همه چیز درباره ویندوز 7

• Thread starter Thread starter Medusa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من ویندوزو یه بار پاک کرذم می خواستم دوباره نصب کنم ولی تا یه جاهایی نصب می کنه ولی وقتی خاموش روشن می شه تا نصبو ادامه بده یه صفحه سیاه می یاد و دیگه هیچ اتفاقی نمی یفته به نظرتون اشکال از کجاست ؟ چند بارم امتحان کردم.

شاید دیسک مشکل داره.با دیسک های دیگه هم تست کن.

اقا من چه جوری باید ویندوزمو اکتیو کنم؟!:دی
اصلا یعنی چی این اکتیو کردن؟
این قدر پیغام داد اسفالت شدم!:دی

رامین خان فایل زیر رو دانلود کن :

Code:
[URL]http://rapidshare.com/files/406136034/New_Windows_7_Activator__2010_.rar.html[/URL]
توضیحات در یک فایل Txt. نوشته شده...طبق اون جلو برو.مشکل حل میشه.

• Like
Reactions: LEERY
دوستان من ديروز 7 رانصب کردم
و تا ديروز که کامپيوتر روشن بود صدا داشت ولي امروز که روشن کردم ديگه صدا نداره بايد چه کار کنم
تازه 7 را کامل ابديت کردم
مشحصات رايانه ام اينه
windows 7 ultimte
inter pentium4 cpu 3.00ghz 3.6 ghz
1.50 ram
32-bit operating system
گفتم شايد اينها احتياج باشند
ممنون
اينم عکسش
وقتي مخوام باهاش فيلم نگاه کنم اين پيام را ميده مشکل از کجاست ممنون

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    30.8 KB · مشاهده: 3
آخرین ویرایش:
مگه اومده؟؟؟؟

نسخه بتا اومده که برای استفاده همگان عرضه شده.قبلا برای Developer ها عرضه شده بود.
حجمش هم 1.22 گیگابایت هست.

اینم لینکش :

Code:
http://technet.microsoft.com/hi-in/evalcenter/ff183870.aspx

نه فايده نداشت اين دفعه اين را نوشت:(
access violation at address 0177867D in modle 'gen_ml.dll'.Read of address 00000028.
حالا چه کار کنم:-/

از قسمت Windows Update در منو استارت در All Programs استفاده کن.سرویس Windows Update رو که باز کردی،به قسمت Optional Updates برو،ببین درایور کارت صدا برای دانلود گذاشته شده یا نه.اگر بود بزن آپدیت بشه :)

از قسمت Windows Update در منو استارت در All Programs استفاده کن.سرویس Windows Update رو که باز کردی،به قسمت Optional Updates برو،ببین درایور کارت صدا برای دانلود گذاشته شده یا نه.اگر بود بزن آپدیت بشه :)
پدرام من همون اول که ويندوز را نصب کردم و هيچ برنامه اي نصب نکزدم و اولين کارم اين بود که ويندوز را ابديت کنم براي همين اول من ابديت کردم و صدا داشت ولي فرداش که امدم کامپيوتر را روشن کردم ديگه صدا نداشت و وقتي ميخوام فيلم اجرا کنم اون پيام انگليسي که نوشته ام مياد نميدونم مشکل دقيقا از کجاست :-/
به نظرتکارت صدا را پاک کنم درباره نصبش کنم و هم ابديت مال کارت صدا را پاک کنم و از اول نصب کنم ببينم چه جوري ميشه=((

پدرام من همون اول که ويندوز را نصب کردم و هيچ برنامه اي نصب نکزدم و اولين کارم اين بود که ويندوز را ابديت کنم براي همين اول من ابديت کردم و صدا داشت ولي فرداش که امدم کامپيوتر را روشن کردم ديگه صدا نداشت و وقتي ميخوام فيلم اجرا کنم اون پيام انگليسي که نوشته ام مياد نميدونم مشکل دقيقا از کجاست :-/
به نظرتکارت صدا را پاک کنم درباره نصبش کنم و هم ابديت مال کارت صدا را پاک کنم و از اول نصب کنم ببينم چه جوري ميشه=((
کارت Sound شما Realtek هست ؟:-/

خُب شما گزینه ها رو بنویس که بتونیم بهتر کمک کنیم بهت.
64569337285135592475.jpg

گزينه دوم كه ميزنم بعد يدرايو ها رو انتحاب ميكنم
يه سوال: من اينو restore كنم بعد كل برنامه هاي رو سيستمم نصب بوده بر ميگرده؟

93853764507944024468.jpg

كارايي اين 2 تا مورد چيه؟
از چي ايميج ميگيره؟از كل اطلاعات رو هارد
يعني اگر درايو c
200 گيگش پر باشه همه 200 گيگو ميگيره؟

ريپير چه كاربردي داره؟

يه سوال ديگه
اين norton internet security الان مدتش داره تموم ميشه
renewal ميشه يا نه؟اصلا امكانش از ايران هست يا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or