از جواب صريح و سريعت خيلي ممنون کنسول جان ، فقط تويه سوال دوم نگفتي که آيا لازمه فن رو به همون حالت اوليه برگردونم يا نه؟
ضمناً من با قضيه صرفه جوييش کاري ندارم ، تا حالا کسي با بازي اورجينال بن شده يا نه؟
من مي خوام يه بازي براي مثال PES 2008 رو يک بار از يه کپي با SP کامل اجرا بکنم ، بعدش اگر ديدم از نظر پينگ جواب داد اورجينالش رو بگيرم و خيال خودم و بيل گيتس رو راحت کنم. به نظرتون جواب ميده؟
من به کار 12 ولت و این چیزا وارد نیستم.
نیازی نیست خرج بیخودی کنی آخه.بابا دیسک وقتی Stealth Patch کامل هست دیگه بشین باهاش بازی کن مطمئن باش بن نمیشی.
تنها راه خرید بازیهای arcade به طور مستقیم از XLA هست؟ نمیشه مثلا از رو کامپیوتر download کنی بعد بریزی رو 360؟
اگه یه بازیرو تو XLA بخری دیگه هروقت بخوای میتونی download کنی یا فقط یه باره و اگر از دست بدی باید دوباره بخری؟
بازی های Arcade رو باید از Marketplace بخری.البته بعضی مواقع یه DVD میاد بیرون که چند تا از این بازی ها توش هستن.
وقتی هم یه بازی رو توی XBLM دانلود کنی اگر پاک بشه باید دوباره پوینت بدی و دانلود کنی.
نه ببین شما الان اصلا کنسول رو بذار کنار و یک Pc دیگه به اون درگاه lan مودم وصل کن باز هم
به اینترنت نمیرسی
تنها راهی که ممکنه به سرانجام برسه این هست که بتونی روتر مودم رو تنظیم کنی که
من هرچی باهاش سر و کله زدم به نتیجه نرسیدم
حالا اگر کسی بلده روتر مودم رو تنظیم کنه حتما یک آموزشی بذاره من یه عمر دعاش میکنم
البته چند سال پیش اون موقعی که شاتل تازه کارش رو برای ADSL شروع کرده بود (از بقیه خبر ندارم)
از مرکزشون به این صورت بود که شما یک دستگاه رو با LAN وصل میکردی اون یکی رو با USB
تو هرکدوم از این دستگاه ها ( PC PS3 XBox) میتونستی بری یک کانکشن جدا گونه بسازی
انگار که دو تا اکانت ADSL خریدی ولی بعد از یک مدت این سیستم رو از کار انداخت
و شما مجبور بودی یا روتر مودم رو تنظیم کنی یا هاب بخری یا اینکه از بی دردسرترین و ارزونترین
راه وارد بشی و یک کارت شبکه دیگه بخری ( که اگر فقط یک دستگاه قرار بود از lan اینترنت بگیره
که همونشم نمیخواد)
من سوال می کنم ببینم تنظیمات رو باید چطوری بذارم.میام اینجا میذارم.