همه چيز درباره ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا ویستا به Sys من ریته 5.6 رو داده
AM2 AthlonX2 Dual Core 6400+ 3.2Ghz
GeIL 4 GIG DDr2 800
Western Digital 320MB Sata (16mb Buffer)
EVGA GeForce 8800 ULTRA
به sys قبلیم داده بود 5.1
AMD Athlon 3200+
7800GT
2 GIG DDR400
MaXtore 200GB

مشکلش چیه ؟
هنوز ویستا ای نیومده که تاریخش از 11/02/2006 جلوتر باشه .

اگه منظور شما اینه که چرا امتیاز خیلی فرقی نکرده همونطور که در توضیحات اومده این ریت به کمترین امتیازی که هر کدام از قطعات شما میگیره داده میشه
یعنی ضعیفترین قطعه شما امتیاز 5.1 گرفته حالا ممکنه مثلا کارت گرافیک شما خیلی بیشتر گرفته باشه

سلام
خب من يه مشكلي پيدا كردم كه البته يكي چند صفحه قبل مشكلي برعكس مشكل من رو پيدا كرده بود.
مشكل من اينه كه من از ابتدا ويستا رو نصب كردم و بعدش يه xp هم روي يه درايو ديگه (D) نصب كردم.بعدش ديدم كه كلا ويستا نيست يعني نميتونم وارد ويستا بشم.
ميخوام ببينم ميشه توي محيط داس انتخاب كنم كه توي كدوم ويندوز برم؟
البته توي تنظيمات Control Panel تونستم اسم دو تا ويندوز رو توي محيط داس بيارم ولي جفتشون يكيه:confused:
نميدونم تونستم منظورم رو درست برسونم يا نه.

سلام
خب من يه مشكلي پيدا كردم كه البته يكي چند صفحه قبل مشكلي برعكس مشكل من رو پيدا كرده بود.
مشكل من اينه كه من از ابتدا ويستا رو نصب كردم و بعدش يه xp هم روي يه درايو ديگه (D) نصب كردم.بعدش ديدم كه كلا ويستا نيست يعني نميتونم وارد ويستا بشم.
ميخوام ببينم ميشه توي محيط داس انتخاب كنم كه توي كدوم ويندوز برم؟
البته توي تنظيمات Control Panel تونستم اسم دو تا ويندوز رو توي محيط داس بيارم ولي جفتشون يكيه:confused:
نميدونم تونستم منظورم رو درست برسونم يا نه.

سلام
خوب اگه اشتباه نکنم شما اول باید xp و بعد ویستا رو نصب کنید تا این 2 تا رو بتونید با هم داشته باشید
الان که شما xp داری یه ویستا نصب کنی فکر کنم مشکلت حل شه

سلام
خوب اگه اشتباه نکنم شما اول باید xp و بعد ویستا رو نصب کنید تا این 2 تا رو بتونید با هم داشته باشید
الان که شما xp داری یه ویستا نصب کنی فکر کنم مشکلت حل شه
ممنون.خب درسته ولي من اول يه ويستا ريخته بودم و ازش استفاده ميكردم ولي بنا به دلايلي ديشب يه ويندوز xp هم ريختم كه بعد از نصب xp ، ديدم نميتونم وارد ويستا بشم.يعني من الان ويستا رو دارم فقط نميتونم واردش بشم.
اگه اشتباه نكنم بايد توي تنظيمات Startup and Recovery، تنظيمات Boot رو دستكاري كنم ولي دقيق نميدونم بايد چيكار كنم.

ممنون.خب درسته ولي من اول يه ويستا ريخته بودم و ازش استفاده ميكردم ولي بنا به دلايلي ديشب يه ويندوز xp هم ريختم كه بعد از نصب xp ، ديدم نميتونم وارد ويستا بشم.يعني من الان ويستا رو دارم فقط نميتونم واردش بشم.
اگه اشتباه نكنم بايد توي تنظيمات Startup and Recovery، تنظيمات Boot رو دستكاري كنم ولي دقيق نميدونم بايد چيكار كنم.

هیچ بلایی نمی تونی سرش بیاری علی رضای عزیز
چون بوت ویندوز XP یه ورژن قدیمی تر از بوت ویستا هستش، و به این صورت نمی تونه Vista رو بشناسه

حالا هم بوت ویستا با XP جایگزین شده
بنابراین اصلاً بوت ویستایی وجود نداره که بخوای ادیتش کنی

کلاً این یه قانون قدیمیه که ویندوز قدیمی باید اول ریخته بشه و بعد، ویندوز جدیدتر رو بریزی
به این شکل اول ویندوز 95، سپس 98، بعد ME، بعد 2000، بعد XP و در نهایت Vista

به این ترتیب تمام ویندوز ها رو خواهی داشت
ولی اگه بهم بریزه این ترتیب، میشه این مشکلی که الان باهاش مواجهی

هیچ بلایی نمی تونی سرش بیاری علی رضای عزیز
چون بوت ویندوز XP یه ورژن قدیمی تر از بوت ویستا هستش، و به این صورت نمی تونه Vista رو بشناسه

حالا هم بوت ویستا با XP جایگزین شده
بنابراین اصلاً بوت ویستایی وجود نداره که بخوای ادیتش کنی

کلاً این یه قانون قدیمیه که ویندوز قدیمی باید اول ریخته بشه و بعد، ویندوز جدیدتر رو بریزی
به این شکل اول ویندوز 95، سپس 98، بعد ME، بعد 2000، بعد XP و در نهایت Vista

به این ترتیب تمام ویندوز ها رو خواهی داشت
ولی اگه بهم بریزه این ترتیب، میشه این مشکلی که الان باهاش مواجهی
سلام احمد عزيز.
خيلي خوشحال شدم از اينكه پستت رو ديدم.

پس با اين اوصاف راه ديگه اي ندارم و بايد دوباره اول xp و بعدش Vista رو نصب كنم.

در هر صورت ممنونم از كمكت و خوشحال شدم از ديدن پستت.

فکر کنم باید تو اون regional and language تو کنترل پنل بری و تو اون لیسته دنبال پرشین بگردی.
تو xp زده بود فارسی ولی تو ویستا زده پرشین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or