هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

آقا من چجوری میتونم صدای ps3 رو از لپتاپم داشته
میخوام هدفون بزنم به لپتاپ صدا رو از اون بگیرم .

یه دونه از این کابل ها می خوای(سادست.خودت هم می تونی بسازی)
OCvmdm7KKYYjoPy80bHXBJIXlFADrCTf7Ga9PQYYOJ98sR470bFoGeQCh7QXVLruGh3U18-QeMaq7Qhhy7iXFtYbYghOet8P0ryZHeqrlfuJnlNV_6UM4aZ6wbs0DnihCggQ3nM_Eo8xminIHldgpg0

وصل کن به Line-In. اگه لپتاپت فقط 1خروجی و 1 ورودی داشت وصلش کن به میکروفن. بعد برو به Control Panel>Sound برو به برگه ی Recording. میکروفن یا لاین رو انتخاب کن و روی دکمه properties کلیک کن. از برگه Listen تیک Listen to this device رو بزن.

یه دونه از این کابل ها می خوای(سادست.خودت هم می تونی بسازی)
OCvmdm7KKYYjoPy80bHXBJIXlFADrCTf7Ga9PQYYOJ98sR470bFoGeQCh7QXVLruGh3U18-QeMaq7Qhhy7iXFtYbYghOet8P0ryZHeqrlfuJnlNV_6UM4aZ6wbs0DnihCggQ3nM_Eo8xminIHldgpg0

وصل کن به Line-In. اگه لپتاپت فقط 1خروجی و 1 ورودی داشت وصلش کن به میکروفن. بعد برو به Control Panel>Sound برو به برگه ی Recording. میکروفن یا لاین رو انتخاب کن و روی دکمه properties کلیک کن. از برگه Listen تیک Listen to this device رو بزن.

اسم این چیه؟
line-in دیگه چیه ؟
لپتاپم هم یه جای هدفون و یه جای میکروفون داره .

اسمش تو بازار 2 به 1 استریو هست قیمتش هم خیلی ارزونه
شما اون سرش که هدفونی هست رو بزن به پورت میکروفونت اون یکی رو هم فیش های کنسولت رو وصل کن بهش بعد برو تو قسمت کنترل پنل که دوستمون گفت اون تنظیمات رو انجام بده
این کارا رو بکن بعد اگه صدا نیمد بیا بیشتر توضیح بدیم بهت

ببخشین دو تا پست پشت هم شد
من از یکیشون سوال کردم انها ریفرش که نیستن گفت اصلا اسلیم 160 ریفرش نداره؟
بله هنوز پلی3 اسلیم خرابی نداده که بره کسی بازش کنه و ریفرش بشه و برای همین هر کی میخره با خیاله راحت باهاش بازی نیکنه>:d

نمیدونم چرا یکی از پستهای من حذف شده ؟
حالا مهم نیست من 5شنبه واسه خرید ps3 رفته بودم توپخونه مدل اسلیم 160 را از 380 قیمت دادن تا430 واسه کپی خور شدن هم از 0 تومن تا 60 تومن قیمت دادن.
سوال من اینه که مگه ps3 اسلیم 160 اصلی و تقلبی داره؟
اگر نداره آیا میشه من خودم خامش را بگیرم و بعد اون ورژن هک شده راروش بزارم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین چون من 5شنبه واسه خرید رفتم که این چیزا را دیدم و تا جواب سوالهامو نگیرم نمیتونم خرید کنم.
ممنون

من میخوام اطلاعات داخل ps3 که شامل عکس و فیلم و بازیهای هارد هست را به لبتاپم منتقل کنم
ااز چه کابلی میتونم استفاده کنم ؟؟یعنی میخوام کابلی باشه بتونم فایلهای داخل دستگاه را به لبتاپ منتقل کنم

نمیدونم چرا یکی از پستهای من حذف شده ؟
حالا مهم نیست من 5شنبه واسه خرید ps3 رفته بودم توپخونه مدل اسلیم 160 را از 380 قیمت دادن تا430 واسه کپی خور شدن هم از 0 تومن تا 60 تومن قیمت دادن.
سوال من اینه که مگه ps3 اسلیم 160 اصلی و تقلبی داره؟
اگر نداره آیا میشه من خودم خامش را بگیرم و بعد اون ورژن هک شده راروش بزارم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین چون من 5شنبه واسه خرید رفتم که این چیزا را دیدم و تا جواب سوالهامو نگیرم نمیتونم خرید کنم.
ممنون

به خاطر اینکه عنوان تاپیک رو نمیخونی به غیر از مسائل هک هستش
در مورد هکش من چیزی نمیدونم ولی اسلیم اصلی و تقلبی نداره یکی ارزون خریده ارزون میده یکی قدیمی داره ارزون میده اون یکی جدید داره گرون میده تفاوت قیمت ها ایناس نه اینکه اصلی و فرعی باشه

من میخوام اطلاعات داخل ps3 که شامل عکس و فیلم و بازیهای هارد هست را به لبتاپم منتقل کنم
ااز چه کابلی میتونم استفاده کنم ؟؟یعنی میخوام کابلی باشه بتونم فایلهای داخل دستگاه را به لبتاپ منتقل کنم
کابل خاصی نداره شما یه کولدیسک یا هارد اکسترنال بهش وصل میکنی رو فایل مورد نظرت تو کنسول مثلث رو میزنی و گزینه copy رو انتخاب مبکنی خودش بهت میگه کجا بریزم کولدیسک یا هارد رو انتخاب کن فایلت کپی میشه توش و بعد میتونی انتقال بدی به لپتاپت

• Like
Reactions: Mojtabadj88
علی آقا همونطور که امین جان گفتن نمیشه کاریش کرد من خودم سر بازی resident evil 5 همین مشکلو داشتم نمیشد کاریش کنی البته مشکل نیست ها این سیاست یه شرکته یکی میزاره کپی کنی یکی نمیزاره

• Like
Reactions: Mandozma.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or