A.Lopez
کاربر سایت
بعده اينكه وصل كردي خواستي روشنش كني انگشتو چند ثانيه رو پاور نگر دار تا بوق دومو كنسول بزنه.زدم ولی نمیگیره؟؟؟
بعده اينكه وصل كردي خواستي روشنش كني انگشتو چند ثانيه رو پاور نگر دار تا بوق دومو كنسول بزنه.زدم ولی نمیگیره؟؟؟
سلام دوستان . من بالاخره تونستم فیلم ها و عکس ها و موزیک ها رو که رو فلش مموری بودن اجرا کنم ، به کمک دکمه مثلث ولی هنوز در اجرای فیلم های روی سی دی و دی وی دی مشکل دارم . اصلا نمیدونم چطوری باید اجرا کنم . ممنون میشم راهنمایی کنین
مرررررسی
میگن هکش طوری هست که باید بازی هارو روی هارد بریزی و اول باید برای هکش یه بازی اصل بخری . درسته ؟
چون بلو ری هست بازیهای کپیش چنده ؟
یه سئوال 120 گیگ کابل hdmi و 2 دسته داره ؟
http://www.ps3-hacks.com/سلام دوستان ببخشید
میتونید بگید که ورژنهای 3.42
و3.50و 3.55 رو از کجا دنلود کنم
برایه ریجن 2
ممنون
مگه با ریجن زبونم تغییر میکنه!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام دوستان من یه MGS4 سفارش دادم ریجن 3 می خواستم ببینم ریجن 3 زبونش ژاپنی یا نه اخه هنوز دستم نرسیده
سلام دوستان . من بالاخره تونستم فیلم ها و عکس ها و موزیک ها رو که رو فلش مموری بودن اجرا کنم ، به کمک دکمه مثلث ولی هنوز در اجرای فیلم های روی سی دی و دی وی دی مشکل دارم . اصلا نمیدونم چطوری باید اجرا کنم . ممنون میشم راهنمایی کنین
مرررررسی
سلام دوستان . من اینو جایگزین کردم ولی طبق روال قبل همون طوری هستش و هر چقدر صبر میکنم چیزی نمیشه و همش لوگو ی بازی برق میزنه .سلام دوستان . کنسول من با دانگا هک شده و تمام بازی ها رو اجرا میکنه حتی nfs:hp ولی من وقتی گرند توریسمو 5 رو اجرا میکنم از openmaneger ( البته nfs:hp رو از multi manneger اجرا میکنم ولی بقیه رو نه ) اول اجرا میشه و اون سوالات اولیته در مورد صفحه نمایش و زبان رو میپرسه و لی بعدش لوگو gt میاد و هی روش برراق میشه و دوباره رد میشه و همین . تا چقدر باید صبر کنم ، ؟ باید از این eboot ها استفاده کنم ؟؟
اگه اره لطفا طریقه انتقالش به دستگاه رو توضیح بدین .
مرسی از شما ...
سلام دوستان
من میخوام ps3 بخرم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم .
من اسلیم بگیرم یا فت ؟؟؟
قیمت خیلی برام مهمه . الان طوری که من میدونم اسلیم 120 گیگ 390 هزار تومن هست و تو اورادو فت 40 گیگ رو زده 350 .
http://www.orado.com/item-دستگاه-بازی-پلی-استیشن-3884.htm
این فت 40 گیگ میتونه بازی های پلی 1و2 رو اجرا کنه ؟؟
اگه من تا تابستان صبر کنم قیمت ها به طور محسوسی تغییر می کنن یا نه ( حدود 70-80 ) ؟؟
و تا چند سال بعد برای کنسول پلی 3 بازی میاد ؟ ( نیام بخرم و سال بعد بگن پلی 4 میاد !)
یه سوال درباره ی دسته داشتم اینکه میدونم دسته این کنسول سنسور داره
حالا این سنسور در چه بازی هایی قابل استفادست؟