هر مشکلی در مورد بازی ها

اسمش اینه The Big Block ;)
از چپ به راست: اولی، سومی، دومی، چهارمی
اگه نشد از راست به چپ انجام بده:cheesygri
تو راهنمای انگلیسیش خوندم ننوشته از کدوم طرف ولی به احتمال زیاد از چپ به راسته.
اگه راهنمای انگلیسی بقیه بازیها رو میخوای برو اینجا.
موفق باشی

دوست عزیز راهنمایی در مورد استراتژی بازی رزیدنت اویل 4:-"

شما یا سر به سر من میزارید یا اصلا نگرفتید کدوم بازی و کجای بازی هست..

اگه یادتون باشه من گفتم با 6 حرکت اون تابلوها عمل میکنند و بعد دیوار میره کنار

حالا یکی در میون شما میگی اولی سومی چهارمی دومی از سمت چپ بعد هم اگه نشد از سمت چپ...دستت در نکنه

در ضمن برای تفریحم که شده این کاری رو که شما گفتید انجام دادم چه از چپ چه از راست که کلا میشه 4 حرکت..

در صورتی که من مطمئنم 6 حرکت لازمه تا اون در مخفی باز شه

هر چند که دیگه اینو نباید بگم ولی باز هم منتظر جواب میمونم:-"

کل کلیدهایی که در این قسمت هست به ترتیب در صفحه نمایش از چپ به راست؟

1
2
3
4
ok
Quite

راستی اگه من میخواستم توی سایتهای انگلیسی زبان دنبال چیزی بگردم اینجا چه کار میکردم

عجب!عجب!

ghodi جون کجایی که یادت بخیر

آخرین ویرایش:
دوست عزیز راهنمایی در مورد استراتژی بازی رزیدنت اویل 4:-"

شما یا سر به سر من میزارید یا اصلا نگرفتید کدوم بازی و کجای بازی هست..

اگه یادتون باشه من گفتم با 6 حرکت اون تابلوها عمل میکنند و بعد دیوار میره کنار

حالا یکی در میون شما میگی اولی سومی چهارمی دومی از سمت چپ بعد هم اگه نشد از سمت چپ...دستت در نکنه

در ضمن برای تفریحم که شده این کاری رو که شما گفتید انجام دادم چه از چپ چه از راست که کلا میشه 4 حرکت..

در صورتی که من مطمئنم 6 حرکت لازمه تا اون در مخفی باز شه

هر چند که دیگه اینو نباید بگم ولی باز هم منتظر جواب میمونم:-"

کل کلیدهایی که در این قسمت هست به ترتیب در صفحه نمایش از چپ به راست؟

1
2
3
4
ok
Quite

راستی اگه من میخواستم توی سایتهای انگلیسی زبان دنبال چیزی بگردم اینجا چه کار میکردم

عجب!عجب!

ghodi جون کجایی که یادت بخیر
نه دوست عزیز من متوجه شدم ببین اینجا باید کاری کنی که دوتا از نقاشیها دوتا اعدامی یا مرده نشون بدن و دوتا دیگه یکی
برای اینکار اول سویچ دو بعد یک بعد چهار و سه رو میزنی بعد ok
ببین اینجا نوشته دیگه نگو که سرکاریه!

you're going to need to have two paintings showing two deaths and two paintings showing one death. To do so, hit the switches in this order: two, one, four, three, OK.

Dino crisis 1
سلام به همه .
من در قسمت هلی پارت انتهای آن یک اتاق است. چند تا جعبه است که می شود هل داد. ولی من هیچ طور نتونستم آنها را بچینم که راه باز شود. لطفا کمک کنید چکار کنم.
با تشکر

سلام

اول باید بری سمت دستگاه بالا بر بعد جعبه هارو جا به جا کنی

درست یادم نیست ولی فکر کنم باید راهرو به سمته وسط باز کنی !!!! عنی جعبه هارو از وست جدا کنی به سمته رست و چپ ببری

Dino crisis 1
سلام به همه .
من در قسمت هلی پارت انتهای آن یک اتاق است. چند تا جعبه است که می شود هل داد. ولی من هیچ طور نتونستم آنها را بچینم که راه باز شود. لطفا کمک کنید چکار کنم.
با تشکر

سلام

اول باید بری سمت دستگاه بالا بر بعد جعبه هارو جا به جا کنی

درست یادم نیست ولی فکر کنم باید راهرو به سمته وسط باز کنی !!!! یعنی جعبه هارو از وست جدا کنی به سمته رست و چپ ببری

نه دوست عزیز من متوجه شدم ببین اینجا باید کاری کنی که دوتا از نقاشیها دوتا اعدامی یا مرده نشون بدن و دوتا دیگه یکی
برای اینکار اول سویچ دو بعد یک بعد چهار و سه رو میزنی بعد ok
ببین اینجا نوشته دیگه نگو که سرکاریه!

you're going to need to have two paintings showing two deaths and two paintings showing one death. To do so, hit the switches in this order: two, one, four, three, OK.

دوست عزیز من نگفتم شما ما رو گذاشتید سر کار بلکه گفتم سر به سرمون میزارید یا یه چیزی تو همین مایه/:):biggrin1:شوخی میکنید مثلا..........

راستش من سریع اومدم و پست شما رو خوندم اولش یه چیز دیگه گفتم ولی حرفمو پس میگیرم

این یکی کاملا درست بود و جواب داد

از شرش راحت شدیم.

مام چه کارایی میکنیما نه؟

راستی در مورد اون دو سه تا بازی که گفتم استراتژی چیزی ندارید که بزارید و استفاده کنیم مخصوصا اون cold war

اگه اونام حل شه خیلی خوب میشه

آخرین ویرایش:
راهنمایی دربازی تامب رایدر2

:biggrin1:سلام

من دربازی تامب رایدر2درقسمت سالن تئاتر(اپرا)گیرکردم اگرامکان دارد این راهنمای

این قسمت رابه فارسی بگذارید.

یه مشکل توی بازیه Haunting Ground داشتم نمیدونم چطوری Ricardo رو بکشم لطفا کمک کنید.:confused::confused:
H:\{MYDOCUME}\ELNAZ\Pictuer\swordWP_1d.jpg
H:\{MYDOCUME}\ELNAZ\Pictuer\12.bmp

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت همه دوستان
من تازگی یه کالکشن silent hill گرفتم.برا همین یکم تازه کارم.یه سوالم در مورد یه قسمت توی شماره دوم بازیه.میخوام بدونم چطوری میشه این صندوق رو وا کرد.لطفا کمکمم کنید.اینم عکسش
من همون طور که توی بازی هست سکه هارو میزارم اما هیچی نمیشه!!!؟؟

سلام

خب الکی که نیست
هر کدوم از سکه ها جای مخصوصه خودشو داره >>>>>>
مثلا از راست اولی رو بزار بعد 3 ومی بعد 4 رومی >> همینطور یکی در میون و جفته هم امتهان کن درست میشه.

سلام

خب الکی که نیست
هر کدوم از سکه ها جای مخصوصه خودشو داره >>>>>>
مثلا از راست اولی رو بزار بعد 3 ومی بعد 4 رومی >> همینطور یکی در میون و جفته هم امتهان کن درست میشه.
خودم میدونم الکی نیست.واقعا راهنماییت عالی بود عالی!:sick:
من خیلی امتحان کردم ولی بازم نشد کسی نیست کمک کنه

خودم میدونم الکی نیست.واقعا راهنماییت عالی بود عالی!:sick:
من خیلی امتحان کردم ولی بازم نشد کسی نیست کمک کنه

سلام
راهنمای کامل این بازی در این لینک هست حالا شما اینم برو ببین شاید بدردت خورد
رهنماییش هم فارسیه

http://gamenew.blogfa.com/post-223.aspx

درخواست کمک برای آیینه سیاه (black mirror)

سلام
ببخشید کی میدونه معمای ستون سنگی که در قسمت میانی اتاق برج کلیسا مشخص میشه چطور حل میشه ؟:confused::confused:

سلام
راستشو بخاي من اويل رو 3 بار از رو easy و 2 بار از روي normal تموم کردم و همه غولها در اويل ميميرن و پس از کشتنشون يک چيز با ارزش به جا ميزارن، اين غول رو من معمولاً با magnom مک کشتم، زماني که با کپسولها يخ مي زنن بايد بهش شليک کني، يعني اگر 2 جين تير شات گان هم روش خالي کني تاثيري نداره! فقط يک حالت داره که با بازوکا بزنيش تا با يک تير بميره!!!;)
اگر چيز فروشي داري اول برو پهلويه فروشنده و بفروشش (فقط اگر چيزي با هم ديگه کمبو بشه حتماً اين کارو بکن چون قيمتش خيلي بالاتر ميره) بعد تا مي توني تفنگاتو آپگريد کن، بيشترين چيزي که در اپگريد کردن هات دقت بايد بکني در power اسلحست، مثلاً يه اسلحه جلوتر هست که اسمش killer 7، اين اسلحه بعد از آپگريد power ش به 30 ميرسه!!! در صورتي که قدرته اسلحه هاي اسنايپ در اخرين Upgrade ها به 24 فکر نکنم برسه! :eek:
اميدوارم کمک کرده باشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or