هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

ممد آنتیویروس داری؟یا فایروال؟ یه دیزیبل کن ببین حل میشه؟
مودمت رو دیفالت کارخانه ای کن بعد دوباره راه اندازیش کن.

مالتو صدای تیکس میده . مال من انگار دارن قولنجاشو میشکونن. :دی
حمید جان انتی ویروس و اینا که مال کامپیوتره . روی مودم هم فایروال هست ولی آخه یه دفعه اینطوری شده من نمیدونم چه مرگشه رو اعصابه . 3-4 روزه نتوسنتم Dark souls بازی کنم :( :دی

سلام دوستان
من یک موبایل N8 رو از طریق ریموت کنترل قسمت موبایل فون وصل کردم موبایل پلی 3 را شناسایی میکنه ولی اون 8 رقمی که روی صفحه پلی 3 نمایش داده شده رو روی موبایل که وارد میکنم بعد مدتی روی موبایل منویسه که ( ناموفق کلمه عبور ) ممنون میشم کمک کنید>:d

من یک سوال دارم من اگر یک پی اس ۳ از کانادا بخرم ببرم ایران اداپنور و ایناش اشکال و دنگ و فنک داره یا نه اسونه؟
نه مشکلی پیش نمیاد !
سلام دوستان
من یک موبایل N8 رو از طریق ریموت کنترل قسمت موبایل فون وصل کردم موبایل پلی 3 را شناسایی میکنه ولی اون 8 رقمی که روی صفحه پلی 3 نمایش داده شده رو روی موبایل که وارد میکنم بعد مدتی روی موبایل منویسه که ( ناموفق کلمه عبور ) ممنون میشم کمک کنید>:d

شما میخوای چیکار کنید ؟!

مرسی وحید جان . کنسول که اصلا تکون نخورده از روز اولش ولی با اینکه تازه خریدم و قبلا هم کنسول اسلیم داشتم این یه صدایی میده بعضی وقتا که با اون صدای گرم و سرد شدن پلاستیک یا تیک تیک کردن بلوری رام فرق داره . یه صدای یک ثانیه ایی میده یه لحضه انگار جیغ میکشه بعد میگه تیکس . من یه مریضی دارم ( تیروئیدم و این حرفا ) سرما رو خیلی احساس نمیکنم و کلا باید محیط اطرافم خیلی سرد باشه . الانم هوا سرد شده و اتاق من از بقیه قسمت های خونه جداست و واسه بقیه مثل یخچال میمونه. دمای اتاق خیلی خیلی پائیینه ... احتمال داره هوای سرد مشکل ایجاد کرده باشه ؟ شب ها پنجره بازه و باد سرد هم میاد تو.
مدیا سرور هم رو امتحان نکردم باید امتحان کنم .
حامدم:d خواهش میکنم اگه سرد باشه محیطش بهتر کار میکنه قطعات الکترونیکی تو شرایط گرم خوب کار نمیکنن ولی هرچقدر سرد باشه روون تر کار میکنن
ربطی به آنتی ویروس نداره چون کنسول مستقیم به مودم وصل میشه نه pc به نظر من این کار ها رو بکن ببین فرقی میکنه
1 مدیا سرور رو ببند
2 مودمتو ریست کن (حالت پیشفرض کارخونه) بعد یه امتحانی بزن
3 با کابل تست کن ببین تو اون حالتم وصل میشه یا نه؟
سلام دوستان
من یک موبایل N8 رو از طریق ریموت کنترل قسمت موبایل فون وصل کردم موبایل پلی 3 را شناسایی میکنه ولی اون 8 رقمی که روی صفحه پلی 3 نمایش داده شده رو روی موبایل که وارد میکنم بعد مدتی روی موبایل منویسه که ( ناموفق کلمه عبور ) ممنون میشم کمک کنید>:d<
شما به این دلیل نمیتونی وصل بشی که موبایلت از برند سونی اریکسون اونم یه سری از مدل خاصش نیست
درضمن خاصیت remote play به عنوان access point کار نمیکنه در اصل خروجی تصویر کنسول رو میندازه رو موبایل یا psp تو اون حالت شما به فایل ها ی توی کنسول دسترسی دارین
یه سوال فنی!
مگه بازی ها تو PS3 با رزلویشن HD اجرا نمیشن؟
پس چرا میگن که COD:BO با رزلویشن 600*900 یا یه چیز تو این مایه ها اجرا میشه؟
رزولوشن HD با کیفیت HD فزق میکنه اینم که میبینی رزولوشن بالا برده شده و از رزولوشن 720p بالاتر رفته تا یه مقدار جزئیات بیشتر بشه

رزولوشن HD با کیفیت HD فزق میکنه اینم که میبینی رزولوشن بالا برده شده و از رزولوشن 720p بالاتر رفته تا یه مقدار جزئیات بیشتر بشه

ببخشید من نفهمیدم؟
یعنی الان تمام بازی ها روی PS3 با چه رزلویشنی اجرا میشه؟
خیلی دهاتی پرسیدم؟:d

ببخشید من نفهمیدم؟
یعنی الان تمام بازی ها روی PS3 با چه رزلویشنی اجرا میشه؟
خیلی دهاتی پرسیدم؟:d
اکثرا رو رزولوشن 720p هستن و بعضی از انحصاری ها 1080p هستن (من تو اون پستتون که گفته بودید رزولوشن COD رو اشتباه بهتون گفتم عذر میخوام) بعضی بازی های مولتی به خاطر اینکه ظرفیت دیسک های 360 اجازه نمیده با رزولوشن 720 کامل یا 1080 اجرا بشن به خاطر همین یک مقدار رزولوشن کم میشه تا بازی با بهترین وضعش تو اون کنسول هم اجرا بشه به همین دلیل یه موقعی تفاوت رزولوشن عجیب قریب میشه
دوستان میشه فیلم های 3D رو از طریق هارد اکسترنال روی PS3 اجرا کرد؟ یا فقط باید دیسک blu-ray باشه؟!
نه نمیشه چون کنسول از فرمت های خاصی پیروی میکنه که اون فرمت ها فریم ریتشون پایینه و نمیشه تصویر 3d رو باهاشون اجرا کرد به همین دلیل نمیتونید از رو هارد اکسترنال ببینید و باید حتما دیسک بلوری باشه

آقا من یه سوالی داشتم چند وقت بود ذهنم رو مشغول کرده،نمی دونم واسه شما پیش اومده یا نه
من دستگاهم بعضی وقتا حرف میزنه:d بله حرف میزنه،یه خانمی ژاپنی حرف میزنه یه کلمه حرف میزنه اما نمی دونم چی میگه(آخه ژاپنی بلد نیستم:d)
دستگاهم ژاپنی هست،کسی می دونه چی میگه؟نکنه دارن جاسوسیمون رو می کنن؟:dشایدم بمبه:-s

با سلام:

دوستان یک سوال :

ps3 اسلیم فقط میتونه فیلم های بلو-ری 3بعدی رو اجرا کنه؟؟؟

یا فت هم این قابلیت رو داره؟؟؟

الان info آپدیت 3.50 سونی که برای پخش فیلم های 3بعدی داده بود رو خوندم. ولی اشاره ی به این موضوع نشده بود.

سلام
دوستای عزیز کابل hdmi من کیفیتش خوب نیست . میخوام برم یکی دیگه بگیرم که ps3 رو وصلش کنم به مانیتور
چه مارکی و مدلی از همه کیفیت و سرعتش بهتره؟

از چه نظر کیفیتش خوب نیست؟
از کابل های خود سونی میتونین استفاده کنین ولی قیمت نسبتا بالایی در مقایسه با مدل های معمولی دارن

با سلام:

دوستان یک سوال :

ps3 اسلیم فقط میتونه فیلم های بلو-ری 3بعدی رو اجرا کنه؟؟؟

یا فت هم این قابلیت رو داره؟؟؟

الان info آپدیت 3.50 سونی که برای پخش فیلم های 3بعدی داده بود رو خوندم. ولی اشاره ی به این موضوع نشده بود.

هیچ تفاوتی نداره
هر دو مدل قابلیت پخش این بلوری ۳ بعدی رو دارن

آقا من یه سوالی داشتم چند وقت بود ذهنم رو مشغول کرده،نمی دونم واسه شما پیش اومده یا نه
من دستگاهم بعضی وقتا حرف میزنه:d بله حرف میزنه،یه خانمی ژاپنی حرف میزنه یه کلمه حرف میزنه اما نمی دونم چی میگه(آخه ژاپنی بلد نیستم:d)
دستگاهم ژاپنی هست،کسی می دونه چی میگه؟نکنه دارن جاسوسیمون رو می کنن؟:dشایدم بمبه:-s

به روح اعتقاد داری؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or