دوست عزیز منم این مشکلو داشتم د وقتی بازی رو کامل میخوای نصب کنی باید inestallرو نزنی یه کلمه ای هست که اولشmoreهست(گزینه سمت چپ) یادم رفته ولی اولش همینه باید این گزینه رو بزنی تا بازی نصب بشه.(این کار رو باید در مرحله دوم نصب انجام بدی)بچه ها تو Prostreet من 22.000 پول دارم . برا وارد شدن که 19.000 بیشتر نمیخواد چرا نمیذاره وارد بشم .
وقتی gear of war مرحله اول نصب تموم میشه میخوام بقیشو تو درایو دیگه برسم این پیغام میاد چیزی نفهمیدم ( منظورشو نگرفتم حتی با معنی کردن ) . ا احتمالی که خودم میدم هر دو باز نصب باید در یک درایو انجام بشود .
![]()

jerico رو بازی نکردمدوستان دو مشکل دیگه :
بازی jerico میخوام بیارم خطا میده میگه physxloader.dll یکی این فایل و بمن بده .
بعد تو crysis برای گرفتن دشمن و پرت کردنش چطوری باید انجام بدم .
خودم اونجا رو رد کردم حالا یه جا دیگم که باید 4 تا مشعل رو روشن کنم هر کاری میکنم نمیشه اینم عکسش:
من بازی نکردم ولی اسم مرحله و یکم قبلشو توضیح بده تا من راهنمای انگلیسیشو بخونم و بهت بگمممنون از کمک شما عزیزان !!!!!!!!!خودم اونجا رو رد کردم حالا یه جا دیگم که باید 4 تا مشعل رو روشن کنم هر کاری میکنم نمیشه اینم عکسش:
![]()
Dino crisis 1
سلام به همه .
من در قسمت هلی پارت انتهای آن یک اتاق است. چند تا جعبه است که می شود هل داد. ولی من هیچ طور نتونستم آنها را بچینم که راه باز شود. لطفا کمک کنید چکار کنم.
با تشکر
سلامممنون از کمک شما عزیزان !!!!!!!!!خودم اونجا رو رد کردم حالا یه جا دیگم که باید 4 تا مشعل رو روشن کنم هر کاری میکنم نمیشه اینم عکسش:
![]()