هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

کلا فرقی نمیکنه چه ریجنی بگیری چون بستگی به اکانت داره که میسازی ریجن 2 باشه چه ریجن 1 ..... ولی تو ایران بیشتر ریجن 2 بگیری بعد اکانت هم ریجن 2 بسازی بهتره چون بیشتر بازیهای که تو ایران میاد اکثرا ریجن 2 هستن و دستگاه ریجن 2 هم فرقش با ریجن 3 اینکه اون با ضربدر میره تو با دایره میاد بیرون و ریجن 3 برعکس این عمل میکنه با دایره میره تو با ضربدر میاد بیرون ولی کلا سعی کن دستگاه و اکانت ریجن 2 باشه
مرسی از رانماییتون, یه سوال کوچیک هم الان باز برام پیش اومد, اونم اینکه با یه کنسول میتونم بیشتر از یه اکانت بسازم و داشته باشم, بطور مثال یه دونه رجیون 1 و یه دونه رجیون 2

مرسی از رانماییتون, یه سوال کوچیک هم الان باز برام پیش اومد, اونم اینکه با یه کنسول میتونم بیشتر از یه اکانت بسازم و داشته باشم, بطور مثال یه دونه رجیون 1 و یه دونه رجیون 2
تا اونجايي كه ميدونم..تا 15 اكانت همزمان ميتونيد داشته باشد...ريجن هم اهميتي نداره...1..2...3 يا هر ريجني ديگه مي تونيد در كنار هم بسازيد و استفاده كنيد...

بازي اورجينال كه زياد خش داره و حتي روي ديسك هم دو سه تا خط كشيده شده قابل اطمينان و خريد هست؟؟؟
به لنز دستگاه صدمه نميزنه؟؟؟
بهتر که نخری چون به لنز دستگاه اسیب میزنه
البته ببین اگر خشش با ناخون امتحان که ببین ناخونت میره داخله خش و یا نه و اگر نرفت بخر ولی ببین زیاد خش نداشته باشه
چون معمولا فشار میاره به لنز
اکر هم نخریدی که چه بهترb-)

ديشب نسخه (greatest hits) متالرو خريدم---ميخوام بدونم فرقش با نسخه معمولي چيه؟!
metal_gear_solid_4_greatest_hits.jpg

کنسول(ps3 160GB ) با حدود 430000 هزار از [SUB]فروشگاه [/SUB]صوت وتصویر پایتخت در مجتمع پایتخت با گارانتی یک ساله لادیز الکترونیک و با فریمور 3.56 آیا مناسب است و فروشگاه قابل اعتماد است.؟و می خواهم اورجینال بازی کنم.
---------- نوشته در 11:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 PM ارسال شده بود ----------

آخرین ویرایش:
کنسول(ps3 160GB ) با حدود 430000 هزار از [SUB]فروشگاه [/SUB]صوت وتصویر پایتخت در مجتمع پایتخت با گارانتی یک ساله لادیز الکترونیک و با فریمور 3.56 آیا مناسب است و فروشگاه قابل اعتماد است.؟و می خواهم اورجینال بازی کنم.
---------- نوشته در 11:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 PM ارسال شده بود ----------
برو اینجا http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24798 سوالتو مطرح کن بهتر نتیجه میگیری موفق باشی

من یه PS3 FAT 40 gig دارم که کاملا سالم و تمیزه کپی خور هم نشده. میخوام بفروشمش. به نظر شما چقدر قیمت بزارم براش؟
اینجور سوالا جاش اینجا نیست خودتون باید پیدا کنید چه قیمتی براش باید تعیین کنید و تو بازارچه بفروشید

اینجور سوالا جاش اینجا نیست خودتون باید پیدا کنید چه قیمتی براش باید تعیین کنید و تو بازارچه بفروشید
برادر من نه گفتم که اینجا می خوام بفروشم نه سوال بی موردی کردم. از xbox که نپرسیدم یا کپی خور شدن PS3.
یا شما جواب من رو نمی دونی یا نمی خوای بگی. در هر دو صورت اجازه بدید من سوالم رو بپرسم و بقیه بگن

برادر من نه گفتم که اینجا می خوام بفروشم نه سوال بی موردی کردم. از xbox که نپرسیدم یا کپی خور شدن PS3.
یا شما جواب من رو نمی دونی یا نمی خوای بگی. در هر دو صورت اجازه بدید من سوالم رو بپرسم و بقیه بگن
به نظر من بین 220 تا 250 فکر کنم بیارزه حالا چرا میخوای بفروشی؟؟ به هر حال موفق باشی

من یه PS3 FAT 40 gig دارم که کاملا سالم و تمیزه کپی خور هم نشده. میخوام بفروشمش. به نظر شما چقدر قیمت بزارم براش؟
نفروشي بهتره چون ممكنه بعدها پشيمون شي!
قبلا ديدم كه يكي از كاربرها فروخت اما بعد از چند ماه نظرش تغيير كرد ولي چه فايده طرفه معامله بهش پس نداد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or