همه چیز درباره ی Xbox Live

3 بار

بهتره آمریکا انتخاب کنی
ممنون بابت جواب
من 3 تا پروفایل ساختم روی دستگاه ولی فقط با 2 تاشون لایو میرفتم ولی امروز اومدم به خاطر HALO REACH یه اکانت جدید بسازم که دیدم همشون میرن جز سیلور
برای کشور هم هیچ جا ندیدم ازم بپرسه از چه کشوری هستم!سوالم این بود که چه جوری کشور رو انتخاب کنم

دوستان روی یه دستگاه چند بار میشه اکانت گلد 1 ماه مجانی ساخت؟
من زمانی که میخوام اکانت بسازم چیزی از کشور نمیپرسه که مثلا کشورت چیه،جای خاصی باید وارد کنم؟

بی نهایت کی گفته 3 تا من خودم تا الان بیشتر از 3 تا ساختم

ممنون بابت جواب
من 3 تا پروفایل ساختم روی دستگاه ولی فقط با 2 تاشون لایو میرفتم ولی امروز اومدم به خاطر HALO REACH یه اکانت جدید بسازم که دیدم همشون میرن جز سیلور
برای کشور هم هیچ جا ندیدم ازم بپرسه از چه کشوری هستم!سوالم این بود که چه جوری کشور رو انتخاب کنم

کشور رو یادم نیست کجا پرسید ازم. فکر کنم همون اولین بار که پروفایل میسازیه

مال من وقتی که مودم به ایکس باکس وصل میکنم میگه mtu نباید از 1360 پایین تر باشه !!!!!!!
چیکارش کنم؟
من adsl 128 پارس انلاین دارم.
دوست عزیز این مشکل از سرورهای پارس انلاینه که تقریبا همه اونایی که پارس انلاین رو دارن گریبانگیرشن......
2 راه داری
یکی اینکه شرکت ADSL رو عوض کنی و دوم اینکه با مود Bridge (یا همون کانکشنی)به لایو وصل بشی......کافیه تنظیمات مودمت رو به Bridge تغییر بدی بعد بیا تو ایکس باکس و تو بخش Network یوزر و پسوردت رو وارد کنی.........:)

دوست عزیز این مشکل از سرورهای پارس انلاینه که تقریبا همه اونایی که پارس انلاین رو دارن گریبانگیرشن......
2 راه داری
یکی اینکه شرکت ADSL رو عوض کنی و دوم اینکه با مود Bridge (یا همون کانکشنی)به لایو وصل بشی......کافیه تنظیمات مودمت رو به Bridge تغییر بدی بعد بیا تو ایکس باکس و تو بخش Network یوزر و پسوردت رو وارد کنی.........:)

خب چه شکلی Bridge کنم؟
حالا چه فرقی با مود معمولی داره؟
ترو خدا کمک کنید دارم میمیرم از بی لایوی!!!!!!!

مال من وقتی که مودم به ایکس باکس وصل میکنم میگه mtu نباید از 1360 پایین تر باشه !!!!!!!
چیکارش کنم؟
من adsl 128 پارس انلاین دارم.
سلام
من متوجه نمیشم... xbox همچین اروری میده؟ متن ارور رو واسم بزار ببینم...من تا حالا ندیدم همچین چیزی...
یک اروری هست که ممکن مربوط به MTU باشه....من پارس آنلاین دارم اما مشکلی ندارم..... ولی قبلا یک isp دیگه بودم که مشکل با کانکت شدن داشتم که مربوط به isp بود.... چند بازرهم به MS ایمیل زدم ..گفتن یا MTU یا همون isp که ممکنه یک سری تنظیمات داشته باشند که hsp شون با live مشکل داشته باشه...
اگر مشکل از MTU باشه.. حل شدنیه... کافی وارد تنظیمات config مودمت شی و مقدار MTU رو روی MAX مقداری که ISP ت میگه بزاری.... .

مال من این طوریه !!!!!!! هر کاری می کنم نمیشه !!! گیر داده به mtu

مودم من zyxel ! چه شکلی باید برم تو تنظیمات config ?
ترو خدا کمک کنید

بله همین مشکل رو من هم دارم اما زمانی که این مشکل رو حل میکنم میگه پورت 3074 بلوکه شده یا Isp شما این پورت رو بلوکه کرده

ترو خدا کمک کنید

از کدوم شرکت خط گرفتی اگر شاتل همه تنظیمات رو بذار رو اتوماتیک و هیچی رو عوض نکن

اون دوستی هم که پرسیدن لایو بازی کردن چقدر حجم مصرف بکنه از 25 مگ تا 50 مگابایت در ساعت

ترو خدا کمک کنید
باید بری تو تنظیمات config مودم و مقدار MTU رو عوض کنی....واسه این کار مودم رو که روشن کردی .... تو اکسپلورر بزن 192.168.1.1 بدش user و pas رو بزن admin )البته اگر تغیرشون نداده باشی... اگر یوزر پس جواب نداد زنگ بزن پشتیبانی بگو یوزر و پس مودم رو بم بدید برای config ) بعد از اون وارد پنجره config مودم میشی... حالا باید دنبال منوی WAN SETUP بگردی... اونجا قبلی رو پاک میکنی و یکی جدید اضافه میکنی در طی این مراحل در یک مرحله ازت میخواد تا مقدار mtu رو وارد کنی... اونجا مقدار رو وارد کن و مراحل رو تا آخر طی کن ..
من خیلی خلاصه گفتم.... چون خودم مودم zyxel دستم نیست که step step بگم.... ولی روند کار توی تمامی مودم ها به همین شکل است... ممکن تو بعضی مودم ها بخشی جدا گانه واسه تنظیم mtu باشه که دیگه لازم نیست WAn قبلی رو پاک کنی و دوباره نصب کنی....
فقط دقت کن قبل از پاک کردن WAN ...مشخصاتش رو یادداشت کن که وقتی میخوای یکی جدید add کنی همین مشخصات رو وارد کنی مثل VPI/VCI اگر هم پاک کردی مشکلی نیست میتونی از پشتیبانی بپرسی...
یک نکته دیگه هم این که firewall هم غیر فعال کنی بد نیست....(توی همون مراحل گزینه ای برای فعال و غیر فعالیش است)
یوزر و پس رو هم اگر به مودمت ندادی(یوزر و پس مربوط به کانکت شدن) وارد مودم کن...اینجوری دیگه لازم نیست هر دفعه کانکت کنی.... تا مودم رو روشن کنی به نت وصل میشه...(واسه این کار هم طی همون مراحل یجا ازت میخواد که اگر مایلی یوزر و پس رو وارد کنی)
اگر جایی گیر کردی بگو کمکت کنم ...ولی میتونی search یزنی تو نت واسه config مودمت ...مطمینا پیدا میکنی..
در آخر اینکه اگر با تنظیمات mtu بازم ارور از mtu گرفت....باید isp رو عوض کنی...isp ها توی بعضی شهر ها از این دنگ و فنگ ها رو پورتاشون گذاشتن... مثلا من اینجا(اهواز) با فناوا مشکل داشتم .
بله همین مشکل رو من هم دارم اما زمانی که این مشکل رو حل میکنم میگه پورت 3074 بلوکه شده یا Isp شما این پورت رو بلوکه کرده
پورت 3074 مربوط به تنظیمات NAT هستش... باید NAT رو باز کنی... اونم تو همون تنظیمات config مودم بخشی داره واسه تنظیمات NAT که باید port های 3074 و ... رو باز کنی... اگر بازم ارور داد .. پس حتما isp ت اینا رو block کرده... تنها راش عوض کردن isp ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or