هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان:).
من چه جوري ميتونم كامپيوتر يا فلش و يا mp3playr به كنسول وصل كنم؟.
بعد چه جوري ميتونم از رو اينا عكس فيلم موزيك بريزم رو هارد دستگاه و از رو هارد نگاشون كنم؟:question:.

سلام دوستان . من بالاخره تونستم فیلم ها و عکس ها و موزیک ها رو که رو فلش مموری بودن اجرا کنم ، به کمک دکمه مثلث ولی هنوز در اجرای فیلم های روی سی دی و دی وی دی مشکل دارم . اصلا نمیدونم چطوری باید اجرا کنم . ممنون میشم راهنمایی کنین

مرررررسی

دوستان لطفا کمک کنید ...:((

میگن هکش طوری هست که باید بازی هارو روی هارد بریزی و اول باید برای هکش یه بازی اصل بخری . درسته ؟
چون بلو ری هست بازیهای کپیش چنده ؟

یه سئوال 120 گیگ کابل hdmi و 2 دسته داره ؟

بعله ، در حال حاضر به یه دیسک اصل بلوری ( بازی اصل ) نیاز هست .. بازیهای کپی بلوری نیستن .. چون بلوری خام گرونه کسی نمیره نمیزنه روی بلوری بعلاوه حجمشون اینقدر نیست آدم بره بلوری بگیره بعضی ها فقط زیادن ( معمولا بازیهای معروف دی وی دی هاش زیاده ) ولی خب بازم ارزونتر از بلوری میفته خلاصه اینکه بسستگی داره کی گیرت بیاد بهت بفروشه..
از 650 گیر میاد به بالا.....

کابل HDMI? مال من نداششت !! 1دسته داره ، بستگی به پکی که میخری داره دیگه .. مال من نداره اینارو ، 1دسته و کابل COMPOSITE رو داره .

سلام دوستان ببخشید
میتونید بگید که ورژنهای 3.42
و3.50و 3.55 رو از کجا دنلود کنم
برایه ریجن 2
ممنون
http://www.ps3-hacks.com/
.

سلام دوستان من یه MGS4 سفارش دادم ریجن 3 می خواستم ببینم ریجن 3 زبونش ژاپنی یا نه اخه هنوز دستم نرسیده
مگه با ریجن زبونم تغییر میکنه!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: *CATALAN*
سلام دوستان

من میخوام ps3 بخرم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم .

من اسلیم بگیرم یا فت ؟؟؟

قیمت خیلی برام مهمه . الان طوری که من میدونم اسلیم 120 گیگ 390 هزار تومن هست و تو اورادو فت 40 گیگ رو زده 350 .
http://www.orado.com/item-دستگاه-بازی-پلی-استیشن-3884.htm

این فت 40 گیگ میتونه بازی های پلی 1و2 رو اجرا کنه ؟؟

اگه من تا تابستان صبر کنم قیمت ها به طور محسوسی تغییر می کنن یا نه ( حدود 70-80 ) ؟؟

و تا چند سال بعد برای کنسول پلی 3 بازی میاد ؟ ( نیام بخرم و سال بعد بگن پلی 4 میاد !)

سلام
1. من یه مانیتور lcd دارم روی خروجیش نوشته D-SUB دوستان میدونید معنیش چیه یعنی خروجیش DVI هستش یا VGA ؟

2. من لب تابم خروجی HDMI داره امکانش هست بتونم PS3 رو به لب تاب وصل کنم و با نمایشگر لب تاب بازی کنم ؟ در این صورت فقط یه کابل HDMI می خواد دیگه ؟

بانشکر

سلام دوستان . من بالاخره تونستم فیلم ها و عکس ها و موزیک ها رو که رو فلش مموری بودن اجرا کنم ، به کمک دکمه مثلث ولی هنوز در اجرای فیلم های روی سی دی و دی وی دی مشکل دارم . اصلا نمیدونم چطوری باید اجرا کنم . ممنون میشم راهنمایی کنین

مرررررسی

دوستان لطفا کمک کنید . :((:((:((:((:((

سلام دوستان . کنسول من با دانگا هک شده و تمام بازی ها رو اجرا میکنه حتی nfs:hp ولی من وقتی گرند توریسمو 5 رو اجرا میکنم از openmaneger ( البته nfs:hp رو از multi manneger اجرا میکنم ولی بقیه رو نه ) اول اجرا میشه و اون سوالات اولیته در مورد صفحه نمایش و زبان رو میپرسه و لی بعدش لوگو gt میاد و هی روش برراق میشه و دوباره رد میشه و همین . تا چقدر باید صبر کنم ، ؟ باید از این eboot ها استفاده کنم ؟؟
اگه اره لطفا طریقه انتقالش به دستگاه رو توضیح بدین .

مرسی از شما ...
سلام دوستان . من اینو جایگزین کردم ولی طبق روال قبل همون طوری هستش و هر چقدر صبر میکنم چیزی نمیشه و همش لوگو ی بازی برق میزنه .
یه جاها خوندم که میگن وقتی این ای بوت رو جایگزین کردین ، باید یه چیزی رو ( نمیدونم چیه ) تغیر بدین و پچش کنین . میشه توضیح بدین من برای اجرای بازی باید چیکار کنم .؟؟ :((:((:((:((

سلام دوستان

من میخوام ps3 بخرم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم .

من اسلیم بگیرم یا فت ؟؟؟

قیمت خیلی برام مهمه . الان طوری که من میدونم اسلیم 120 گیگ 390 هزار تومن هست و تو اورادو فت 40 گیگ رو زده 350 .
http://www.orado.com/item-دستگاه-بازی-پلی-استیشن-3884.htm

این فت 40 گیگ میتونه بازی های پلی 1و2 رو اجرا کنه ؟؟

اگه من تا تابستان صبر کنم قیمت ها به طور محسوسی تغییر می کنن یا نه ( حدود 70-80 ) ؟؟

و تا چند سال بعد برای کنسول پلی 3 بازی میاد ؟ ( نیام بخرم و سال بعد بگن پلی 4 میاد !)

1- فت نخر .. نخری آ !! داغ میکنه و هزارتا دردسر دیگه .. بیخیال فت .. برو اسلیم بخر .. چونه این 30-40 تومنو نزن باو .. بعدا بیشتر از اینا پیاده میشی آ !! میتونی یه آمار از مشکلات فت بگیری با چرخیدن توی تاپیک ها !

2- اسلیم 380 بود .. شد 390؟؟؟ ! ، اورادو رو ولش .. بالا میزنه.. برای اجرای بازیها هم برنامه هست .. یک رو نمیدونم ولی پلی 2 رو میدونم که برنامش اومده ..

3- تابستون که گرون میشه !! عید و تابستون گرونه بخاطر تعطیلات ..;) بخاطر اینکه MOve اومده یه خورده فروش بیشتر شده واسه همین .. یه خورده بالاتر رفته ولی افت قیمت روی 20-30 تومنه بیشتر نیست .. اگه هم داشته باشه !

4- این و دیگه باید ایمیل بزنی پی اس 3 .. ولی تا 2سال دیگه بعید میدونم پی اس 4 بیاد هرچند که پی اس 4 طبق شایعات ساخته شده که بعید میدونم دست به همچین کاری بزنه فعلا زوده تا اینو از رده خارج کنه باو.. ! بازم بچه هایی که بیشتر از من کنسول بازن میدونن چقدر فاصله زمانی بین تولید کنسول ها هست ... پی اس 3 فعلا ایرادی نداره که بخواد دور خارجش کنه .. بر خلاف بقیه کنسول ها ( بلوری هست ، کارت گرافیک خفن و.. باقی چیزا که خفن هستن) فقط شاید برای اینکه هک شده باشه بخواد پی اس 4 رو بیاره به بازار که بزرگترین ریسکش میتونه باشه.

آخرین ویرایش:
یه سوال درباره ی دسته داشتم اینکه میدونم دسته این کنسول سنسور داره
حالا این سنسور در چه بازی هایی قابل استفادست؟

بله منظورتون SIXAXIS هستش.این سنسور بیشتر توی بازیهای انحصاری استفاده میشه مثلا توی Uncharted 1 برای پرتاب نارنجک و توی Lair کاملا کنترل اژدها با Sixaxis هستش توی Far Cry 2 کنترل ماشین و...

خیلی خیلی معذرت که این پستو اینجا هم میدم... چون من خیلی عجله دارم گفتم شاید اون تاپیک دیر بهم جواب بدن گفتم اینجا هم بپرسم !
------------------------------------------------------
دوستان من تا دو سه روز دیگه میخام ps3 بگیرم ... خیلی اطلاعات زیادی راجع به این قضایای ه ک و اینچیزا ندارم !!!

میشه یکی این سوالای منو جواب بده .. ممنون

1- اول یکی یه جای مطمئن برای خرید تو تهران بهم بگه... اینترنتی نمیخام.. یه جا که حضوری برم بگیرم !
2- قیمت ؟
3- برای هک باید دستگاه جداگانه ای بگیرم یا باید کار خاصی بیرون رو کنسول انجام بدن یا خودم هم میتونم تو خونه هک کنم ؟
4- قیمت دسته ارجینال اگه بخام بگیرم چنده؟
5- قیمت بازی فیفا 11 ارجینال الان چنده؟
6- بعد از هک کردن حتما باید یه هارد اکسترنال داشته باشم برای بازی کردن؟؟ پس یه سری سایتا که بازیا رو روی dvd میفروشن قضیشون چیه؟؟

فعلا همین سوالای ابتدایی رو دارم... :)

مرسی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or