mehrdad_giga
کاربر سایت
سلام به دوستان من یک مشکل دارم وقتی دستگاه رو با دانگل بالا میارم وقتی یک فیلم dvd مثلا قهوه ی تلخ رو که میزارم اجرا نمیکنه ولی بدون دانگل که روشن میکنم راحت میخونه ممنون میشم کمکم کنید
یه سوال فوری و اضطراری !
من تازه ps3 خریدم... شنیده بودم میشه مثل ایکس باکس بازی ها رو روی هارد کنسول ریخت و موقع اجرای بازی از هارد اطلاعات رو بخونه.... ُی دی هم تو دستگاه باید باشه ...
منتها دیروز هر چی منو ها رو زیر و رو کردم پیدا نکردم ...
یکی میگه چه جوریه؟ کجا باید برم؟!
بله
GT5 همون Grain Turisom5هستش
كلا بازي Grain Turisom5 كلا به صورت سه بعدي عرضه شد
حالا روي جلد اين چيزي ننوشته زياد مهم نيست
مثلا تو اين يكي نوشته
براي پخش بازي هم كافيه ديسكو بزاري تو كنسول و تو قسمت تنضيمات تصوير بازي (داخل منو) تنظيمش كني و راحت بازي كني البته عينك يادت نره
نسخه كپي بازي هم اين قابليتو داره ( البته اگه حذف نشده باشه )
سلام
من دیشب کپی GT5 را خریداری کردم و آنرا نصب کردم و در منوهای مختلف آن هر چقدر گشتم امکان پخش سه بعدی ندیدم
این GT5 که من نصب کردم نسخه prologue می باشد
آیا همین نسخه دارای امکان پخش سه بعدی می باشد یا نسخه دیگر؟
لطفا اسم نسخه کامل بازیهایی که امکان پخش سه بعدی دارند را ذکر کنید
ممنون
خوب نه ديگه
سلام
من دیشب کپی GT5 را خریداری کردم و آنرا نصب کردم و در منوهای مختلف آن هر چقدر گشتم امکان پخش سه بعدی ندیدم
این GT5 که من نصب کردم نسخه prologue می باشد
آیا همین نسخه دارای امکان پخش سه بعدی می باشد یا نسخه دیگر؟
لطفا اسم نسخه کامل بازیهایی که امکان پخش سه بعدی دارند را ذکر کنید
ممنون
اوه اوه اوه.....................................چند تا سوال از دوستان دارم, لطفا راهنمایی کنید.
1.از کابل HDMI که مخصوص سینمای خانگی هست میشه برای اتصال PS3 به مانیتور استفاده کرد؟(کابل HDMI که من دارم ,سونی هست)
2. مانیتور من خروجی صدا داره ولی من میخوام بصورت جداگانه از PS3 صدا بگیرم. برای وصل کردن اسپیکر به PS3 چه کارهایی باید انجام بدم(اگر ممکن هست راهنمایی همراه با عکس باشه , خیلی خوب میشه)
3.پک پلاتینیوم با معمولی در بازی های ارجینال ,چه تفاوت هایی دارند( اگر ممکنه عکس از هر دو پک بزارید)
4. بعضی از بازی ها عنوان Game of The Year Edition رو دارند ,مثل:
Fallout 3
Fallout 3 Game of The Year Edition
در مورد تفاوتشون راهنمایی کنید؟
5. با توجه به کدام نکات میشه تشخیص داد که بازی ارجینالی که قصد خریدش رو داریم پلمپ و نو هست؟ ( یعنی دست دوم و پلمپ شده توسط مغازه دار نباشه)
مرسی
خوب نه ديگه
اين نسخه اي كه شما خريداري كردي اصلا نسخه اصلي GT5 نيست
حدود يك سال قبل امده.....................
اصلا 3D نداره
شما بايد هميني كه من عكسشو براتون گزاشتم بخري و حالشو ببري
آقا چه جوری میشه بازی killzone 3 رو از روی دی وی دی های کپی شده-10تان- به هارد اکسترنالی که فرمتش fat32 هستش انتقال داد.موقع اکستراکت ارور کمبود فضا میده لطفا کمک.
آقا هاردم فضا داره ولی فرمتش fat32 هستش و این بازی دارای فایل بزرگتر از 4 گیگه که تو فرمت fat نمیره.
اين دوتا اصلا ربطي به هم ندارندضمن تشکر
آیا نسخه قبلی را حذف کنم و بعد نسخه جدید را نصب کنم؟ یا روی قبلی نصب شود؟
ممنون
اوه اوه اوه.....................................
چقدر سوال:d
خوب ميرم سر وقت جواب ها ....
دکمه تشکر نداره ولی یه دکمه دیگه داره برا اعتبار دادن: همون دکمه زرد وسطی که شبیه یه مداله
سلام مجددممنون از پاسخ های کاملی که دادید.:thanks:
به خاطر پاسخ های خیلی خوب و کاملی که دادید, قصد داشتم به پست شما اعتبار بدم که ظاهرا به علت عضو جدید بودن, قادر به انجام این کار نیستم.
چون هرچی دنبال مدالی,نشانی و... برای دادن اعتبار گشتم, موردی یافت نشد.
six axis هستم؟
:thanks::thanks:
دسته های Six axis با دسته اصلی که درون جعبه همراهPS3 هست,چه تفاوتی دارند و آیا برای انجام برخی از بازی ها مجبور به استفاده از دسته
six axis هستم؟