همه چيز درباره ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دیروز توی ویندوز ویستا اشتباهی زدم که پسوندای exe رو با مدیا پلیر باز کنه دیگه هر برنامه ای رو که باز میکنم میخواد واسم پلیش کنه. هیچ راهی نداره که درست بشه؟
راستی اگه بخوام ویستا رو پاک کنم و xp بریزم دقیقا باید چیکار کنم؟
درود
دوست عزیر من فکر کردم شما ویندوزت Xp هست فایل زیر رو تست کن:
دریافت

salam lotfan ye nafar barnameye farsi saze vista ro bezare to site ta man dige engilish nanvisam,mamnoon

برای اضافه کردن زبان فارسی به ویندوز ویستا مراحل زیر رو طی کنید :

1. به Control Panel در منوی Start بروید.
2. Change Keyboard Or Other Input Method را انتخاب کنید.
3. Change Keyboard را بزنید.
4. کلید Add را بزنید.
5. از لیست زبان ها Persian را انتخاب کنید و از زیر مجموعه آن دوباره Persian را انتخاب کنید.

امیدوارم کارت راه بیفته دوست عزیز. :smile:

برای اضافه کردن زبان فارسی به ویندوز ویستا مراحل زیر رو طی کنید :

1. به Control Panel در منوی Start بروید.
2. Change Keyboard Or Other Input Method را انتخاب کنید.
3. Change Keyboard را بزنید.
4. کلید Add را بزنید.
5. از لیست زبان ها Persian را انتخاب کنید و از زیر مجموعه آن دوباره Persian را انتخاب کنید.

امیدوارم کارت راه بیفته دوست عزیز. :smile:
دستت درد نکنه.درست شد:smile:

من دفعه اولمه که ویستا نصب می کنم،تو راهنمای دی وی دی ای که من خریدم نوشته برید تو فلودر active دی وی دی ویندوز و برنامه ی vista activation رو روش کلیک راست کنید و run administrator رو انتخاب کنید و بعد از ستون سمت چپ Dell رو بزنید و بعد install key رو بزنید و بعد در ستون سمت راست هم Dell رو بزنید و بعد install رو بعد هم دکمه ی اکتیو را بزنید و سیستم رو ریست کنید.
من طبق راهنمای بالا وقتی میام رو vista activation کلیک راست می کنم و run administrator رو می زنم،می بینم administrator ازم پسورد می خواد منم نمی دونم باید بهش چه پسوردی بزنم،البته یه بار بدون انتخاب administrator رفتم تو vista activation و کارهای بالا رو کردم و بعد سیستم رو ریست کردم اما دیدم تو بوت تو ستاپ ویندوز نمی ره!!!
لطفا کمک کنید بگید پسورد administrator رو از کجا باید گیر بیارم...:((

دوستان من تو پست بالا اشتباه کردم،الان که رفتم دوباره دستورالعمل نصب ویندوز رو خوندم دیدم نوشته این کار رو باید بعد نصب کامل ویندوز انجام داد...
من هنوز نمی دونم چطور باید ویستا نصب کنم،موقعی هم که سیستم رو بوت می کنم نمی شه هیچ کاری انجام داد یا تو ستاپش رفت(با اینکه رو پکش نوشتعBootable!)،فقط یه سری نوشته میان و بعدش ویندوز فعلیم میاد بالا...
لطفا کمک کنید...:((

من دفعه اولمه که ویستا نصب می کنم،تو راهنمای دی وی دی ای که من خریدم نوشته برید تو فلودر active دی وی دی ویندوز و برنامه ی vista activation رو روش کلیک راست کنید و run administrator رو انتخاب کنید و بعد از ستون سمت چپ Dell رو بزنید و بعد install key رو بزنید و بعد در ستون سمت راست هم Dell رو بزنید و بعد install رو بعد هم دکمه ی اکتیو را بزنید و سیستم رو ریست کنید.

من هنوز نمی دونم چطور باید ویستا نصب کنم،موقعی هم که سیستم رو بوت می کنم نمی شه هیچ کاری انجام داد یا تو ستاپش رفت(با اینکه رو پکش نوشتعBootable!)،فقط یه سری نوشته میان و بعدش ویندوز فعلیم میاد بالا...

آخرش من نفهمیدم شما ویندوزو نصب کردی تو کرکش مشکل پیش اومده یا اصلا نصب نکردی ؟؟؟

برو تو تنظیمات Bios و درایو بوت رو درایوی انتخاب کن دیسک ویندوز رو توش گزاشتی ، یا وقتی که صفحه Post (Power On Self Test
بالا میاد توش نوشته چه دکمه ای رو واسه اجرا کردن Bootable بزنی ...

سلام من ویندوزم ویستا 64 بیتی هست
یه مشکل رو اعصاب دارم هر از چند گاه به طور اتوماتیک تمامی فایلهای هیدنم نشون داده میشن در حالی که تو فولدر آپشن گزینه روی dont هست و راه بردنشم اینه که از رو dont برش داری و 2باره بزاریو ok کنی تا یک یا 2 روز درست میشه اما بازم یهو...............

بلاخره SP2 هم برای Vista به صورت رسمی رلیز شد. ولی فعلا RTM است و تا وقتی RTW بشه ممکنه یک ماه طول بکشه.

دیروز خودم دانلود کردم و تست کردم. البته اگر اطمینان دارید.

لینک هایی که میزارم Wave 0 است یعنی فقط 5 زبان رو پشتیبانی میکنه که برای ما ایرانی ها فرقی نداره.
[LTR]
32-bit (x86) Windows Vista and Server 2008 SP2 RTM (Wave 0 - English, Japanese, Spanish, German and French)​
[/LTR]دانلود:
تورنت:
[LTR]
64-bit (x64) Windows Vista and Server 2008 SP2 RTM (Wave 0 - English, Japanese, Spanish, German and French)
[/LTR]دانلود:
تورنت:
[LTR]
IA-64 Intel Itanium-based Windows Server 2008 SP2 RTM (Wave 0 - English, Japanese, Spanish, German and French)
[/LTR]تورنت:
[LTR]
Windows Vista and Server 2008 SP2 RTM DVD ISO with x86, x64 and IA64 (Wave 0 - English, Japanese, Spanish, German and French)
[/LTR]تورنت:
http://depositfiles.com/files/m50f8w08j

قبل از نصب این باید ویندوزتون رو به SP1 آپدیت کرده باشید. در ضمن این SP بر روی اکتیویشن ویندوزتون تاثیر نداره. یعنی اگر کرکی دارید که روی SP1 عمل میکرده با این SP مشکلی ندارید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or