ضمن تشكر از اساتيد اين بخش ، من تونستم به لايو وصل شم ولي تو قسمت انتخاب گلد و سيلور ، قسمت سيلور رو انتخاب كردم حال چند سوال :
آيا من هنوز 1 ماه گلدم شروع نشده؟
اگه بخوام لايو بازي كنم حتما بايد يه پروفايل ديگه بسازم يا همينو ميتونم به گلد تبديل كنم ؟
با اين سيلور فقط ميشه دانلود كرد؟
هرموقع دستگاه روشن ميشه اتومات پروفايل لايو فعال ميشه و چون تمام game score هاو سيو بازيهام تو يه پروفايل ديگه هست چطور ميتونم اونارو انتقال بدم به پروفايل لايوم ؟
آياسيلور هم محدوديت 1 ماهه داره يا هميشگيه؟ با تشكر ( ببخشيد اينقدر طولاني شد ).
من هم توضیحاتی به گفته های آقا امید اضافه کنم...
مورد اول: سریعترین راه فهمیدن این موضوع اینه که شما ببینی زمینه پشت جایی GamerTagـت ( اسم پروفایلت آنلاینت ) در داشبوردت نوشته شده چه رنگی هست! اگر نقره ای بود یعنی اکانت شما Silver هست ، اگر هم که طلائی بود که خوب معلومه دیگه ، اکانت شما گلد هست! ( نکته : تمامی پروفایل های آفلاین دارای پس زمینه طلائی هستند که این مسئله در مورد اونها جنبه تزئینی داره ) به تصویر زیر دقت کنید :
تصویر 1 : XBL Gold Account
این مسئله در مورد GamerCard ها هم صادقه...
تصویر 2 : نمونه Gold GamerCard
تصویر 3 : نمونه Silver GamerCard
مورد دوم : اول اینکه نکته رو بگم شما بیشتر از 3 بار نمی تونید از اکانت Trial با یک کنسول استفاده کنید! و اون ها هم فقط مواقعی هستند که یک اکانت جدید میسازید ، یعنی هر 3 بار رو نمی تونید برای یک اکانت استفاده کنید! پس یعنی اگر الآن اکانت شما Silver باشه ، نمی تونید برگردید و یک ماه Trial رو براش انتخاب کنید! یا باید براش Gold رو بخرید ( که حالا راه های مختلفی داره ) یا اینکه یک اکانت دیگه بسازید!
مورد سوم : علاوه بر مسائلی که آقا امید فرمودند ، امکان Chat و ارسال پیغام رو از طریق کنسول رو دارید ( برای ارسال پغام از طریق سایت به اکانت Gold نیاز هست ) ، اما Video Chat نیازمند Gold هست! پس تفاوت هاشون در Vidoe Chat ، Multiplayer Gaming و ارسال پیغام از طریق سایت هست ( اینا مهمترین تفاوت هاشون هست )...
در ضمن با اکانت Silver می تونید MMORPG یا به عبارت دیگر Massive Multiplayer Online Role Playing Game ها رو بازی کنید که البته تعدادشون انگشت شماره.
مورد چهارم : انتقال GS امکان پذیر نیست! ولی برای اینکه کنسول خود به خود وارد اکانت لایو نشه باید در قسمت تنظیمات پروفایل Auto Sign-in رو Disable کنید! برای آنلاین کردن اکانت اصلیتون هم کافیه در همون قسمت Gamer Profile گزینه Join XBox LIVE رو انتخاب کنید!
تصویر 3 : قسمت Gamer Profile یک اکانت Online برای Disable کردن Auto sign-in
تصویر 4 : قسمت Gamer Profile یک اکانت Offline برای آنلاین کردن اکانت
مورد پنجم : جواب امید جان کافی بود...