هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
من یه دستگاه اسلیم 120 گرفتم الان میخوام از سه فیشه وصل کنم به تلویزیون کار نمیکنه فقط با کابل hd mi کار میکنم.حالا باید چه کارش کنم؟
تنظیمات خواصی داره؟

درود
دو سوال داشتم لطفا هر کی جوابمو میده کامل جواب بده که ادم گیج نشه (خیلی ممنون)
1.لطفا یه توضیح در مورد PSN بدید.که باید چه جوری تهیه کنیم؟آیا باید فقط یه مبلغی رو بپردازیم و بعد هم یه یوزر و پسورد یا چیز دیگه ای هست؟با مودم Wirless هم میشه؟

2.بازیهای PS3 رو وقتی Download میکنم ، چه جوری باید بازی کنیم و اجراش کنم؟

ممنون.

سلام
من یه دستگاه اسلیم 120 گرفتم الان میخوام از سه فیشه وصل کنم به تلویزیون کار نمیکنه فقط با کابل hd mi کار میکنم.حالا باید چه کارش کنم؟
تنظیمات خواصی داره؟
PS3 ـت رو خاموش کن بعد دوباره روشن کن بعد دستت رو 5ثانیه یا بیشتر رو دکمه ی پاور نگه دار تنظیماتت ریست میشه !
درود
دو سوال داشتم لطفا هر کی جوابمو میده کامل جواب بده که ادم گیج نشه (خیلی ممنون)
1.لطفا یه توضیح در مورد PSN بدید.که باید چه جوری تهیه کنیم؟آیا باید فقط یه مبلغی رو بپردازیم و بعد هم یه یوزر و پسورد یا چیز دیگه ای هست؟با مودم Wirless هم میشه؟

2.بازیهای PS3 رو وقتی Download میکنم ، چه جوری باید بازی کنیم و اجراش کنم؟

ممنون.
1. موقعی که به اینترنت وصل هستی در قسمت Network میری یه اکانت میسازی که رایگان هم هست ساختش ولی اگه بخوای بازی اینترنتی بگیری از PSN باید PSN Card بگیری ! ( مثل بقیه جاهایی که اکانت میسازی یه یوزر و پسورد داره )
2. اگه منظورت که ماله هکشه که وقتی دانلود میکنه و روی PS3 میریزی ( چه با فلش چه با USB ) همونجا خودش یه گذینه برای نصبش داره ، اگه منظورت دمو و بازی های PSN هست که تو خود PSN دانلود میشه و گذینه ی نصبش میاد تو قسمت GAMES تو منوی اصلی PS3
اگه نامفهوم بود بگو تا بیشتر توضیح بدم !

سلام دوستان
من یه ا سوال داشتم یکم تکراری ولی ممنون میشم جواب بدید
من یه دیسک قدیمی فیفا 09 دارم
خش اونچنانی نداره ولی خوب خش داره
از همه مهمتر اینکه وقتی میذارمش صدا میکنه
یه صدایی که هر چند ثانیه به صورت خت خت میاد
من اگه از روش اسکن کنم ایراد داره ؟ ( از رو دیسک )

کسی نیست کمک کنه ؟؟

سلام دوستان یه مشکل دارم که میخوام به کمک شما حل کنم
من یه ps3 دارم که از اون ور اب واسم اوردن . مشکلش اینه که نه جعبه داره و نه سیم و کابلی ...
من واسه share کردن pc به ps3 به کابل لن نیاز داشتم که از بیرون تهیه کردم من لب تاب دارم که مستقیم به ps3 وصل کردم ولی مشکلش اینه که وقتی به ps3 وصلش میکنم نه لب تاب و نه ps3 شناسناییش نمیکنه ...... ethrnet no conect ....
مشکلش چیه؟:(

PS3 ـت رو خاموش کن بعد دوباره روشن کن بعد دستت رو 5ثانیه یا بیشتر رو دکمه ی پاور نگه دار تنظیماتت ریست میشه !

1. موقعی که به اینترنت وصل هستی در قسمت Network میری یه اکانت میسازی که رایگان هم هست ساختش ولی اگه بخوای بازی اینترنتی بگیری از PSN باید PSN Card بگیری ! ( مثل بقیه جاهایی که اکانت میسازی یه یوزر و پسورد داره )
2. اگه منظورت که ماله هکشه که وقتی دانلود میکنه و روی PS3 میریزی ( چه با فلش چه با USB ) همونجا خودش یه گذینه برای نصبش داره ، اگه منظورت دمو و بازی های PSN هست که تو خود PSN دانلود میشه و گذینه ی نصبش میاد تو قسمت GAMES تو منوی اصلی PS3
اگه نامفهوم بود بگو تا بیشتر توضیح بدم !
خیلی ممنون و متشکر از توضیحات خوبت
میدونم الان این پستم اسپم هست ولی خواستم هم ازت تشکر کنم هم اینم که یه سوال بپرسم:
منظورت از USB این بود که مثلا هارد کامپیوتر رو وصل کنم یا خود کیس رو یا منظورت چیز دیگه ای هست؟
ممنون.

خیلی ممنون و متشکر از توضیحات خوبت
میدونم الان این پستم اسپم هست ولی خواستم هم ازت تشکر کنم هم اینم که یه سوال بپرسم:
منظورت از USB این بود که مثلا هارد کامپیوتر رو وصل کنم یا خود کیس رو یا منظورت چیز دیگه ای هست؟
ممنون.

منظور از USB هر دستگاهی هست که یه حافظه داشته باشه که خروجی USB داشته باشه
از فلش تا هارد

موفق باشی ;)

سلام دوستان یه مشکل دارم که میخوام به کمک شما حل کنم
من یه ps3 دارم که از اون ور اب واسم اوردن . مشکلش اینه که نه جعبه داره و نه سیم و کابلی ...
من واسه share کردن pc به ps3 به کابل لن نیاز داشتم که از بیرون تهیه کردم من لب تاب دارم که مستقیم به ps3 وصل کردم ولی مشکلش اینه که وقتی به ps3 وصلش میکنم نه لب تاب و نه ps3 شناسناییش نمیکنه ...... ethrnet no conect ....
مشکلش چیه؟:(
:((هیچکی نیست جوابمو بد؟

سلام دوستان
من یه ا سوال داشتم یکم تکراری ولی ممنون میشم جواب بدید
من یه دیسک قدیمی فیفا 09 دارم
خش اونچنانی نداره ولی خوب خش داره
از همه مهمتر اینکه وقتی میذارمش صدا میکنه
یه صدایی که هر چند ثانیه به صورت خت خت میاد
من اگه از روش اسکن کنم ایراد داره ؟ ( از رو دیسک )

کسی نیست کمک کنه ؟؟
اگر خش داره بهتر اینکه داخل دایور نذاری چون طول عمر لنزت را کم میکنه و مشکل ایجاد میکنه اگر قدیمی هست بیانداز بیرون بره و جدیدش راتهیه کن بهتر

سلام. من قبل از اینکه PS3 بخرم شنیده بودم که میشه بعضی چیزای بازی رو ریخت رو هارد. ولی چطوری میشه؟ در ضمن من فریمور دستگام 3.15 هست.

کیلزون 2 رو که گذاشتم آپدیت نشد.

سلام
من الان دستگاه رو با کابل hdmi به مانیتور وصل کردم
الان صدا ندارم باید چه کار کنم؟
خود مانیتور که بلند گو نداره.بلند گو کیس هم از اینا هست که 5 بلندگو و یک ساب داره.
حالا باید چطوری وصلش کرد به پلی استشن3 ؟تبدیل می خواد؟از این میشه استفاده کرد؟
PS3 Bluetooth Headset - Headwearing
هدست بلوتوث قابل استفاده در كنسول Playstation 3 مناسب برای گوش کردن به موسيقي و كار در محيط شبكه PSN

مانیتور ورودی dvi هم داره.
ممنون

آخرین ویرایش:
اگر خش داره بهتر اینکه داخل دایور نذاری چون طول عمر لنزت را کم میکنه و مشکل ایجاد میکنه اگر قدیمی هست بیانداز بیرون بره و جدیدش راتهیه کن بهتر

ممنون از راهنماییت
همین کارم کردم
یکی دو تا بازی قدیمی داشتم رفتم انداختم به یارو 20 تومنم سر دادم یه رزیدنت گرفتم ( قبلا داشتم ) ولی خب راحتر میشه رزیدنت و تعویض کرد یا حداقل بازی خوبی هستش ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or