وقتی شارژش فول بشه فکر کنم اون چراغاش خاوش میشن . یعنی در حال شارژ کردن چشمک میزنن ولی وقتی فول بشه خاموش میشن.حسین جون میدونم باید اینکارا رو بکنم.
فقط بگو وقتی شارژ شد از کجاش بفهمم.؟ چراغی . چشمکی . چیزی
وقتی شارژش فول بشه فکر کنم اون چراغاش خاوش میشن . یعنی در حال شارژ کردن چشمک میزنن ولی وقتی فول بشه خاموش میشن.حسین جون میدونم باید اینکارا رو بکنم.
فقط بگو وقتی شارژ شد از کجاش بفهمم.؟ چراغی . چشمکی . چیزی
خود PS3 هم داخل منوش .. یه شکل باتری که میاره داره شارژ میشه ، وقتی کامل شارژ دیگه هی نمیره پر بشه ثابت 3خونش پرمیشه..!وقتی شارژش فول بشه فکر کنم اون چراغاش خاوش میشن . یعنی در حال شارژ کردن چشمک میزنن ولی وقتی فول بشه خاموش میشن.
سلام .. من چند وقتیه یه مشکلی پیدا کردم ... هم ps3 هم x360 کیفیتش یه جوری شده جوری که چشم رو خیلی اذیت میکنه ( به نظر میرسه پاسخگویی تصویر پایینه) ... مثلا وقتی تو بازی سرتو میچرخونه انگار صفحه کشیده میشه و لبه دیوار و ستون ها کشیده میشه انگار تصویر دیر میاد و یه حالت تاری داره ... سر درد میگیرم موقع بازی کردن .. جالبه تو رزولوشن پایینتر غیر hd این مشکل تاری و اینا نیس.... البته این مشکل حدودا از وقتی شده که samsung 26 inch tv گرفتم ... الان رو هر tv اینطوریه کیفیت... هم cable hdmi عوض کردم هم تنظیمات کنسول و tv رو هم کلی باهاش ور رفتم ... واقعا یه دنیا ممنون میشم مشکلم رو حل کنین ...
LG که تو مانیتور همیشه از samsung بهتره ولی من مدلهای ASUS رو بهت پیشنهاد میکنم.سلام خدمت همه شما
کدوم یک از این مانیتورا از نظر کیفیت و کارایی و دوام و کلا همه چیز واسه بازی و ps3 از همه بهتره
1.LG-LED-IPS236
2.SAMSUNG-LED-BX2485
3.SAMSUNG-PX23720
LG که تو مانیتور همیشه از samsung بهتره ولی من مدلهای ASUS رو بهت پیشنهاد میکنم.
باز همون مثل معروفه که میگه هرچی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری
سلام دوستان عزیز ...
من چند روز پیش امدم PS3 رو OFF کنم در حالی که دسته تو شارژ بود USB رو سریع جدا کردم تقریبا وسطای خاموش شدن بود( تصویر رفته بود PS3 هنوز کار می کرد (تو زمان خاموش شدن)) بعد خواستم روشن کنم با دسته روشن نشد هر کاری کردم نشد حتا با USBـش .(دسته هر 4تا چراغ پلیرها روش خاموش می شه یا وقتی PS BOTTEN رو نگه می دارم چراغا درجا روشن می مونن )
حتما باید با دکمه پاور PS3 روشن کنم بعدا باتن رو بزنم تا کار بده. با یه دسته دیگه امتحان کردم راحت روشن شد مشکل دستم چیه؟ درست می شه؟
دوستان سلام.
من از رو فضولی میخوام هارد ps3 رو بکشم بیرون ببینم چی توش گذاشتن. حالا سوالم اینه که اگه وقتی کنسول خاموشه و کلا از برق کشیدمش، اگه در این حالت هارد و در بیارم و بعدش خیلی مودبانه و با احترام بزنمش سر جاش، به کنسول بر میخوره؟
ممکنه یوقت هارد رو نشناسه یا ایرادی چیزی بگیره ؟
ممنون
کلا فرقی نمیکنه چه ریجنی بگیری چون بستگی به اکانت داره که میسازی ریجن 2 باشه چه ریجن 1 ..... ولی تو ایران بیشتر ریجن 2 بگیری بعد اکانت هم ریجن 2 بسازی بهتره چون بیشتر بازیهای که تو ایران میاد اکثرا ریجن 2 هستن و دستگاه ریجن 2 هم فرقش با ریجن 3 اینکه اون با ضربدر میره تو با دایره میاد بیرون و ریجن 3 برعکس این عمل میکنه با دایره میره تو با ضربدر میاد بیرون ولی کلا سعی کن دستگاه و اکانت ریجن 2 باشهسلام من میخوام طی چند روز آینده ps3 بگیرم و اولش یه مقداری از بازیهای کپی استفاده کنم و بعدم به ofw آپدیتش کنم و تا از آخرین بازیها و امکانات آنلاین بازیها و psn سایر مسائل بتونم استفاده کنم! سوالم اینه که توجه به اینکه واسه بازی کردن همینطوری مشکل رجیون وجود نداره اما واسه آنلاین و psn و سایر مسائل این موضوع مهمه با توجه به "فراوانی بازیها" و "موجودی اونها" در بازار ایران(تهران)و همچنین بطور کلی "قیمت بازیهای رجیونای مختلف" توصیه میکنین کنسولم رو از کدوم رجیون بگیرم! ممنون میشم راهنماییم کنید چون توی فروما گشتم و نظرای مختلفی بود و تفاوت قیمتای زیادی هم سر رجیونها مختلف یک بازی بود! همچین چیزی رو مصرف کننده ها بیشتر دیدن و ازش اطلاع دارن
من میخواهم یک کنسول ps3 خریداری کنم (هر چند که pc دارم اما خیلی به روز نمی باشد.) برای همین چند سوال داشتم که میخواستم مرا راهنمایی کنیدوهم چنین من قصد دارم که بازیهای اورجینال را بخرم و و با کنسول بازی کنم.(کپی خور نمیکنم.) و آنلاین بازی کنم.
1.تلویزیون( LCD TV) مدل LG LCD 32LH200Rمیباشد. با این مشخصات (720p- کیفیت تصویرHD با وضوح 768×1366 پیکسل- زمان پاسخ دهی تصویر 5 میلی ثانیه - نسبت کنتراست1:100,000- زاویه دید 178 درجه میباشد. و" دارای چند ورودی که دو ورودی HDMI وHDMI/DVI هم شامل آن هست") آیا مناسب برای انجام بازی با کنسول (ps3) است؟ (32 اینچ)
2. این GO که کنار GB(مانند 160GB/GO) روی جعبه نوشته شده است چیست؟
3.برای این که بدانم کنسول (ps3) آکبند ونو میباشد(تعمییری کارخانه یا استفاده نشده است) وهمچنین کپی خور نشده است (اورجینال میباشد) وآخرین فریمور (ورژن update) آن چیست؟ چه کاری باید انجام دهم مرا راهنمایی کنید.
4.آیا بازیهای اورجینال ps3دیگر مشکلی ندارنند مانند گیر کردن. هنگ کردن واز این قبیل مشکلات؟ واین کدهای داخل پک بازی اورجینال برای چه چیزی است؟