همه چیز درباره ی Xbox Live

1.
2.من شندیدم واسه GRAW2 هم یه سری مرحله اضافه شده که باید با MP بگیریمش. درسته؟؟ اینو چه جوری بگیرمش؟؟ از کجا؟؟

در جواب شما دوست گرامی باید بگم که شما اگر Packهای GRAW2 رو می خواهید می توانید دیسک بازی GRAW2 Legacy Edition رو از بازی فروشی ها سفارش بدی(البته اکثرا ندارن اما فروشگاه دات کام می دونم داره) در این دیسک تمام پک هایی که برای GRAW2 تا به حال عرضه شده وجود دارد. بعد از گذاشتن این دیسک یک منو باز می شود و از شما می پرسد که کدام پک ها را می خواهید نصب کنید. اگر تمام آنها را نصب کنید نزدیک به 3GB از هارد شما را اشغال می کند. بعد از نصب این دیسک را کنار گذاشته و دیسک خود بازی را استفاده می کنید.

برای شما دوست گرامی(test84) هم برای اینکه موضوع احساس می کنم خیلی پیچیده شده می خواستم بیشتر توضیح بدم. کلا در XBOX شما هر Item را دانلود میکنید بدون نیاز به هیچ تنظیمی تا زمانی که کنسول شما روشن است و اکانت شما Signin است در حال دانلود کردن است. حال اگر شما وارد بازی بشوید دو حالت پیش میاید یا دانلود stop می شود و یا اینکه ادامه می دهد. در هر دو حالت به محض اینکه شما وارد داشبورد شدید دانلود دوباره شروع می شود.
بعضی از بازی های xbox طوری طراحی شده اند که تا زمانی که در حال بازی کردن به صورت Singleplayer هستید دانلود قطع نمی شود اما به محض اینکه وارد Online شدید خود بخود قطع می شوند تا شما دچار مشکل نشوید.
Background Downloads هم یک حالت بیشتر ندارد. اگر شما آن را enable کنید اگر چیزی در حال دانلود شدن باشد و شما دستگاه را خاموش کنید، دستگاه عملا خاموش نمی شود و به دانلود ادامه می دهد تا زمانی که فایل تمام شود سپس خودش خاموش می شود. در این حین چراغ وسط دکمه روشن/خاموش روی کنسول چشمک می زند.
یادتان باشد اگر در این حین اینترنت شما هم قطع بشود دستگاه خاموش می شود.

موفق باشید

من میخوام 360 رو به اینترنت وصل کنم یه سیم توی جعبه ی 360 هست که فکر نکنم سیم Cross باشه چون میخوام به Lan وصلش کنم نمیشه باید سیم Cross باشه حالا با HUB باید 100% بشه امشب HUB رو میارم و میخوام وصل کنم وقتی میخوام Connection ها رو تنظیم کنم باید چی کار کنم ؟ دقیقا بگید و یه سوال دیگه در مورد XBOX LIVE میخواستم ببینم ایا بار اول که به live وصل میشم میتونم بازی کنم یا نه منظورم LIVE یعنی live میتونم بازی کنم . و یه سوال دیگم در مورد بن شدنه میخواستم ببنیم چون من Acount live ندارم با اکانتی که توی جعبه هست یعنی فکر کنم داشته باشه نمیدنم دقیقا میتونم بازی کنم یا حتما بلاید بگیرم ؟

من میخوام 360 رو به اینترنت وصل کنم یه سیم توی جعبه ی 360 هست که فکر نکنم سیم Cross باشه چون میخوام به Lan وصلش کنم نمیشه باید سیم Cross باشه حالا با HUB باید 100% بشه امشب HUB رو میارم و میخوام وصل کنم وقتی میخوام Connection ها رو تنظیم کنم باید چی کار کنم ؟ دقیقا بگید و یه سوال دیگه در مورد XBOX LIVE میخواستم ببینم ایا بار اول که به live وصل میشم میتونم بازی کنم یا نه منظورم LIVE یعنی live میتونم بازی کنم . و یه سوال دیگم در مورد بن شدنه میخواستم ببنیم چون من Acount live ندارم با اکانتی که توی جعبه هست یعنی فکر کنم داشته باشه نمیدنم دقیقا میتونم بازی کنم یا حتما بلاید بگیرم ؟

اگر یه کم میگشتی خیلی خوب بود.این آموزش :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9817

یا این آموزش :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=5873

رو مطالعه کن.

موقعی که توی XBox Live ثبت نام می کنید به شما یه اکانت Gold که 1 ماهه هست داده میشه و شما می تونی به مدت 1 ماه بازی ها رو آنلاین بازی کنی.اکانت توی جعبه نیست.موقع ثبت نام فعال میشه.

بچه ها این ستاره ها تو gamertag چطوری افزایش پیدا میکنه؟

یک احساسی به من میگه که شاید با توجه به نظره کسانی که با اونها بازی میکنی و بعد مسابقه اونها این نظر رو به تو میدن افزایش پیدا میکنه. ولی میدونم که با درجه ای که انتخاب کردی مثل Undergroud ربطی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or