دوستان میخوام یه دسته بخرم
چجوری تقلبی رو از اصل تشخیص بدم؟
اگه قیمتم بدین خیلی خوب میشه>:d<
سلام
دوستان من هاردمو فرمت کردم تروپی هام پاک شد البته قبلش آنلاین شدم و همهرو syns کردم حالا میتونم اونارو ۲باره بیارم تو کنسول ؟ آخه یه سری بازیها رو میخوام پلات کنم میخوام ۲باره برگردونم میشه ؟
اگه میشه بگید چطوری
ممنون
درود به همه دوستان
لطف کنید بهترین headset واسه ps3 رو معرفی کنید....
قیمت و سایتی رو هم که میفروشه بگید
دوستان چه طور میشه PS3 رو کلا فرمت کرد و به حالت تنظیمات اولیه کارخانه برش گردوند ؟ (بشه مثه همون روزی که خریدیش ) اصلا امکانش هست ؟
یه عزیزی لطف کنه این سوال مارو جواب بده .
من اینو حدود 1 سال و نیم پیش همین جا گفتمدوستان میخوام یه دسته بخرم
چجوری تقلبی رو از اصل تشخیص بدم؟
اگه قیمتم بدین خیلی خوب میشه>:d<
اينو از يكي از تعمير كننده هاي با انصاف پرسيدم
راه تشخيص هيچ ربطي به تعداد پيچ نداره.
الته اون مدلي كه من ديدم اين طوري بود.
من خودم ديدم كه واقعا كپي اصليه به غير از يه مورد.
اونم پشت دسته هست
وقتي دسترو بر ميگردونيين يه جايي سريال زده.
اصلي يه حالت داره كه كدر مانند
ولي دسته هاي غير اصلي ميتوني خودتو پشتش ببيني.(همون جایی که سریال زده)
يه نكته ديگه اي هم كه هست اينكه اين دسته هاي غير اصلي اگه بعد از اپديت دستگاه يعني از 2.70 به بعد فكر كنم ديگه تو دستگاه كار نميكنه.
2سوال
1-روی کنسولم دانگله اگه بخوام فلش وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟موقع وصل کردن فلش دانگل اگر روی کنسول باشه مشکل نداره؟
2-6تا بازی کپی که میخوام بازی کنم تا 720 بیشتر ساپورت نمیکنه نمیشه کاری کنم که تا 1080 ساپورت کنه؟ تو اپشن بازی ها این جور گزینه ای نیست البته xmb تا 1080 ساپورت میکنه راه حلی نداره؟
اره مشکل همونه که گفتی .. دمکه پاور رو 6ثانیه یا 10ثانیه نگه دار..سلام.
یکی کمک کنه.من امروز ps3 خریدم.توی مغازه با hdmi تستش کردن همه چی درست بود.ولی تو خونه که به tv میزنم هیچی نشون نمیده.البته tv ورودی hdmi نداره از اون 3 تا فیشی ها زدم.فکر کنم AV باشه اسمش.
ممکنه ps3 روی خروجی Hdmi تنظیم باشه که هیچی نشون نمیده؟
فهمیدم.تو دفترچش به همچین چیزی اشاره کرده بود.:dسلام.
یکی کمک کنه.من امروز ps3 خریدم.توی مغازه با hdmi تستش کردن همه چی درست بود.ولی تو خونه که به tv میزنم هیچی نشون نمیده.البته tv ورودی hdmi نداره از اون 3 تا فیشی ها زدم.فکر کنم AV باشه اسمش.
ممکنه ps3 روی خروجی Hdmi تنظیم باشه که هیچی نشون نمیده؟
بله دوست عزیز شما با آپدیت کردن ps3 به ورژن 3.55 دیگه نمیتونید از بازی کپی استفاده کنید.میخواستم بدونم اگه پلی3 رو اپدیت کنم ممکنه که فقط بازیهایه اریجینال رو بخونه ؟
]