سلام سال نو تون مبارک
می خواستم ببینم که اگر من فمور iXtrim بریزم مشکلی ندارم می تونم با خیال راحت live بزنم؟
متشکرم
1 - بستگی داره .. اگر پچ اصلاحی باشه ، مثل مال Bully ، باید بازی توی دستگاه باشه . اما مثلا ماشین های جدید برای PGR4 رو اگر بخوای Dl کنی نیازی به بازی نیستسلام.
من اگه بخوام DLC های مجانیه یک بازیرو dowmload (چه مجانی ها چه پولی ها) کنم حتما با دیسک بازیرو بزارم تو دستگاه یا همینجوری میشه رفت download کرد؟
در ضمن بازیهای arcade تقریبا حجمشون چقدره؟
من ixtreme ندارم اگر دیسک تو دستگاه نباشه و به live وصل بشم بن نمیشم؟
خیلی ممنون. :cheesygri
اینم ایشبیلک من
اگه شانس منه که فردا بن میشم.
مایکروسافت پوینت تو تهران کجا میفروشن و چند میدن حدودا؟
1- این بازی UMK3 تنها بازی آرکید در لایو هست که ip شما رو چک می کنه و باید حتما مال امریکا باشه. البته می تونی از VPN استفاده کنی و دانلودش کنی.1. من میخوام ultimat mortal kombat رو دانلود کنم میگه تو area شما available نیست منظورش چیه؟
2. من اگه این بازی ها مثلا MK یا worms یا backgammon یا هرچیرو بخرم فقط با کسایی که تو friends listم هستن میتونم بازی کنم یا خودش آدم پیدا میکنه؟ بعدم اینکه اصلا اینارو کسی بازی میکنه؟ من علکی پول ندم بعد هیچکس نباشه... :blushing:
ببخشید اگه سوالام خیلی n00b هستن.
1. من میخوام ultimat mortal kombat رو دانلود کنم میگه تو area شما available نیست منظورش چیه؟
2. من اگه این بازی ها مثلا MK یا worms یا backgammon یا هرچیرو بخرم فقط با کسایی که تو friends listم هستن میتونم بازی کنم یا خودش آدم پیدا میکنه؟ بعدم اینکه اصلا اینارو کسی بازی میکنه؟ من علکی پول ندم بعد هیچکس نباشه... :blushing:
ببخشید اگه سوالام خیلی n00b هستن.
سوال دیگه اینکه اگه اقا پیام از دوبی بیاره با account آمریکا مشکلی نداره؟
MK فقط موقع دانلود چک میکنه یا بعد هروقت میخوام بازی کنم هم باز چک میکنه؟
منظورم از سوال اخر هم کارت microsoft point بود.
ای بابا اگه بخوام با credit card بخرم چی؟ حتما باید از تو خود xbox برم بخرم. یا میشه مثلا اونی که کارت رو داره از تو سایت وارد account من بشه و برام بخره؟احتمالا هر وقت می خوای بازی کنی هم چک می کنه.
مایکروسافت پوینت هم فکر کنم به منطقه ارتباط داشته باشه.ولی Account Gold اینطوری نیست.