دوستان من چطوری میتونم روی ویندوز 7 ، همزمان ویندوز XP رو هم داشته باشم و هر وقت خواستم بین هر دو سویچ کنم
نتونستم نصبش کنم XP رو !! همش ارور میداد !!
میخوام همزمان دوتا سیستم عامل داشته باشم
pleaseدوستان 2تا سوال دارم:
1: وقتی میخوایم سون نصب کنیم بین 32 بیت و 64 بیت کدومو باید انتخاب کنیم, چه سیستم هایی میتونن 64 بیت انتخاب کنن و تفاوتشون چیه؟!
2: من الان یه فیلم 2 گیگی رو دارم با دانلود منیجر دانلود میکنم رو 87 درصده ,الان میخوام ویندوز عوض کنم هیچ راهی داره بعداز نصب ویندوز بشه ادامشو از دانلود منیجر دانلود کرد یا خیر؟!
please
سلام .سلام
من چجوری میتونم تنظیم کنم که کامپیوتر سر یه ساعتی رو شن بشه و سر یه ساعتی شروع به اجرای یه برنامه بکنه؟
سلام.دوستان 2تا سوال دارم:
1: وقتی میخوایم سون نصب کنیم بین 32 بیت و 64 بیت کدومو باید انتخاب کنیم, چه سیستم هایی میتونن 64 بیت انتخاب کنن و تفاوتشون چیه؟!
2: من الان یه فیلم 2 گیگی رو دارم با دانلود منیجر دانلود میکنم رو 87 درصده ,الان میخوام ویندوز عوض کنم هیچ راهی داره بعداز نصب ویندوز بشه ادامشو از دانلود منیجر دانلود کرد یا خیر؟!
دوستمون در مورد محدودیت رم در ویندوز 32 بیتی توضیح داددوستان 2تا سوال دارم: