همه چیز درباره ویندوز 7

• Thread starter Thread starter Medusa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان

من وقتی تصاویر رو میخوام ببینم کلاً تصاویر رو زرد نشون میده !!

اینطوری:

04555628007253054439.jpg

در حالی که عکس باید اینطوری باشه:

40307146015619028655.jpg

ممنون میشم دوستان بگن مشکل از کجاست.

من وقتی تصاویر رو میخوام ببینم کلاً تصاویر رو زرد نشون میده !!
درود
بیبین راه های زیر مشکلت رو حل میکنه:
1- Control Panel->Hardware and Sound->Color Management
2-مدل display رو انتخاب کن
3- تیک Use my setting for this device رو بزار
4- روی add کلیک کن
5-sRGB IEC61966-2.1 رو انتخاب کن.
سیستم رو دوباره راه اندازی کن
راه دوم:
روی میز کار راست کلیک کن
Display Settings رو انتخاب کن
روی Advanced Settings کلیک کن
سر برگ Color Management رو انتخاب کن
روی Color Management کلیک کن
توی drop-down مدل display رو انتخاب کن

• Like
Reactions: R.P.G
سلام!
من یه مشکل با 7 دارم اونم اینه که وقتی یه Restore point ایجاد میکنم روز بعد که چک میکنم نیستش! مشکل از کجاست؟ با 7لودر هم کرکش کردم

درود
Windows 7 Loader v1.8 + RemoveWAT

Windows.7Loader%201.8-Scorpions.Ir.jpg

Windows.7.Loader.v1.8.[Daz]+RemoveWAT.v2.2.5.0 | Mediafire.Com | 4.9 MB
Rapidshare.Com
Version 1.8 changes:
#
* Cleaned up and improved a lot of code
#
* Added a new GRLDR version (Thanks to lash78 for spending a few hours helping to debug)
#
* Made the UI even more user friendly
#
* Added some new serials
#
* Improved certificate OEMID to system OEMID installation
#
* Made OEM recovery partition ignoring optional

پیشنهاد میکنم یه بار سیستم ریستور رو خاموش کن و بعد سیستم رو دوباره راه اندازی کن و روشنش کن...ممکنه ویروسی شده باشه البته که جلوی بازگشت به عقب رو بگیره...امکان هم داره که درست نصب شده باشه(نسخه‌ی کپی از این احتمالا توش داره هرچند برای 7 کمتر از xp هست!)

اگه مطمئنی ویروسی در کار نیست و راه‌اندازی دوباره‌ش هم جواب نداد 2 راه داری! یا repair کردن ویندوز از طریق دیسک ویندوز و یا نصب دوباره!‌من اولی رو پیشنهاد میکنم!

آخرین ویرایش:
پیشنهاد میکنم یه بار سیستم ریستور رو خاموش کن و بعد سیستم رو دوباره راه اندازی کن و روشنش کن...ممکنه ویروسی شده باشه البته که جلوی بازگشت به عقب رو بگیره...امکان هم داره که درست نصب شده باشه(نسخه‌ی کپی از این احتمالا توش داره هرچند برای 7 کمتر از xp هست!)

اگه مطمئنی ویروسی در کار نیست و راه‌اندازی دوباره‌ش هم جواب نداد 2 راه داری! یا repair کردن ویندوز از طریق دیسک ویندوز و یا نصب دوباره!‌من اولی رو پیشنهاد میکنم!
مشکل اینه دوستم هم همین مشکلو داره!
الان شما این مشکلو نداری؟

درود
Windows 7 Loader v1.8 + RemoveWAT

Windows.7Loader%201.8-Scorpions.Ir.jpg

Windows.7.Loader.v1.8.[Daz]+RemoveWAT.v2.2.5.0 | Mediafire.Com | 4.9 MB
Rapidshare.Com
Version 1.8 changes:
#
* Cleaned up and improved a lot of code
#
* Added a new GRLDR version (Thanks to lash78 for spending a few hours helping to debug)
#
* Made the UI even more user friendly
#
* Added some new serials
#
* Improved certificate OEMID to system OEMID installation
#
* Made OEM recovery partition ignoring optional

ممکنه یه توضیحی بدید این کرک چطور نصب میشه ؟ من از این تاپیک چند وقت پیش یه کرک دانلود کردم wat remove که loader نبود. و خیلی ساده هم عمل کرد. آیا اون مشکلی یا کمبودی داره ؟

ممکنه یه توضیحی بدید این کرک چطور نصب میشه ؟ من از این تاپیک چند وقت پیش یه کرک دانلود کردم wat remove که loader نبود. و خیلی ساده هم عمل کرد. آیا اون مشکلی یا کمبودی داره ؟
رو Install کلیک کن 1 2 دقیقه صبر کن تا سیستمت خود به خود ریست شه .
کمبودی نداره اما ممکن توسط مایکروسافت شناسایی شه و یه Geniune Error به جونت بندازه ولی معمولا شناسایی نمیشه !!!

رو Install کلیک کن 1 2 دقیقه صبر کن تا سیستمت خود به خود ریست شه .
کمبودی نداره اما ممکن توسط مایکروسافت شناسایی شه و یه Geniune Error به جونت بندازه ولی معمولا شناسایی نمیشه !!!
من قسمت آپدیت ویندوزو دیزیبل کردم الان که برنامه های داخلی وین مثل نت پدو اجرا میکنم اون پیغامی که گفتیو میده.
یکی از این لودرهارو قبلا نصب کردم دیگه وین7 بالا نمیومد و مجبور شدم دوباره نصبش کنم و توی تاپیک هم دیدم گفتن باید با دیسک اکتیو بالا بیارید و درستش کنید. برای همین پرسیدم، آیا اینم مثل همونه ؟

سلام
دوستان من یه مشکل دارم.
تا همین چند وقت پیش وقتی روی آیکن Winamp توی Taskbar کلیک راست میکردم، لیست چند تا آهنگ جدیدی که گوش داده بودم میومد که این قضیه خیلی کمکم میکرد. ولی حالا چند روزیه که دیگه چیزی نمیاد.
چیکار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or