منظورم همون هایی هست که اختیاریه ! اونارو چطوری باید انجام بدم !؟
درود
امکانش هست کسی راهنمایی کنه ؟؟!
من الان چطوری روشنش کنم . چطوری بازی اجرا کنم ؟ چطوری فیلم بلوری ببینم ؟ قسمت افراد صفر کیلومتر کجاست ؟ دسته باید برای بار اول شارژ بشه یا شارژ هست ؟
دوست عزیز اون چراغ های 1 تا 4 یعنی میشه 4 تا دسته با هم کانکت بشن و هر شماره موقع کانکت شدن دسته دیگه روشن میشه.
شما میتونی با زدن دکمه PS رو دسته ، شارژ دسته رو ببینی که وقتی میزنی یه علامت کوچیک باطری در قسمت بالا بهت نشون میده کنار ساعت.
وقتی دسته رو با کابل وصل میکنی چراغ دسته چشمک میزنه یعنی داره شارژ میشه شارژشم پر بشه چراغ دسته ثابت میمونه و وقتی هم که شارژش بخواد تموم بشه همونطور باز چشمک میزنه و اگر تو بازی باشی یه پیغام هم اتوماتیک میده که شارژت داره تموم میشه.
موفق باشی.
ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی :thanks:
---------------------------------------
1.کنسول PS3 تا چه ظرفیتی هاردهای اکسترنال رو پشتیبانی میکنه؟برای مثال 1.5 ترابایت یا 2 ترابایت رو میشه بهش وصل کرد؟
2.چند ساعت در روز میشه با PS3 بازی کرد, بدون اینکه مشکلی براش پیش بیاد؟
مرسی
اگه میتونی برو از جفت اونجا قیمت بگیر ولی پایتخت رو من پیشنهاد میکنم !سلام من میخوام یه PS3 بگیرم نمیدونم از پایتخت بگیرم یا توپخونه ؟
پک PS3 چه چیزایی باید داشته باشه ؟ از کجا باید فهمید کنسول آکبنده ؟
مرسی
اگه میتونی برو از جفت اونجا قیمت بگیر ولی پایتخت رو من پیشنهاد میکنم !
تو پکش هرچی هست رو جعبش عکسش رو انداخته !
توی ایران فکر نکنم هیچ دستگاهی آکبند باشه !!! همش یه چسب الکی میزنن بعد جلو خودت بازش میکنن !
معمولا كنار جعبه كنسول عكس محتوياتش رو ميزنهشرمنده منظورتون کدوم عکساست؟
1.کنسول PS3 تا چه ظرفیتی هاردهای اکسترنال رو پشتیبانی میکنه؟برای مثال 1.5 ترابایت یا 2 ترابایت رو میشه بهش وصل کرد؟
/QUOTE]
کنسول هارد های اینترنال(داخلی)رو تا 750 گیگ ساپورت می کنه همینطور که دوستمون گفتن اما تا اونجایی که اطلاع دارم PS3 برای پشتیبانی از هارد اکسترنال هیچ محدودیتی از لحاظ حجم نداره ...1-چون جای خشابی هارد های بالا 750 گیگ داخله دستگاه نمیرند و نمیتوانی مثلا یک ترا را توی دستگاه بذاری برای همین تا 750 گیگ بیشتر نمیتوانی استفاده کنی
سلام دوستان میشه لطفا یه هدست برای ps3 معرفی کنید ترجیحا زیر 30 تومن
اونوقت چطور باید به ps3 وصلش کنم
با تشکر
هدست واسه گرفتن صدای گیم میخواین یا *PSN ؟
این دو تا فرقشون زیاده
کسی جواب منو نمیدهسلام ممنون از توجه تون من چون با کابل dvi کنسولو به مانیتورم وصل کردم حالا صدای بازی رو ندارم حالا فقط نمی دونم چه طور صدای بازی رو دریافت کنم می خوام ببینم میشه با هدست صدای بازی رو دریافت کرد اگه میشه بی زحمت راهشو بگید ؟ هدستش باید خاص باشه ؟ یا با همین هدست های mp3 player هم میشه صدا رو دریافت کرد
با تشکر