همه چيز درباره ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب چیز اشغالیه این sp2 دانولد کردم روی دو تا ویندوز نصب کردم نمیدونم برای من اینطوریه یا برای همه
مدی پلیر صداش وقتی داری DVD نگاه میکنی با مشکل مواجه شده تو کار شبکه اختلال وارد میکنه (IP دستی
رو قبول نمیکنه و با هربار ریست باید بری IP بدی یا بذاریش روی اتوماتیک تا کار کنه )
چنتا اپدیت هم هست که نمیذاره نصب بشن ویندوز هم هنوز بصورت اکتیویت باقی مونده
کسی اطلاعاتی چیزی نداره ؟

یک سوال وقتی فلش به دستگاه وصل میکنیم یه گزینه ready boost میاد!!! میخوام ببینم کار این قسمت چیه؟!؟ آِیا از فلش به عنوان رم استفاده میکنه در اون حالت؟!؟

سلام دوستان
من ویستا سرویس پک 2 رو نصب کردم از روی لرد 8
ولا خوب بود ملی هی بدتر شد یه روش بگید این پروسس های اضافی رو بشه برا همیشه از دستشون خلاص شد همش سی پی یو 100درصد لده دیوونه شدم به لبم رسیده خودش دیدم یهو فونت هارو عوض کرده خودش از اینترنت دیسکانکت میشه و...
سریعا اگه ممکنه پاسخبدید.

دوستان بهترین ویندوز برای بازی چیه؟؟ ویستا یا 7
درود
7 بهتره.

سلام دوستان
من ویستا سرویس پک 2 رو نصب کردم از روی لرد 8
ولا خوب بود ملی هی بدتر شد یه روش بگید این پروسس های اضافی رو بشه برا همیشه از دستشون خلاص شد همش سی پی یو 100درصد لده دیوونه شدم به لبم رسیده خودش دیدم یهو فونت هارو عوض کرده خودش از اینترنت دیسکانکت میشه و...
سریعا اگه ممکنه پاسخبدید.
درود
اصلا ویستا ویندوز به صرفه ای نیست. کلا بی خیالش بشید برید سراغ ویندوز 7.

آخرین ویرایش:
یک سوال وقتی فلش به دستگاه وصل میکنیم یه گزینه ready boost میاد!!! میخوام ببینم کار این قسمت چیه؟!؟ آِیا از فلش به عنوان رم استفاده میکنه در اون حالت؟!؟
بله بعنوان رم استفاده میکنه مثل Virtual Memory که یه فضایی رو از رو هارد اشغال میکنه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or