هر مشکلی در مورد بازی ها

دوستان دو مشکل دیگه :
بازی jerico میخوام بیارم خطا میده میگه physxloader.dll یکی این فایل و بمن بده .
بعد تو crysis برای گرفتن دشمن و پرت کردنش چطوری باید انجام بدم .

بچه ها تو Prostreet من 22.000 پول دارم . برا وارد شدن که 19.000 بیشتر نمیخواد چرا نمیذاره وارد بشم .

وقتی gear of war مرحله اول نصب تموم میشه میخوام بقیشو تو درایو دیگه برسم این پیغام میاد چیزی نفهمیدم ( منظورشو نگرفتم حتی با معنی کردن ) . ا احتمالی که خودم میدم هر دو باز نصب باید در یک درایو انجام بشود .

6yxk3v5.jpg

آخرین ویرایش:
کسی نیست جواب مشکلاتمو بده دیگه بازی نیست انجام بدم دیوانه شدم .
راستی تو Prostreet چرا هر کار میکنم سیوهای بازی نمیمونه :((

آخرین ویرایش:
بچه ها تو Prostreet من 22.000 پول دارم . برا وارد شدن که 19.000 بیشتر نمیخواد چرا نمیذاره وارد بشم .

وقتی gear of war مرحله اول نصب تموم میشه میخوام بقیشو تو درایو دیگه برسم این پیغام میاد چیزی نفهمیدم ( منظورشو نگرفتم حتی با معنی کردن ) . ا احتمالی که خودم میدم هر دو باز نصب باید در یک درایو انجام بشود .

6yxk3v5.jpg
دوست عزیز منم این مشکلو داشتم د وقتی بازی رو کامل میخوای نصب کنی باید inestallرو نزنی یه کلمه ای هست که اولشmoreهست(گزینه سمت چپ) یادم رفته ولی اولش همینه باید این گزینه رو بزنی تا بازی نصب بشه.(این کار رو باید در مرحله دوم نصب انجام بدی)
امیدوارم که مفهوم شده باشه.موفق باشی:love:

دوستان دو مشکل دیگه :
بعد تو crysis برای گرفتن دشمن و پرت کردنش چطوری باید انجام بدم .
jerico رو بازی نکردم
2-باید اول باید دکمه ی وسط رو بزنی و اونو روی حالت حداکثره قدرت بزاری (همونی که ایکونش مشته ) بعد به یه نفر نزدیک شی f رو بزنی تا بلندش کنه و دوباره f رو بزنی تا پرتابش کنه

سلام
من تو بازی wild arms 5 تو یه قسمتیش گیر کردم.
از یه نردبون میری بالا به یه جایی میرسی که روی دیوار ها یه چیزایی شبیه نقشس که بعضی هاشون یه نقطه نورانی داره.
plz کمک کنید:cheesygri

من تو بازیه onimosha 3 اونجایی که با میشل اون زن پلیسه سامونسکه و هنری رو نجات میدی و بعد سامونسکه میشی یه در هست که قفل هست میشه بگین کلیدش کجاست.

Dino crisis 1
سلام به همه .
من در قسمت هلی پارت انتهای آن یک اتاق است. چند تا جعبه است که می شود هل داد. ولی من هیچ طور نتونستم آنها را بچینم که راه باز شود. لطفا کمک کنید چکار کنم.
با تشکر

ممنون از کمک شما عزیزان !!!!!!!!! :eek: خودم اونجا رو رد کردم حالا یه جا دیگم که باید 4 تا مشعل رو روشن کنم هر کاری میکنم نمیشه اینم عکسش:

2005404002724665978_rs.jpg
من بازی نکردم ولی اسم مرحله و یکم قبلشو توضیح بده تا من راهنمای انگلیسیشو بخونم و بهت بگم

Dino crisis 1
سلام به همه .
من در قسمت هلی پارت انتهای آن یک اتاق است. چند تا جعبه است که می شود هل داد. ولی من هیچ طور نتونستم آنها را بچینم که راه باز شود. لطفا کمک کنید چکار کنم.
با تشکر

من بازی نکردم ولی اسم بازی و اسم مرحله و یکم قبلشو توضیح بده تا من راهنمای انگلیسیشو بخونم و بهت بگم

باید برنامه فیزیك رو نصب كنی .
فكر كنم اسمش AGENT بود .
تو UNRAEL III , GHOST RECON برنامش هست .

آخرین ویرایش:
علی جان اسمش نمیدونم ولی تو یه کوهستانم که رسیدم اینجا و من خودم خوندم یه راهنما که گفته باید 4 مشعل رو روشن کنی من با همه ی اسلحه هام هم میخوام روشن کنم نمیشه. یعنی تو این سایت یکی این بازی رو بازی نکرده.

ممنون از کمک شما عزیزان !!!!!!!!! :eek: خودم اونجا رو رد کردم حالا یه جا دیگم که باید 4 تا مشعل رو روشن کنم هر کاری میکنم نمیشه اینم عکسش:

2005404002724665978_rs.jpg
سلام
شما باید به وسیله اون شمشیر قرمز که مثل زنجیر میمونه مشعل ها رو روشن کنی به این صورت که شما میری پیش مشعل ها و به وسیله اون شمشیر کومبو میزنیو هر وقت کومبوی شما تومو شد به وسیله اون حوض وسط پرش میکنی.
در ضمن برای روشن کردن مشعل ها ترتیب هم لازمه که پیدا کردنش کاری نداره.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or