همه چیز درباره ویندوز 7

• Thread starter Thread starter Medusa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام با عرض خسته نباشید من 3GB ram روی ویندوز 7 دارم اما توی پرانتز میزنه 2GB usable ویندوزم 32 bitiye لطفا راهنمایی کنید برای اینکه بتونم از 3GB ram استفاده کنم باید چه کار کنم؟

سلام با عرض خسته نباشید من 3GB ram روی ویندوز 7 دارم اما توی پرانتز میزنه 2GB usable ویندوزم 32 bitiye لطفا راهنمایی کنید برای اینکه بتونم از 3GB ram استفاده کنم باید چه کار کنم؟
درود
احتمالا سیستم شما 64بیت هست و برای استفاده از همه ی رم می بایست ویندوز 64بیت نیز نصب کنید.

شما 3 تا رم داری؟ چجوریه رم هات؟اگه بخوای 3 تایی استفاده کنی باید مادربردت و CPU شما از این i7 920 ها ساپورت کنه تا تریپل رو و 3 کاناله بتونی استفاده کنی.

در ضمن نمیتونی 2 گیگ رم از یک جنس بندازی و 2 گیگ از یک نوع با یک نوع باس متفاوت- سعی کن یک رم مثل اون رم دو گیگت بگیری با همون باس و همون مدل بندازی بقلش-تا بتونی 3.5 گیگ در ویندوز 32 بیت و از هر 4 گیگ در ویندوز 64 بیتت استفاده کنی

سلام
یه قابلیتی برای ویندوزمدیاپلیر توی وین ویستا و اکس پی بود میشد به گوشه ی تسک بار اون پایین چسبوندش و یه تصویر کوچیک از ویدئو در حال پخش داشت .
این حالتو نمیشه توی 7 داشت ؟!

سلام
یه قابلیتی برای ویندوزمدیاپلیر توی وین ویستا و اکس پی بود میشد به گوشه ی تسک بار اون پایین چسبوندش و یه تصویر کوچیک از ویدئو در حال پخش داشت .
این حالتو نمیشه توی 7 داشت ؟!
توی 7 که همینجوری روی تسک بار بر روی گزینه در حال پخش نگه میداری همون میشه دیگه!

وقتی Media player رو باز میکنی روش کلیک راست کن pin this program ... رو هم بزن تا همیشه توی تسک بار بمونه

سلام
بعد از چند ماهی که ویندوز هفت نصب کردم به تازگی یه مشکلی پیش اومده من هر وقت میخواهم ریستارت یا کامپیوتر رو خاموش کنم؛همه چی به خوبی پیش میره منتها وقتی ویندوز بسته میشه یهو صفحه آبی رنگی میاد که کلی نوشته هست که من حالیم نیست؛دیگه ریستارت یا خاموش نمیشه مجبورم دستی ریستارت کنم
خود ویندوز هفت هیچ مشکلی نداره؛نگید باید ویندوز عوض کنید راه حلش چیه؟

توی 7 که همینجوری روی تسک بار بر روی گزینه در حال پخش نگه میداری همون میشه دیگه!

وقتی Media player رو باز میکنی روش کلیک راست کن pin this program ... رو هم بزن تا همیشه توی تسک بار بمونه

قربونت برم ! اینطوری که همش باید موس روش بمونه آخه !! کاپتان از ... :d

سلام
بعد از چند ماهی که ویندوز هفت نصب کردم به تازگی یه مشکلی پیش اومده من هر وقت میخواهم ریستارت یا کامپیوتر رو خاموش کنم؛همه چی به خوبی پیش میره منتها وقتی ویندوز بسته میشه یهو صفحه آبی رنگی میاد که کلی نوشته هست که من حالیم نیست؛دیگه ریستارت یا خاموش نمیشه مجبورم دستی ریستارت کنم
خود ویندوز هفت هیچ مشکلی نداره؛نگید باید ویندوز عوض کنید راه حلش چیه؟

من وقتی تو قسمت device manager مودم dial up رو نصب میکنم... این مشکل رو دارم نمیدونستم از چی بود... ولی فهمیدم که وقتی disable میکنمش دیگه این طوری نمیشه...

• Like
Reactions: Johnny_23
من وقتی تو قسمت device manager مودم dial up رو نصب میکنم... این مشکل رو دارم نمیدونستم از چی بود... ولی فهمیدم که وقتی disable میکنمش دیگه این طوری نمیشه...

من این روش شما رو انجام دادم جواب داد بسیار عالی بود
اما من مودم رو غیر فعال کردم به همراه یه دستگاه دیگه (dvb) این دو تا رو غیر فعال کردم چون دومی درایور نداشت واسه ویندوز هفت
منتها من درک نمیکنم چرا یه همچین مشکلی باید در ویندوزی به این عظمتی وجود داشته باشه؟راه حلی نداره؟

آقا من تازه وقت کردم ویندوز 7 نصب کنم حالا یه سوال :
خود ویندوز کارت گرافیک و مودم و مانیتورو شناسایی می کنه ینی لازم نیست دیگه سی دی کارت گرافیک و مانیتورو بذاریم نصب کنیم ؟

آقا من تازه وقت کردم ویندوز 7 نصب کنم حالا یه سوال :
خود ویندوز کارت گرافیک و مودم و مانیتورو شناسایی می کنه ینی لازم نیست دیگه سی دی کارت گرافیک و مانیتورو بذاریم نصب کنیم ؟

احتیاجی به cd نیست.ویندوزش هوشمنده;)

بچه ها من ویندوزو یه بار پاک کرذم می خواستم دوباره نصب کنم ولی تا یه جاهایی نصب می کنه ولی وقتی خاموش روشن می شه تا نصبو ادامه بده یه صفحه سیاه می یاد و دیگه هیچ اتفاقی نمی یفته به نظرتون اشکال از کجاست ؟ چند بارم امتحان کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or