اول باید فرمت فلش fat32 باشه.سلام به همگی یه سوال داشتم من داخل فلش عکس میریزم وصل میکنم به کنسول تو قسمت Photo وقتی داخل فلش میرم میگه هیچ عکسی وجود نداره کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم چون میخوام والپیپر عوض کنم .
درودسلام دوستان
برای خرید ps3 باید به چه نکاتی توجه داشته باشم؟
ببین رجیون کنسول چیه؟؟؟واسه خرید دسته به فروشنده بگید شماره سریال دسته رو برداره . بعد با آبدیت بالایه 1.41 . تست کنید . اگه اصل بود که هیچ ولی اگه اگه دو چراغ شد برید بکوبید تو سرش البته تو فاکتور بگه که اگه دو چراغ شد پس میگیرم با مهر مغازه حتما حتما ,واسه این میگم شماره سریاله روی دسته نه کارتون . برداره که بعدن نگه این مال من نیست
حالا یکی مثل من بیچاره اون اوایل نمیدونستم دو چراغ چیه . خریدم و دو چراغ شد رفتم پس بدم گفت پس نمیگرم منم فاکتورو انداخته بودم در نتیجه هیچ شد
سلام به همگی یه سوال داشتم من داخل فلش عکس میریزم وصل میکنم به کنسول تو قسمت Photo وقتی داخل فلش میرم میگه هیچ عکسی وجود نداره کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم چون میخوام والپیپر عوض کنم .
ببین دوست عزیز شما اول کابل HDMI به DVI خودتون وصل کنید به کنسول و LCD خودتون بعد اون کابلی که توی کاراتن و جعبه PS3 همراه کنسول هستش رو هم به PS3 در درگاه خودش وصل کنید و دو سر رنگی اون (یعنی قرمز و سفید ، )که مربوط به صدا هستند رو به بلند گو یا هدست خودتون وصل کنید
nimaprince و Captain_Black ممنون از راهنمایی خوبتون@};-@};-@};-
nimaprince گرامی لطفادر مورد قسمت صدا گرفتن ازps3 بیشتر توضیح بدید.
2 تا فیش مربوط به صدا رو چطوری به اسپیکری که برای pc هست,وصل کنم؟تبدیل خاصی برای وصل کردنش لازمه یا به صورت مستقیم میشه اون دو تا فیشرو وصل کرد؟( اصلا میشه از اسپیکری که به pc وصله برای ps3 استفاده کرد؟اسپیکر من 5.1 کریتیو هست)
تشکر فراوان::victory:
ببین اگر ورودی صدای اسپیکرت 1 فیشه(سوزنی هستش)(یک به یکه هستش)nimaprince و Captain_Black ممنون از راهنمایی خوبتون@};-@};-@};-:thanks::thanks::thanks::thanks:
nimaprince گرامی لطفادر مورد قسمت صدا گرفتن ازps3 بیشتر توضیح بدید.
2 تا فیش مربوط به صدا رو چطوری به اسپیکری که برای pc هست,وصل کنم؟تبدیل خاصی برای وصل کردنش لازمه یا به صورت مستقیم میشه اون دو تا فیشرو وصل کرد؟( اصلا میشه از اسپیکری که به pc وصله برای ps3 استفاده کرد؟اسپیکر من 5.1 کریتیو هست)
تشکر فراوان::victory::thanks:
به شدن که میشه ولی باید آپدیتو جدا گیر بیاری بعد اونو به همون روش ریختن بازی های کپی ، اونو نصب کنید
ولی اینکه بخوای از اینترنت بگیری خطر بن شدن برا شما داره
موفق باشید
درود
اول اینکه ممنون از دوستان و اساتید که کمی و کاستی های همدیگرو میگیرن تا دوستان در جهت درست راهنمایی بشند :excited::excited:
ببین موقع خرید کنسول PS3 به تاریخ تولید کنسول
پاره نشده قسمت های از شماره سریال و اعدادی که روی جعبه هستش
پلمب بودن کامل جعبه
برسی دسته جهت اصلی بودن ( این خیلی مهم هستش)
همچنین انجام این کار
که مثل این دوستمون ایجوری نشی
ببین رجیون کنسول چیه؟؟؟
بپرس فریمورش چنده؟
و غیره .............
داداش به نظر من جایی نبر برای تعمیر.آقا دوستان کسی میدونه کجا دسته ps3 تعمیر میکنند . من دسته ps3 رو باز کردم چون یه دکمش خراب شده بود ولی الان دیگه بلد نیستم ببندمش کنم یعنی هر کاری میکنم دکمه هاش مثل اولش نمیشه (مشکلم همین بستنشه)
خواهشا سوالات مربوط هك وکپی رو اينجا مطرح نكنيد خودش بخش و تاپيك جدا داره، ممنون!*خسته نباشید من یه سؤال در مورد ریجن ps3 دارم.می خواستم بدونم ریجن ps3 در بازی های کپی هم تأثیر داره یعنی اگه ریجن دستگاه 3 باشه بازیه ریجن 2 بزاری اجرا می کنه یا نه؟