همه چيز درباره ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه مشکلی در ویستا دارم
قبلا در درایو ویندوز 3 گیگ فضا خالی داشتم اما الان بدون اینکه چیزی نصب کرده باشم شده 1.3 گیگ فضا خالی هست اینترنت هم خیلی کم با اون رفتم
مشکل از چی میتونه باشه روز به روز ویندوز چاقتر میشه
کلا این ویستا به مفت هم نمی ارزه مخصوصا یاهو میسنجر اون

ببین شاید آپدیتی چیزی نصب شده روش که اینطوری شده.البته ممکنه از نرم افزار ها هم باشه.
شما باید 30 گیگابایت فضا برای درایو C بذاری که به مشکل بر نخوری.با پارتیشن مجیک این کار رو می تونی بکنی...
مجبور نیستی از Yahoo Messenger مخصوص Vista استفاده کنی.می تونی از Yahoo Messenger 8.1 یا 9.0 استفاده کنی...

سلام یه سوال.من چند وقته ویستا 64 بیت نصب کردم ولی متوجه شدم که از هر درایوم حدود 4 گیگ کم شده یعنی 4 گیگ استفاده شده نشون میده.راهی هست این درست شه؟
هیچ کی نمیتونه کمکم کنه؟من با win optimizerفضای درایو هام چک کردم دیدم اون فایل 4 گیگی اسمش page fileهست.حالا راهی داره این ÷اکش کرد؟

سلام
من یه مشکل اساسی در ویستا دارم
بدون اینکه برنامه ای نصب کرده باشم یا اینترنت رفته باشم حجم خالی درایو ویندوز که 4 گیگ بوده الان شده 250 مگ
البته بازی در ویستا انجام میدم
از کجا میتونم این حجم از بین رفته را برگردونم ؟

هیچ کی نمیتونه کمکم کنه؟من با win optimizerفضای درایو هام چک کردم دیدم اون فایل 4 گیگی اسمش page fileهست.حالا راهی داره این ÷اکش کرد؟
من الان تو ویندوز ویستا نیستم اما به طور تلویحی میتونم بگم که باید روی Mycomputer کلیک راست کنی...بعد ستون سمت چپ تو برگه‌ی Advanced ;زیر بخش Performance گزینه‌ی Setting رو انتخاب میکنی...مجدداً Advanced رو انتخاب میکنی و برای هر درایو سایز Page file رو مشخص میکنی...
معمولاً به جز درایو ویندوز بقیه دراوی ها نازی به page file نیست!!

مرسی اما من نه اپدیتی انجام دادم و نه نصب برنامه در درایو ویندوز ضمنا فضای خالی الان 1.3 گیگ شده
اگه این مشکل تو ویستا هست که باید بگم که ویستا یک سری فایل‌هاش رو به قولی Extrat میکنه تا دسترسی بهشون راحت‌تر بشه...میتونی Disk Clean up بکنی تا فایل های غیر ضروری فشرده بشن یا حتی با Defrag کردن و محددا disk clean مشکل تا حدی رفع میشه...ولی همونطور که گفتن درایوی که ویندوز ویستا نصب میکنی بهتره 30 گیگا بایت باشه.

سلام
من یه مشکل اساسی در ویستا دارم
بدون اینکه برنامه ای نصب کرده باشم یا اینترنت رفته باشم حجم خالی درایو ویندوز که 4 گیگ بوده الان شده 250 مگ
البته بازی در ویستا انجام میدم
از کجا میتونم این حجم از بین رفته را برگردونم ؟
مشکل شما هم ایضاً مثل بالایی هست...این فضا از بین نرفته یا بی مورد اصتفاده نشده...ویستا برای اجرای بهتر نیاز به باز کردن فایل های یکدست و فشرده شده داره که باعث میشه از حجم فضای خالی اون کم بشه...

دوستان اگر ممکن هست به این سوال هم پاسخ بدید
من الان در ویندوز ویستا وقتی روی گزیته Show Hidden Files میرم فایلهای مخفی ویندوز رو نشون میده اما در ویندوز ایکس پی وقتی این گزینه را میزنم و اوکی رو میزنم مجدد روی گزینه DONT Show Hidden Files میره و فایلهای مخفی رو نشون نمیده
این کار باعث شده تا نتونم به بعضی از سیوهای بازی و برنامه های مختلف دسترسی داشته باشم البته در ویندوز ایکس پی
این رو هم بگم این مشکل از دیشب به وجود امده زمانی که یک کول دیسک به کامپیوتر وصل کردم
همین مشکل برای یکی از دوستام هم اتفاق افتاده بود که هر کاری کرد نتونست با هر انتی ویروسی این مشکل رو برطرف کنه
کسی میتونه بگه این چه ویروسی هست و با چه ترفندی و چه انتی ویروسی از بین میره البته شاید با نصب ویندوز این مشکل برطرف بشه اما این گزینه به عنوان اخرین راهکار هست چون نصب دو ویندوز خیلی زمانبر هست
دوستان در مورد این مشکل هم من رو راهنمایی کنند

System Requirements
  • An IBM-compatible personal computer with a minimum 500 MHz Pentium-class microprocessor (1 GHz recommended) and 128 MB RAM (256 MB recommended)
  • Windows 98/98SE/ME/2000/XP/XP64/VISTA/VISTA64
  • If you use Windows 2000 or Windows XP you must be an administrator to install Virtual CloneDrive

logo_t_vcd.gif
Download

؟

دوستان ميخواستم بپرسم كه امكان داره بشه گيمهايي كه قبلا" تو xp نصب كرديم رو بتونيم تو ويستا اجرا كنيم واز سيوهاي قبليمون استفاده كنيم (البته بگم من تو كامپيوترم هر دو سيستم عاملو دارم) و كلا" وقتي ويندوز جديد نصب ميكنيم چطور ميشه از سيوهاي قبلي استفاده كرد؟
راستي يه مشكل ديگه كه با ويستا دارم اينه كه مودم رو تشخيص نميده و درايور خود مودم هم فقط xp رو ساپورت ميكنه من رفتم تو سايتش (مودمم GIGABYTE ه) اصلا" ايتمي براي مودم 56Kنداشت .اگه ميشه راهنمايي كنيد .

دوستان ميخواستم بپرسم كه امكان داره بشه گيمهايي كه قبلا" تو xp نصب كرديم رو بتونيم تو ويستا اجرا كنيم واز سيوهاي قبليمون استفاده كنيم (البته بگم من تو كامپيوترم هر دو سيستم عاملو دارم) و كلا" وقتي ويندوز جديد نصب ميكنيم چطور ميشه از سيوهاي قبلي استفاده كرد؟
راستي يه مشكل ديگه كه با ويستا دارم اينه كه مودم رو تشخيص نميده و درايور خود مودم هم فقط xp رو ساپورت ميكنه من رفتم تو سايتش (مودمم GIGABYTE ه) اصلا" ايتمي براي مودم 56Kنداشت .اگه ميشه راهنمايي كنيد .

برای سیو بازی ها شما می تونی سیو بازی رو هر جا که دلت بخواد بریزی و توی ویستا هم ازش استفادهکنی هیچ مشکلی نداره در مورد مودم هم فکر کنم تنها راهش اینه که یه مودم جدید بخری ;)

من دیروز توی ویندوز ویستا اشتباهی زدم که پسوندای exe رو با مدیا پلیر باز کنه دیگه هر برنامه ای رو که باز میکنم میخواد واسم پلیش کنه. هیچ راهی نداره که درست بشه؟
راستی اگه بخوام ویستا رو پاک کنم و xp بریزم دقیقا باید چیکار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or