هر مشکلی در مورد بازی ها

اگر ميشه زود تر جواب بدين:
يكي از دوستام يك كارا 7300gs داره
ولي رمش512هستش
ميخواست بدونه وگاس رو سيستمش اين بازي اجرا ميشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
لطفا زودتر جواب بدين:confused: :confused: :( :(

بازی وگاس رو سیستم دوستتون اجرا میشه اما به دلیل کارت گرافیک و رم نسبتا پایین باید قید اجرای بازی با گرافیک بالا رو بزنه . چون بسیاری از Detail های بازی روی سیستم دوستتون off میشن .

Resident evil 4

باسلام خدمت هم ي دوستان عزيز.دريك مرحله ازبازي كه ليون به يك محوطه دايره شكل مي رسه
دوغول بسياربزرگ ميآن كه ليون باكشيدن اهرمي يكي ازاون هاروتوي گودالي كه پرازموادمذاب هست مي اندازه اما اون يكي غول روهركاري كه مي كنم ازبين نمي ره ودرجايي خوندم كه بايستي به غول شليك كردتا خم بشه وبه پشتش بريم وباضربات چاقوموجودپشتش روبكشيم اماهركاري كه مي كنم نمي شه وغوله خم نمي شه تا به پشتش برم.لطفآراهنمايي كنيد.

هر مشکلی در مورد بازی ها دارین بگین
سریع جواب میدم:(( :eek:
سلام...
در توم ریدر 6"فرشته تاریکی" لارا جاشو با یه پسر عوض میکنه، که به یه غول که به شکل عنکبوت یا عقرب هست میجنگه، اونجا چطور رد بشم؟ اون موجود 4تا دریچه داره که 2تاش رو از بین میبرم اما 2تای دیگه از بین نمیره...
کمک:(

آقا من تو بازي سايلنت هيل 2 گير کردم.من الان تو يه بيمارستانم و دنبال يه دختربچه ميگردم.همه جا رو گشتم رسيدم به يه در که رمز ورود ميخواست من دوباره گشتم يه کد پيدا کردم. کد اين بود:8257 . ولي کد عمل نميکنه. يه سري خرت و پرت بهم داده يه جيز که شبيه تار مو ميمونه. لطفا سريع کمکم کنيد.!!!!!!!:confused:

سلام
براي فعال کردن cheat در tomb raider anniversary چه کار بايد بکنيم.
من تمامي time trial هاي بازي رو تموم کردم
در legend : BackSpace + #1...9 ولي در سالگرد معلوم نيست
لطفا کمکم کنيد
!!!!

باسلام خدمت هم ي دوستان عزيز.دريك مرحله ازبازي كه ليون به يك محوطه دايره شكل مي رسه
دوغول بسياربزرگ ميآن كه ليون باكشيدن اهرمي يكي ازاون هاروتوي گودالي كه پرازموادمذاب هست مي اندازه اما اون يكي غول روهركاري كه مي كنم ازبين نمي ره ودرجايي خوندم كه بايستي به غول شليك كردتا خم بشه وبه پشتش بريم وباضربات چاقوموجودپشتش روبكشيم اماهركاري كه مي كنم نمي شه وغوله خم نمي شه تا به پشتش برم.لطفآراهنمايي كنيد.

باید انقدر با گلوله بزنیش تا روی زانوهاش خم بشه , وقتی خم شد برو طرفش و ENTER رو بزن تا بره بالاش اونوقت با چاقو شی بالای سرشو بزن تا بمیره البته اگه با RPG بزنی درجا میمیره ;)

سلام مشکل که زیاده یکیش نصب biohazard 4 که بعد از چند ثانیه از بازی بیرون میاد درمورد سیستم هم که وسایل لازم رو برای نصب بازی داره ولی همش runtim error میزنه این اولیش بود دومیش اینه که بازی onimusha 3توی باغ وحشه باید باپسره سامانوسکه رو میگم باید چی کار کنم بازم هست ولی برای فعلاً بسه ممنون میشم اگه جوابم رو زود بدین لطفاً لطفآً لطفاً :biggrin1:

سلام
در مورد اولی که من هر کاریاز دستم بر میومد بهتون گفتم . ولی در مورد onimusha شما باید به سامانوسکه به اون دری که روش یه چیزی مثل تار عنکبوت زرد رنگ داره برسی و برای اینکه در باز بشه باید شمشیرت رو عوض کنی و فکر کنم اون شمشیر زرده رو انتخاب کنی تا بتونی در رو باز کنی و از در پایین بری و بازی رو ادامه بدی.(البته من این بازی رو خیلی وقته تموم کردم و چیزای جزیی مثل رنگ ها و .... رو زیاد یادم نیست اگر اشتباه گفتم ببخشید).
در مورد دویل مای کرای هم فکر میکنم رم 256 این بازی رو نکشه. البته اطمینان ندارم.
یا علی مدد

سلام به همه گي من ميخواستم بدونم تو بازي saints rowبراي گرفتن ماموريت بايد رفت تو علامت سوالها؟؟؟
من ميرم ماموريتو انجام ميدم ولي دوباره هست و علامت سواله نميره جريان چيه؟

Mgs 3

طفا یکی به من بگه تو MGS3 اون مرحله که رودخونه هستش با کلی ارواح و SORROW هم در حال پرواز باید چیکار کنم هر کاری میکنم اون چیزیش نمیشه sorrow رو میگم چه جوری نابودش کنم :confused:
الآن نزدیک 2 سال منو از بهترین بازیم دور کرده :-" البته هیچوقت هیچ چیز نمیتونه جای فاینال فانتازی 8 رو تو ذهن و خاطرم بگیره:love:بگزریم یکی فقط به دادم برسه که دارم از دست میرم:sick: دلم بره سینک تنگ شده:(( Sorrow بالاخره نابودت میکنم:evil::mad::laughing::biggrin1::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or