همه چیز درباره ویندوز 7

• Thread starter Thread starter Medusa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه Realtek هست که میگی هست Driver رو از اینجا دانلود کن :d
امیدوارم مشکلت حل بشه !!
اره مشکلم حل شد دستت هم درد نکنه
حالا فقط يک مشکله ديگه که دارم اينه که وقتي کامپيوتر را ريستارت ميکنم بايد جاي فيش باند را دربيارم و درباره بذارم تا صدا بياد متوجه مشيد که دقيقا چي ميگم و نميشه کاري کرد که ديگه اين طوري نباشه:-/

روی یه سیستم بدتر از این نصب کردم میتونست نفس بکشه ! جواب میده نصب کن ;)
:دی رمش کم میاره ها!فکر کنم به هنگ بیفته! مسئله که فقط اجرا شدن نیست -باید بتونه سیستم رو روون سوار کنه و حد اقل فیلم و موزیک باهاش ببینه- ییهو دیدی چپ و راست هنگ گرد:دی

64569337285135592475.jpg

گزينه دوم كه ميزنم بعد يدرايو ها رو انتحاب ميكنم
يه سوال: من اينو restore كنم بعد كل برنامه هاي رو سيستمم نصب بوده بر ميگرده؟

93853764507944024468.jpg

كارايي اين 2 تا مورد چيه؟
از چي ايميج ميگيره؟از كل اطلاعات رو هارد
يعني اگر درايو c
200 گيگش پر باشه همه 200 گيگو ميگيره؟

ريپير چه كاربردي داره؟

يه سوال ديگه
اين norton internet security الان مدتش داره تموم ميشه
renewal ميشه يا نه؟اصلا امكانش از ايران هست يا نه؟

این 2 تا گزینه از ویندوز یه image میسازه که شما می تونید باهاش ویندوز رو در صورتی که مشکلی براش پیش بیاد تعویض کنید با همین اطلاعات موجود.مطمئن نیستم که همه اطلاعات رو image کنه.
ریپیر دیسک هم برای حل مشکلات ویندوز هست.یعنی جای این که ویندوز تعویض بشه،تعمیر میشه.
نورتون رو باید یه نفر که کردیت کارت داره براتون Renewal کنه...اما می تونید پاکش کنید و یه آنتی ویروز مثل آویرا،ناد یا ... بریزید.

:دی رمش کم میاره ها!فکر کنم به هنگ بیفته! مسئله که فقط اجرا شدن نیست -باید بتونه سیستم رو روون سوار کنه و حد اقل فیلم و موزیک باهاش ببینه- ییهو دیدی چپ و راست هنگ گرد:دی

هنگ چیه !!! روش ویستا بود جاش 7 نصب کردم مثله هلو داره کار میکنه بهتر از ویستا :d
توی 7 چیزی که ندیدم تاحالا هنگ یا کرشه که توی ویستا فراوون بود!

هنگ چیه !!! روش ویستا بود جاش 7 نصب کردم مثله هلو داره کار میکنه بهتر از ویستا :d
چرا براي من هنگ شده بود
البته حالا يک 3گيگ گذاشتم تا ببينم چي ميشه

ویستا رو که ولش من اصلا رو سیستمام نصب نکردم!و نخواهم کرد:دی
خدایش اشغالیه.
ولی سیستم هم باید خوب باشه- تا 7باهات عالی راه بیاد:دی

جدیدا صفحه ای که مینویسه welcome برای من طول میکشه بالا بیاد! فکر میکنم یه کرمی داداشم بهش ریخته:دی
چه راهی هست تا سرعتش بهت بشه؟
از این برنامه های حذف و clean فایل های اضافی کسی سراغ داره لینک بده

ویستا رو که ولش من اصلا رو سیستمام نصب نکردم!و نخواهم کرد:دی
خدایش اشغالیه.
ولی سیستم هم باید خوب باشه- تا 7باهات عالی راه بیاد:دی

جدیدا صفحه ای که مینویسه welcome برای من طول میکشه بالا بیاد! فکر میکنم یه کرمی داداشم بهش ریخته:دی
چه راهی هست تا سرعتش بهت بشه؟
از این برنامه های حذف و clean فایل های اضافی کسی سراغ داره لینک بده
CCleaner :

http://www.piriform.com/ccleaner/download

• Like
Reactions: capitanrayan
درود
Windows 7 Loader 1.9 [DAZ]+RemoveWAT 2.2.5 | MediaFire.Com | 5 MB
Version 1.9
• Fixed a bug that caused a few systems to hang
• Added an option to ignore a systems existing SLIC

یه توضیح درباره کارایش میدی،من انگلیسیش رو فهمیدم،ولی چون با دوتا نرم افزار اشنایی ندارم و همینطور زیاد با 7 کار نکردم(یکی دو ماهه)زیاد حالیم نشد:دی

یه توضیح درباره کارایش میدی،من انگلیسیش رو فهمیدم،ولی چون با دوتا نرم افزار اشنایی ندارم و همینطور زیاد با 7 کار نکردم(یکی دو ماهه)زیاد حالیم نشد:biggrin1:
با عرض شرمندگی منم نفهمیدم !

درود
درواقع کرک ویندوز 7 حساب میشه، ویندوزتون رو قانونی میکنه :دی اگه ویندوز به صورت تریال باشه 60 روز بیشتر نمیتونید ازش استفاده کنید.
آپدیت WAT هم برای از کار انداختن این کرک هست که اگه رو سیستم نصب باشه این کرک کار نمیکنه برای همین باید از RemoveWAT برای پاک کردن این آپدیت استفاده کنید بعد از کرک استفاده کنید.
در ضمن جدیدا مثل اینکه یه آپدیت دیگه امده که اطلاعات کاملی در دسترس نیست ازش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or