هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام . ps3 فیلم بلوری هم پخش میکنه دیگه . در حالت 3D چطور ؟ بلوری کپی چطور ؟ ورژن 3.55 کاستوم 3D ساپورت میکنه (فیلم و بازی) ؟
سوال منو جواب بدین که منتظرم و کارم لنگ مونده

من قرار هست تا 2-3 ماه دیگه برم عربستان. کسی از دوستان هست که بدونه از اونجا چطور میشه PS3 تهیه کرد؟ اصلا به صرفه هست که از اونجا بیارم یا نه؟ راهنمایی کنین ممنون میشم.

سلام . ps3 فیلم بلوری هم پخش میکنه دیگه . در حالت 3D چطور ؟ بلوری کپی چطور ؟ ورژن 3.55 کاستوم 3D ساپورت میکنه (فیلم و بازی) ؟
سوال منو جواب بدین که منتظرم و کارم لنگ مونده

دوسته من درباره هک که نمیدونم
ولی اگر کنسولتون اصل هست اره به راحتی اجرا میکنه و یه فیش مخصوص هم میخواد که اسم hdmi 3D که اونم باید بخری تا اجرا بشه

من قرار هست تا 2-3 ماه دیگه برم عربستان. کسی از دوستان هست که بدونه از اونجا چطور میشه PS3 تهیه کرد؟ اصلا به صرفه هست که از اونجا بیارم یا نه؟ راهنمایی کنین ممنون میشم.

بله 100درصد با صرفه هست حالا چه جوریش نمیدونم برو یه نماینگی سونی بپرس که پلی3 را میشه از کجا خرید ادرس بگیر و بعد برو بخر و حالشو ببیر

دوستان عزیز یه سوالی داشتم
من میخواستم مانیتور LED بخرم واسه ps3 اما بعضی ها میگن تلویزیون LED واسه ps3 بهتر جواب میده
حالا به نظر شما چکار کنم؟ تلویزیون یا مانیتور؟

دوستان من یه مشکلی دارم ...ویدئو های 720P (تریلر های بازی هستن یا فرمتشون mp4 هست یا Wmv) میریزم روی فلش به TV 1080P توی حال وصل میکنم خیلی عالی نشون میده با کیفیت خودش ولی همونارو میزنم به ps3 توی اتاقم روی TV 720P کیفیتش یه جورایی کم میشه و پیکسل پیکسل میشه یه کم ...مشکل از چیه ؟ از تلوزیون من که نمیتونه باشه چون بازی ها و غیره مشکلی نداره در ضمن 720 پی هست و کیفیت ویدئو ها هم همینه . از کابل HDMI منم نمیتونه باشه چون بازم تو بازی و غیره مشکل ندارم .

دوسته عزیز ps3 از HDMI 1.3 پشتیبانی میکنه و خریده کابل 1.4 در زمتنی که خروجی 1.3 هست عملا بی فایده هست
موفق باشید
ممنون عزیز.
ولی لینک رو هم لطف میکردی ممنونتر میشدم.

----------------------------------
دسته ps3 کی شارژ میشه و کی تموم میشه.؟
منظورم نشونشه..

آخرین ویرایش:
بله 100درصد با صرفه هست حالا چه جوریش نمیدونم برو یه نماینگی سونی بپرس که پلی3 را میشه از کجا خرید ادرس بگیر و بعد برو بخر و حالشو ببیر
منظورتون نمایندگی های سونی ایران هست؟ چون من آدرس چندتا نمایندگی سونی رو تو مکه و مدینه رو امروز تو سایت خود سونی Middle east پیدا کردم. یعنی تو نمایندگی های سونی تو عربستان ps3 نمیفروشن و جدا میفروشن؟

سلام .. من چند وقتیه یه مشکلی پیدا کردم ... هم ps3 هم x360 کیفیتش یه جوری شده جوری که چشم رو خیلی اذیت میکنه ( به نظر میرسه پاسخگویی تصویر پایینه) ... مثلا وقتی تو بازی سرتو میچرخونه انگار صفحه کشیده میشه و لبه دیوار و ستون ها کشیده میشه انگار تصویر دیر میاد و یه حالت تاری داره ... سر درد میگیرم موقع بازی کردن .. جالبه تو رزولوشن پایینتر غیر hd این مشکل تاری و اینا نیس.... البته این مشکل حدودا از وقتی شده که samsung 26 inch tv گرفتم ... الان رو هر tv اینطوریه کیفیت... هم cable hdmi عوض کردم هم تنظیمات کنسول و tv رو هم کلی باهاش ور رفتم ... واقعا یه دنیا ممنون میشم مشکلم رو حل کنین ... :)

دوستان من یه مشکلی دارم ...ویدئو های 720P (تریلر های بازی هستن یا فرمتشون mp4 هست یا Wmv) میریزم روی فلش به TV 1080P توی حال وصل میکنم خیلی عالی نشون میده با کیفیت خودش ولی همونارو میزنم به ps3 توی اتاقم روی TV 720P کیفیتش یه جورایی کم میشه و پیکسل پیکسل میشه یه کم ...مشکل از چیه ؟ از تلوزیون من که نمیتونه باشه چون بازی ها و غیره مشکلی نداره در ضمن 720 پی هست و کیفیت ویدئو ها هم همینه . از کابل HDMI منم نمیتونه باشه چون بازم تو بازی و غیره مشکل ندارم .
دوستان این مشکل من هوزم پا برجاست ... دیروز امتحان کردم یه تریلر گذاشتم دیدم اون لوگوی پایین سمت راست رو داره نصفه نشون میده به این معنی که این ویدئو هارو یه جوری زوم میکنه و نشون میده واسه همین کیفیتشون یه جوریه و پیکسل پیکسل هستن .... راه حلی ندارین ؟

دوستان عزیز یه سوالی داشتم
من میخواستم مانیتور LED بخرم واسه ps3 اما بعضی ها میگن تلویزیون LED واسه ps3 بهتر جواب میده
حالا به نظر شما چکار کنم؟ تلویزیون یا مانیتور؟

ببین دوسته من بنده خودم مانیتور دارم و به خوبی تلویزیون نیست شما شک نکن صدرصد تلویزیون بگیرo:-)

ببین بدبختی پلی 3 اینه که خودش تنظیمات تصویری را انتخب میکنه و رزلوشنش رو تعییر میده برای همین شما باید برید توی تنظیمات تصویر و همه تیکها را ور داره و فقط بذار روی 1080پی بعد ببین تصویرش چه جوری;)

ممنون عزیز.
ولی لینک رو هم لطف میکردی ممنونتر میشدم.

----------------------------------
دسته ps3 کی شارژ میشه و کی تموم میشه.؟
منظورم نشونشه..

ببین این دسته های نو که میخری باید شارژ اولی که باید 8 ساعت توی شارژ باشه چون این طوری طوله عمر باطری بیشتر میشه فقط برای اولین بار یعنی یکبار 8 ساعت توی شلرژ قرار میدی
بستگی داره اگر تا اخرش استفاده کنی و خوده دسته از بی شارژی قطع بشه حوله حوش نیم ساعت شارژ میشه
برای تمامی شدنش هم اگر یکسری باهاش بازی کنی 8 ساعته شارژش تمام میشه:d

منظورتون نمایندگی های سونی ایران هست؟ چون من آدرس چندتا نمایندگی سونی رو تو مکه و مدینه رو امروز تو سایت خود سونی Middle east پیدا کردم. یعنی تو نمایندگی های سونی تو عربستان ps3 نمیفروشن و جدا میفروشن؟

ببین شما اول بیا توی ایران یه قیمتی بگیر ببین توی ایران چه قدر و روی کاغذ بنویس بعد که رفتی عربستان ببین قیمت انها چه قدر اگر اونجا قیمتش مناسبتر بود خوب از همون جا بگیر و با خودتت بیار
این چه حرفی توی هر کجا دنیا هر فروشگاه بزرگ پلی 3 میفروشن این مطمئن باش

• Like
Reactions: 4th
ببین بدبختی پلی 3 اینه که خودش تنظیمات تصویری را انتخب میکنه و رزلوشنش رو تعییر میده برای همین شما باید برید توی تنظیمات تصویر و همه تیکها را ور داره و فقط بذار روی 1080پی بعد ببین تصویرش چه جوری;)
دوست عزیز آخه ویدئو 720P هست تلوزیون هم 720P هست و تیک تنظیمات تصویری پلی استیشن هم تا 720P هست ...چرا پس بی کیفیت نشون میده ؟ واسه بقیه چرا اینطوری نیست ؟

ببین این دسته های نو که میخری باید شارژ اولی که باید 8 ساعت توی شارژ باشه چون این طوری طوله عمر باطری بیشتر میشه فقط برای اولین بار یعنی یکبار 8 ساعت توی شلرژ قرار میدی
بستگی داره اگر تا اخرش استفاده کنی و خوده دسته از بی شارژی قطع بشه حوله حوش نیم ساعت شارژ میشه
برای تمامی شدنش هم اگر یکسری باهاش بازی کنی 8 ساعته شارژش تمام میشه:d
حسین جون میدونم باید اینکارا رو بکنم.
فقط بگو وقتی شارژ شد از کجاش بفهمم.؟ چراغی . چشمکی . چیزی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or