che guevara
کاربر سایت
آقا من چجوری میتونم صدای ps3 رو از لپتاپم داشته
میخوام هدفون بزنم به لپتاپ صدا رو از اون بگیرم .
آقا من چجوری میتونم صدای ps3 رو از لپتاپم داشته
یه دونه از این کابل ها می خوای(سادست.خودت هم می تونی بسازی)
وصل کن به Line-In. اگه لپتاپت فقط 1خروجی و 1 ورودی داشت وصلش کن به میکروفن. بعد برو به Control Panel>Sound برو به برگه ی Recording. میکروفن یا لاین رو انتخاب کن و روی دکمه properties کلیک کن. از برگه Listen تیک Listen to this device رو بزن.
بله هنوز پلی3 اسلیم خرابی نداده که بره کسی بازش کنه و ریفرش بشه و برای همین هر کی میخره با خیاله راحت باهاش بازی نیکنه>:dببخشین دو تا پست پشت هم شد
من از یکیشون سوال کردم انها ریفرش که نیستن گفت اصلا اسلیم 160 ریفرش نداره؟
برای خرید بازی ps3 کجا قیمت منصفانه میدن؟
نمیدونم چرا یکی از پستهای من حذف شده ؟
حالا مهم نیست من 5شنبه واسه خرید ps3 رفته بودم توپخونه مدل اسلیم 160 را از 380 قیمت دادن تا430 واسه کپی خور شدن هم از 0 تومن تا 60 تومن قیمت دادن.
سوال من اینه که مگه ps3 اسلیم 160 اصلی و تقلبی داره؟
اگر نداره آیا میشه من خودم خامش را بگیرم و بعد اون ورژن هک شده راروش بزارم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین چون من 5شنبه واسه خرید رفتم که این چیزا را دیدم و تا جواب سوالهامو نگیرم نمیتونم خرید کنم.
ممنون
کابل خاصی نداره شما یه کولدیسک یا هارد اکسترنال بهش وصل میکنی رو فایل مورد نظرت تو کنسول مثلث رو میزنی و گزینه copy رو انتخاب مبکنی خودش بهت میگه کجا بریزم کولدیسک یا هارد رو انتخاب کن فایلت کپی میشه توش و بعد میتونی انتقال بدی به لپتاپتمن میخوام اطلاعات داخل ps3 که شامل عکس و فیلم و بازیهای هارد هست را به لبتاپم منتقل کنم
ااز چه کابلی میتونم استفاده کنم ؟؟یعنی میخوام کابلی باشه بتونم فایلهای داخل دستگاه را به لبتاپ منتقل کنم
درود
دوستان میشه سیو بازی هایی رو که نمیشه کپی کرد رو کاری کرد که کپی بشن و رو PS3 دیگه ای ریخت؟
ممنون
با PSN Plus چی حامد جان؟