راهنمایی کنید.
برای ساختن gamertag شدیدا به یه آدرس پستی و zip code وشماره تلفن از آمریکا نیاز دارم .با اونایی که تو پستهای قبلی بود موفق نشدم.
لطفا به من کمک کنید .
اگر تو config تنظیمات DNS رو روی AUTO گذاشته باشی... نباید ارور DNS بده !!! اگر روی manual باشه... اونوقت مجبوری وارد کنی.... که پیشنها د میکنم نباشه روی MAnual .دوست عزیز من اتوماتیک به اینترنت وصل هستم همونطور که شما گفتی ولی باز مشکل دارم
بدون دیسک بازیکه معمولا مشکلی پیش نمیاد،البته یک نکته ی دیگه بستگی به فریمور دستگاه شما داره که جدیدترین LT1.1.سلام دوستان
یه سوال ناشیانه دارم من همین الان دستگاه رو روشن کردم و به لایو رفتم اولین بارمه البته بدون سی دی بازی بدون سی دی که مشکل به وجودنمیاره؟؟؟ بن نمیشم که؟؟
بعد وقتی میخواستم وارد بشم ازم سوال پرسید که ایا می خوای اپدیت کنی اپدیت داشپورد من2.0.8955.0 هست دیگه نمیدونم جدید اومده یا نه؟؟؟ ایا اپ کنم اگر اره چقدر مکان برایه ذخیره میخواد؟؟؟ مممنون
ببخشید که سوال ناشیانه پرسیدم
سایت Xbox.com که فیلطر هست پس باید چطوری وارد سایت شد برای ساخت اکانت