هر مشکلی در مورد بازی ها

سلام دوستان .

یه مشکله خیلی عجیب

من امروز بازی call of duty 4 رو نصب کردم " داخل بازی که میرم :

قسمته تنظیم گرافیک Antiliazing رو که روی 4x که میبرم و Aplay که میکنم بازی هنگ میکنه ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
جریان چی ؟

ببین یه راه حل ساده برات میگم از control panel درایور کارت گرافیکت تنظیمات گرافیکی رو انجام بده تا به این مشکل بر نخوری
موفق باشی

این کارارو انجام دادم .

از داخل تنظیم خوده کارت گرافیک هم Antiliazing رو روی 16X و روی 8x و 4x گذاشتم ولی بازم هنگ میکنه . :

ولی روی 2X که میزارم به دونه مشکل بازی اجرا میشه :confused: !!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused:

آقا دستت درد نکنه :love:
ببینم بعد از نصب ویندوز باید بازی رو از اول نصب کنم دیگه درسته‌؟

این مسیری که باسه سیو بازی لطف کردی و گفتی رو اگه تو (Document) کپی کنم و بازی رو اجرا کنم ، بازی از همون آخرین سیوش بدون مشکل اجرا میشه ؟ به مشکلی که بر نمیخوره ؟

بازم تشکر;)
من تا حالا امتحان نکردم
به نظر من یک بار بازی رو بدونه سیو اجرا کن ببین چی میشه (یعنی سیو ها رو از پوشه ی seved بردار)
شاید اینجوری یادت بیاد .
بعد از پایان اپیزود یک یادته تو تریلر نشون داده میشه الکس به یک میله آویزونه دکتر فریمنو صدا میزنه هم اونجا هم اونجایی که اون چشم قرمزه الکس و رو سنگ میزاره . بعد یک سوال دیگهcall of duty 4 مرحله ای که یک دقیقه بهت مهلت میده هر چی آدم میکشی بازم هستن باید از دستشون فرار کنی چیکار باید بکنم و چقدر از بازی مونده با تشکر . :biggrin1:
اهان یادم اومد احتمالا از بازی حذفش کردن
1- تو call of duty مرحله های زمان دار زیاد داریم کجا رو میگی همون جایی که یه جنگنده جلوته ؟

آخرین ویرایش:
این کارارو انجام دادم .

از داخل تنظیم خوده کارت گرافیک هم Antiliazing رو روی 16X و روی 8x و 4x گذاشتم ولی بازم هنگ میکنه . :

ولی روی 2X که میزارم به دونه مشکل بازی اجرا میشه :confused: !!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused:
ویندوز و سیستمت چیه ؟

من تا حالا امتحان نکردم
به نظر من یک بار بازی رو بدونه سیو اجرا کن ببین چی میشه (یعنی سیو ها رو از پوشه ی seved بردار)

اهان یادم اومد احتمالا از بازی حذفش کردن
1- تو call of duty مرحله های زمان دار زیاد داریم کجا رو میگی همون جایی که یه جنگنده جلوته ؟

اولین مرحله برای اولین بارم هست به اینجور مرحله برخوردم . از هلکوپتر اومدیم بیرون روبروم سیم خاردار هست چندتا جنگنده میان اون هیچی. اما همین که میخوام از سمت راست برم همینجوری میان تموم نمیشن میخوام فرار کنم گلوله بارون میشم . :(

اولین مرحله برای اولین بارم هست به اینجور مرحله برخوردم . از هلکوپتر اومدیم بیرون روبروم سیم خاردار هست چندتا جنگنده میان اون هیچی. اما همین که میخوام از سمت راست برم همینجوری میان تموم نمیشن میخوام فرار کنم گلوله بارون میشم . :(
فکر کنم فهمیدم کجا رو میگی همون لحظه ای که از هیلیکوپتر پیاده شدی رو به روت یه هیلیکوپتر سقوط کرده برو دمش رانندش رو وردار و به هیلیکوپتر برگرد

قربون دستت اونجا که یارو ترور میکنیم با طناب میپریم پایین بعد 19 دقیقه وقت میده نمیشه رد شد سریع میکشن . خیلی از بازی مونده یا نه

:(
خسته نباشی . چطوری ردش کنم دو دقیقه نمیکشه میمیرم قلقی نداره بتونم ردش کنم . :biggrin1:

من که چند بار سعی کردم باهاشون در گیر بشم و همه رو نفله کنم نشد هر چی میکشتم بازم میومدن شما باید سریع بدویی و از اون منطقه فرار کنی و هر کی جلوت بود بزنی البته نه اینکه وایسی بزنیتشون در حال رفتن بزنیتشون که هم اینطور می کشیدشون و هم فرار میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or