هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان یه سوال در مورد شک دسته دارم:
یه دستگاه گرفتم مدل فت با دو دسته ولی هر کاری میکنم هر بازی میزارم شوکش کار نمیکنه!:((
دسته رفیقمم امتحان کردم نشد مشکل از کجاست؟:-/
لطفا راهنمایی کنید.

دوستان یه سوال در مورد شک دسته دارم:
یه دستگاه گرفتم مدل فت با دو دسته ولی هر کاری میکنم هر بازی میزارم شوکش کار نمیکنه!:((
دسته رفیقمم امتحان کردم نشد مشکل از کجاست؟:-/
لطفا راهنمایی کنید.
شما برو تو ستینگ دستگاه.بعد برو تو controler seting اونجا ویبریشن رو انیبل کن.

سلام
برای اجرای بازیهای دانلودی ایا کار خاصی باید انجام بدم (قبل)
ایا باید پچ یا اپدیت یا فایلی رو دانلود کنم؟

برای اجرای بازیها حتما باید هارد اکسترنال باشه یا Flash هم جواب میده؟
لطفا یکی هم جواب سوال من رو بده :((
مر30

برای اجرای بازیهای دانلودی ایا کار خاصی باید انجام بدم (قبل)

اگه منظورت با استفاده از هکِ ! که نه کار خاصی نمی خواد ! بعد از دانلود فایل های Rar رو باز میکنی و کپی میکنی توی پوشه GAMEZ در روت هارد اکسترنال و بقیه ماجرا

برای اجرای بازیها حتما باید هارد اکسترنال باشه یا Flash هم جواب میده؟

بستگی به حجم بازی داره ! قطعا باید هارد اکسترنال داشته باشی ! روی فلش امتحان نکردم !

سلام كسي نيست بگه چيكار بايد بكنم كنسولم ديگه روشن نميشه وقتي روشن ميكنم رم دستگاه بعد از 10 ثانيه خاموش ميشه و هيچ اتفاقي نمي افته

دوستان یه ps3 فت هستش که هیچ چیزی غیر از خود دستگاه نداره. میخواستم ریجنش رو بفهمم. در واقع سوال اینه: چطوری ریجن دستگاه رو از روی خود دستگاه بفهمم؟

من یه ps3 دارم که از اون ور اب واسم اوردن . مشکلش اینه که نه جعبه داره و نه سیم و کابلی...
من واسه share کردن pc به ps3 به کابل لن نیاز داشتم که از بیرون تهیه کردم من لب تاب دارم که مستقیم به ps3 وصل کردم ولی مشکلش اینه که وقتی به ps3 وصلش میکنم نه لب تاب و نه ps3 شناسناییش نمیکنه ...... ethrnet no conect ....
مشکلش چیه؟

سلام
مشکل من هم حل شد از دوستانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم.
کابل avi رو به پشت ساب وصل کردم قرمز و سفید از تو تنظیمات خوده دستگاه هم گزاشتمش رو avi.
:x

من واسه remote play مشکل دارم وقتی می خوام register کنم ps3 ارور میده صفحه psp هم redscreen چیکار کنم؟

فریم ور پی اس پیت قدیمیه

وایرلس پی اس پیت باید روشن باشه

چیز شاخی نیست زیاد دنبالش نرو :دی

اون توقعاتی که ازش داری رو براورده نمی کنه :-s

سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم .
میخواستم بدونم اگه بخوام پی اس تیریم رو به مانیتورم وصل کنم باید چه کنم و از چه کابلی استفاده کنم؟صداو تصویر درست اجرا میشه؟
من مانیتورم ال سی دی ال جی هست.
و در اخر چرا من وقتی پی اس تیریم رو به این تلویزیون معمولی ها وصل میکنم(تلویزیون 21 اینچ معمولیه) تصویر هی میپره و خط خطی میاد؟کاریش میشه کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or