همه چیز درباره ی Xbox Live

دوست عزيز اجازه بده برم گيمر تگم رو عوض كنم بهت ميگم آخه اجازه نميداد با همون نام پروفايل عاديم برم لايو بسازم چون قبلا ساخته شده بود، امشب پروفايل اصلي كنسولو rename كردم فردا برم ببينم با اين اسم جديد ميتونم برم لايو در ضمن اينم بگم من اصلا تو بازيا حرفه اي نيستم ولي Euro 2008 رو تقريبا ميتوني واسه دست گرمي روم حساب كني :biggrin1: بهر حال خوشحال ميشم با هم بريم لايو حتما خبرت ميكنم .
آقا دانیال شما همون موقع که می خوای اکانتت رو آنلاین هم کنی می تونی Rename کنی! اگر قبلا انخاب شده باشه میگه باید اسم رو عوض کنی ، اگر هم انتخاب نشده باشه میگه می خوای همین اسم رو نگه داری؟!
که دیگه با خودته چیکار کنی! حتما لازم نیست که از قبل اسم رو عوض کنی! فقط حواست باشه ، نمی دونم بعضی ها چیکار می کنن که موقع تعویض اسم GS هاشون پاک میشه! دیگه خودت پیغام ها رو با دقت بخون!
این HeLL MeNTOR من هم اول آفلاین بود و اسمش یه چیز دیگه بود! موقعی که خواستم آنلاینش کنم به اسمش گیر داد و عوضش کردم مشکلی هم پیش نیومد! خلاصه اینکه یذره حواست رو جمع کن!

دوستان ميخواستم بدونم من اگه يه كارت شبكه وايرلس usb بگيرم(DLINK) اگه به usb كنسول وصل كنم جواب ميده يا حتما بايد از همون مدلهاي مخصوص xbox كه حدود 60 تا 70 هزار تومان هست بگيرم ? چون مودم ADSL من وايرلس هست و ميخوام بصورت بيسيم به لايو وصل شم . با تشكر

دوستان ميخواستم بدونم من اگه يه كارت شبكه وايرلس usb بگيرم(DLINK) اگه به usb كنسول وصل كنم جواب ميده يا حتما بايد از همون مدلهاي مخصوص xbox كه حدود 60 تا 70 هزار تومان هست بگيرم ? چون مودم ADSL من وايرلس هست و ميخوام بصورت بيسيم به لايو وصل شم . با تشكر

باید از همون Wireless Adaptor ها بخری و برای Wireless وصل شدن استفاده کنی. ;)

باید از همون Wireless Adaptor ها بخری و برای Wireless وصل شدن استفاده کنی. ;)

دوست عزيز تا حالا كسي كارت شبكه وايرلس USB بغير از اون مدلي كه فابريك خود 360 هست رو تست كرده كه جواب نداده باشه ؟ چون قيمت وايرلس DLINK حدود 22 هزار تومان هست كه اگه جواب بده مقرون بصرفه تر از حدود 60 هزار تومن نوع فابريك 360 هست .

دوست عزيز تا حالا كسي كارت شبكه وايرلس USB بغير از اون مدلي كه فابريك خود 360 هست رو تست كرده كه جواب نداده باشه ؟ چون قيمت وايرلس DLINK حدود 22 هزار تومان هست كه اگه جواب بده مقرون بصرفه تر از حدود 60 هزار تومن نوع فابريك 360 هست .

نگاه کنید هر وقت مودم به USB وصل شد به XBox 360 اون وقت شما می تونید کارت Wireless رو به این کنسول وصل کنید و ازش جواب بگیرید.من کلی کار کردم روش و نشده... ;)
تنها راهش خریدن همون Wireless Adaptor خود XBox 360 هست.

من حتی توی XBox-Scene توی انجمن هاش هم دنبال راه حلی برای کار کردن مودم از طریق USB گشتم اما چیزی پیدا نشد. ;)
مطمئن باشید این Wireless Card هم پاسخ نمیده.

ببخشید من تقریبا هیچ اطلاعی درباره ی ADSL و XBOX Live ندارم.:blushing::blushing:
میخواستم بدونم برای بازی تو LIVE چه سرعتی میخواد؟
بعد چند جا شنیده بودم که باید برای بازی تو لایو ماهیانه پول بدی. حقیقت داره؟
اگه میشه یه اطلاعات مختصر بدید.
ممنون.:love:

ببخشید من تقریبا هیچ اطلاعی درباره ی ADSL و XBOX Live ندارم.:blushing::blushing:
میخواستم بدونم برای بازی تو LIVE چه سرعتی میخواد؟
بعد چند جا شنیده بودم که باید برای بازی تو لایو ماهیانه پول بدی. حقیقت داره؟

سرعتی که پیشنهاد میشه 128 به بالا هست.
برای آنلاین بازی کردن باید اکانت ماهیانه بخرید که به صورت 1-3-12 ماهه هست.
دیگه بسته به پولی که دارید یکیش رو می خرید. ;)

چطوری و ازکجا باید خرید؟
قیمتش چنده؟

می تونید از جاهایی مثل WestGame بخرید.البته یه مقدار گرون میدن.
خود من هم براتون شارژ می کنم اما خوب فعلا تا حل شدن مشکل کردیت کارتم انجام نمیدم... ;)

از شانس بد Eamir کارتم مشکل پیدا کرد.

می تونید از جاهایی مثل WestGame بخرید.البته یه مقدار گرون میدن.
خود من هم براتون شارژ می کنم اما خوب فعلا تا حل شدن مشکل کردیت کارتم انجام نمیدم... ;)

از شانس بد Eamir کارتم مشکل پیدا کرد.
پدرام جان هر وقت این مشکلات حل شد یه خبری بده.یه اکانت یه ماهه می خوام برم ببینم اصلا لایو می صرفه براش پولی داد یا نه.
ممنون

پدرام جان هر وقت این مشکلات حل شد یه خبری بده.یه اکانت یه ماهه می خوام برم ببینم اصلا لایو می صرفه براش پولی داد یا نه.
ممنون

محمد جان روی کنسولت یه اکانت 1 ماهه Trial هست و فقط لازمه به اینترنت وصل بشی و بعد از انجام یه سری مراحل 1 ماه رایگان استفاده کنی. ;)

سلام
بعضی جاها شنیدم که میشه گیم اسکور رو هدیه داد به هرکسی که بخوایم
یذره در این مورد و نحوه کارش توضیح بدین اگه ممکنه!
چیزی به نام هدیه دادن گیمر اسکور ما نداریم. اون چیزی هم که دیدید طرف نوشته بود این بود که id شما رو می گرفت و با تقلب کردن براتون اچیومنت باز می کرد.

آموزش این راه ها هم در اینجا ممنوعه!!!

چیزی به نام هدیه دادن گیمر اسکور ما نداریم. اون چیزی هم که دیدید طرف نوشته بود این بود که id شما رو می گرفت و با تقلب کردن براتون اچیومنت باز می کرد.

آموزش این راه ها هم در اینجا ممنوعه!!!
چجوری؟:دی
خوب اینجوری ارزش game score زیر سوال می ره؟!!!/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or