هر مشکلی در مورد بازی ها

Biohazard4

سلام.
می بخشید این بازی تازه به دست من رسیده اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
تو قسمت Island بعد از انکه آشلی رو نجات میدی وارد یه قسمت می شه که با یک گوی که به سقف وصل می زنی در باز می شه وا وارد یه جا می شی که 2تا مومیایی هست.بعد کشتن این 2تا باید کجا بری ؟ راه از کجاست؟ همه راها بستن.
مرسی0 راستی تو ذخیره ها مرحلش 2-5 می زنه

آقا من تو بازي سايلنت هيل 2 گير کردم.من الان تو يه بيمارستانم و دنبال يه دختربچه ميگردم.همه جا رو گشتم رسيدم به يه در که رمز ورود ميخواست من دوباره گشتم يه کد پيدا کردم. کد اين بود:8257 . ولي کد عمل نميکنه. يه سري خرت و پرت بهم داده يه جيز که شبيه تار مو ميمونه. لطفا سريع کمکم کنيد.!!!!!!!:confused:

سلام دوست من . این یه تیکه نخه که باید داخل یه سوراخ بهندازی تا یه کلید بهت بده و اون سوراخه هم داخله دستشوی که شما با اون یه تیکه نخی که داری دست بهش نمیرسه . باید بری روی پشتبوم بیمارستان اونجا { اگه درست یادم باشه } فکر کنم یه شیر فلکه باید باشه که اب رو باز میکنی . بد .....

باسلام خدمت هم ي دوستان عزيز.دريك مرحله ازبازي كه ليون به يك محوطه دايره شكل مي رسه
دوغول بسياربزرگ ميآن كه ليون باكشيدن اهرمي يكي ازاون هاروتوي گودالي كه پرازموادمذاب هست مي اندازه اما اون يكي غول روهركاري كه مي كنم ازبين نمي ره ودرجايي خوندم كه بايستي به غول شليك كردتا خم بشه وبه پشتش بريم وباضربات چاقوموجودپشتش روبكشيم اماهركاري كه مي كنم نمي شه وغوله خم نمي شه تا به پشتش برم.لطفآراهنمايي كنيد.

دوست من یه راه بهت میدم برو حال کن یه RPG بخر دخلشو بیار:cool:

بدادم برسید Half-Life 2 Episode 2 مشکل دارم :
اونجایی که الکس زنده میشه میریم تو جنگل این دوتا بی شاخ و دمارو باید چیکار کنم یکی که فقط ماشین و جعبه پرت میکنه این سبزه هم که جوری میدوه دنبال آدم گیج میشم هر دو تا تونل هم که بمبست بود جلوم هم که بسته هست باید چیکار کنم . :(

دوستان اونو با هزار زحمت رد کردم . اونجایی که ماشینو از اون ور میارم این ور بعد درو باز میکنم الکس میشینه میرم یه جایی یه در بسته هست چطوری بازش کنم . :(

بچه ها از دیشب تا الان درگیرم دکتر فریمن با الکس رفت تو یه خونه بابا شو دید رفتم پهلو موشک درشو بستم رفتم پایین یکی دست تکون داد تا اومدم برم پهلوش در بسته شده از هر دو طرف در بسته است . چیکار کنم . :((:((

راهنمای درموردبازی AGATHA CHRISTIE:murder on the orient express

:laughing:باسلام

لطفا"راهنمای قدم به قدم این دوبازی رابه فارسی بفرمایید:

1- مارتین مایستری martin mystere

2- آگاتاکریستی :رازقتل درقطارسریع السیرشرق(هرکول پورا)murder

on the orient express

باتشکر

بچه ها از دیشب تا الان درگیرم دکتر فریمن با الکس رفت تو یه خونه بابا شو دید رفتم پهلو موشک درشو بستم رفتم پایین یکی دست تکون داد تا اومدم برم پهلوش در بسته شده از هر دو طرف در بسته است . چیکار کنم . :((:((
یکم بیشتر توضیح میدی ؟
کدوم در رو بستی ؟:confused:

یکم بیشتر توضیح میدی ؟
کدوم در رو بستی ؟:confused:

:biggrin1: اعصابم خرد شد دستم خورد به c نشستم پله رو ندیدم زیرش راه داره . بخدا این دیگه یه مشکل اساسی در مورد کشتن اون درازها است که با دوتا از این چهار پاها کمباین هستن فکر کنم میان . ( یه چیز دایره ای پرتاب میکنیم به درازا بعد با تفنگ میزنیم . قلقی نداره راحت بمیرن اونجا که دوتا میشن کاری نمیتونم بکنم تا این یکی میزنم اون یکی میره میزنه مقرو داغون میکنه حتی با ماشین هم کاری نمیشه کرد ):(:(:(:(:((:((:((:((

:biggrin1: اعصابم خرد شد دستم خورد به c نشستم پله رو ندیدم زیرش راه داره . بخدا این دیگه یه مشکل اساسی در مورد کشتن اون درازها است که با دوتا از این چهار پاها کمباین هستن فکر کنم میان . ( یه چیز دایره ای پرتاب میکنیم به درازا بعد با تفنگ میزنیم . قلقی نداره راحت بمیرن اونجا که دوتا میشن کاری نمیتونم بکنم تا این یکی میزنم اون یکی میره میزنه مقرو داغون میکنه حتی با ماشین هم کاری نمیشه کرد ):(:(:(:(:((:((:((:((
من با 3 راه مختلف رد کردم
1-با ماشین همه ی 4 پا ها رو بکش (وقتی یکیشون جلوت بود shift رو بگیر)
2-با او موشک اندازت بزنشون (4 پا ها رو ) اگه تیرت تموم شد esc رو بزن بعد جای رمز رو باز کن و توش تایپ کن ammo 2 تا گزینه میاره با یکیشون می تونی سلاحی که داری رو ر کنی
3-بچسبی به هم رزمات تا اونا 4 پاهارو بزنن بعد تو فقط گنده رو بزن

دوستان چطور میتونم از Save های بازی مدال افتخار چتربازان یه کپی بگیرم ؟

الآن تا مرحله 4 رفتم و ویندوزم خراب شده و باید عوض کنم لطف کنید و طریقه کپی گرفتن و محل ذخیره این بازی رو بگید تا بعد از کپی ، ویندوزم رو عوض کنم
هرچی گشتم نتونستم محلشو پیدا کنم

خیلی ممنون

از من احمق تر پیدا نمیشد از راه اول تموم کردم نمیدونستم میشد با ماشین از روشون رد شد. یه سوال دارم
اگه این مسائل ربطی به اینجا نداشت بگین کجاست .
اول : آخرش که میدیدم صدا قطع میشد برای چی بود . دوم : اگه در ویستا اجرا کنم بخاطر دایرکت ایکس گراقیک تغییری میکند. تو دمو اونجایی که آلکس به میله آویزون بود یا الکس و میزاره رو سنگ ندیدم علتش چی بود .

دوستان چطور میتونم از Save های بازی مدال افتخار چتربازان یه کپی بگیرم ؟

الآن تا مرحله 4 رفتم و ویندوزم خراب شده و باید عوض کنم لطف کنید و طریقه کپی گرفتن و محل ذخیره این بازی رو بگید تا بعد از کپی ، ویندوزم رو عوض کنم
هرچی گشتم نتونستم محلشو پیدا کنم

خیلی ممنون
تو Documents فولدر EA Games پوشه ی Medal of Honor Airborne(tm) توی saved می تونی سیو هات رو پیدا کنی ولی بهتره از همه ش کپی بگیری (از همه ی فولدره medal of honor airbone (tm))
documents\ea games\medal of honor airborne(tm)\saved

از من احمق تر پیدا نمیشد از راه اول تموم کردم نمیدونستم میشد با ماشین از روشون رد شد. یه سوال دارم
اگه این مسائل ربطی به اینجا نداشت بگین کجاست .
اول : آخرش که میدیدم صدا قطع میشد برای چی بود . دوم : اگه در ویستا اجرا کنم بخاطر دایرکت ایکس گراقیک تغییری میکند. تو دمو اونجایی که آلکس به میله آویزون بود یا الکس و میزاره رو سنگ ندیدم علتش چی بود .
1-منم این مشکل رو داشتم 2- نه تو ویستا گرافیک تغییر نمیکه 3-منم ندیدم کجا رو می گی؟

تو Documents فولدر EA Games پوشه ی Medal of Honor Airborne(tm) توی saved می تونی سیو هات رو پیدا کنی ولی بهتره از همه ش کپی بگیری (از همه ی فولدره medal of honor airbone (tm))
documents\ea games\medal of honor airborne(tm)\saved

آقا دستت درد نکنه :love:
ببینم بعد از نصب ویندوز باید بازی رو از اول نصب کنم دیگه درسته‌؟

این مسیری که باسه سیو بازی لطف کردی و گفتی رو اگه تو (Document) کپی کنم و بازی رو اجرا کنم ، بازی از همون آخرین سیوش بدون مشکل اجرا میشه ؟ به مشکلی که بر نمیخوره ؟

بازم تشکر;)

1-منم این مشکل رو داشتم 2- نه تو ویستا گرافیک تغییر نمیکه 3-منم ندیدم کجا رو می گی؟

شاید اینجوری یادت بیاد .
بعد از پایان اپیزود یک یادته تو تریلر نشون داده میشه الکس به یک میله آویزونه دکتر فریمنو صدا میزنه هم اونجا هم اونجایی که اون چشم قرمزه الکس و رو سنگ میزاره . بعد یک سوال دیگهcall of duty 4 مرحله ای که یک دقیقه بهت مهلت میده هر چی آدم میکشی بازم هستن باید از دستشون فرار کنی چیکار باید بکنم و چقدر از بازی مونده با تشکر . :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or