درودمن وقتی تصاویر رو میخوام ببینم کلاً تصاویر رو زرد نشون میده !!
کسی نظری نداره؟سلام!
من یه مشکل با 7 دارم اونم اینه که وقتی یه Restore point ایجاد میکنم روز بعد که چک میکنم نیستش! مشکل از کجاست؟ با 7لودر هم کرکش کردم
مشکل اینه دوستم هم همین مشکلو داره!پیشنهاد میکنم یه بار سیستم ریستور رو خاموش کن و بعد سیستم رو دوباره راه اندازی کن و روشنش کن...ممکنه ویروسی شده باشه البته که جلوی بازگشت به عقب رو بگیره...امکان هم داره که درست نصب شده باشه(نسخهی کپی از این احتمالا توش داره هرچند برای 7 کمتر از xp هست!)
اگه مطمئنی ویروسی در کار نیست و راهاندازی دوبارهش هم جواب نداد 2 راه داری! یا repair کردن ویندوز از طریق دیسک ویندوز و یا نصب دوباره!من اولی رو پیشنهاد میکنم!
درود
Windows 7 Loader v1.8 + RemoveWAT
![]()
Windows.7.Loader.v1.8.[Daz]+RemoveWAT.v2.2.5.0 | Mediafire.Com | 4.9 MB
Rapidshare.Com
Version 1.8 changes:
#
* Cleaned up and improved a lot of code
#
* Added a new GRLDR version (Thanks to lash78 for spending a few hours helping to debug)
#
* Made the UI even more user friendly
#
* Added some new serials
#
* Improved certificate OEMID to system OEMID installation
#
* Made OEM recovery partition ignoring optional
رو Install کلیک کن 1 2 دقیقه صبر کن تا سیستمت خود به خود ریست شه .ممکنه یه توضیحی بدید این کرک چطور نصب میشه ؟ من از این تاپیک چند وقت پیش یه کرک دانلود کردم wat remove که loader نبود. و خیلی ساده هم عمل کرد. آیا اون مشکلی یا کمبودی داره ؟
من قسمت آپدیت ویندوزو دیزیبل کردم الان که برنامه های داخلی وین مثل نت پدو اجرا میکنم اون پیغامی که گفتیو میده.رو Install کلیک کن 1 2 دقیقه صبر کن تا سیستمت خود به خود ریست شه .
کمبودی نداره اما ممکن توسط مایکروسافت شناسایی شه و یه Geniune Error به جونت بندازه ولی معمولا شناسایی نمیشه !!!