هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام.من چند تا سوال داشتم که با سرچ کردن نتونستم پیدا کنم.
1-ایا ps3 دی وی دی 9 پخش می کنه؟منظورم همین فیلماس که بیرون می فروشن و رو دی وی دیه و اورجینال نیست.
2-حالا میشه این فیلمارو راحت کپی کرد توی هارد؟یعنی دی وی دیه فیلمو گذاشت تو ps3 و کپی کرد؟
3-ایا ps3 فرمت دایویکس رو میخونه؟از رو دی وی دی یا توی فلش؟
ممنون میشم یکی که واقعا میدونه راهنماییم کنه.
متاسفانه من الان پیشه کامیپوترم نیستم تا لینک اموزش که یک از بچه ها درست کرد را برایت بذارم
اصلا به هیچ وج نباید dvd عیراروجنیال بذاری داخله دستگاه چون لنز دستگاه اسیب مبینه
شما با شیر رایانه به پلی3 میتوانید راحت همه فایلها را ببینید ولی قبلش باید یک کاری انجام بدهید اونم لینک اموزش بود
اگر عجله نداری تا فردا برایت میزارم لینکشه
نه پلی3 فرمت دایویکس را نمی خونه باید تبدیلش کنی به فرمت mp4 یا avi

سلام.من چند تا سوال داشتم که با سرچ کردن نتونستم پیدا کنم.
1-ایا ps3 دی وی دی 9 پخش می کنه؟منظورم همین فیلماس که بیرون می فروشن و رو دی وی دیه و اورجینال نیست.
2-حالا میشه این فیلمارو راحت کپی کرد توی هارد؟یعنی دی وی دیه فیلمو گذاشت تو ps3 و کپی کرد؟
3-ایا ps3 فرمت دایویکس رو میخونه؟از رو دی وی دی یا توی فلش؟
ممنون میشم یکی که واقعا میدونه راهنماییم کنه.

1. آره میخونه

2. نه نمیشه

3. اینو امتحان نکردم اما فکر کنم بخونه اما زیر نویس نمی تونی بذاری

مرسی از جواب های سریعتون.
میدونید مسئله من دیدن فیلمها از تو هارد ps3 هست.می خوام اینو دقیق بدونم که با share کردن با کامپیوتر یا تبدیل فرمت فیلمها یا هر راه دیگه ای (به غیر از دانلود از اینترنت) میشه از هارد فیلم دید یا مثل ایکس باکس نمیشه؟

مرسی از جواب های سریعتون.
میدونید مسئله من دیدن فیلمها از تو هارد ps3 هست.می خوام اینو دقیق بدونم که با share کردن با کامپیوتر یا تبدیل فرمت فیلمها یا هر راه دیگه ای (به غیر از دانلود از اینترنت) میشه از هارد فیلم دید یا مثل ایکس باکس نمیشه؟
اره میتوانی با تبدیل و از طریف فلش بریزی روی هارد و راحت فیلمت را نگاه کنی من ایکس باس را دیگه نمیدونم چه جوریه

دوستان يدونه 40 گيگ پيدا كردم بدون اضافات بنده ي خدا ميگه اواسط عيد گرفته و سالم سالم هم هست 220 نظرتون چيه؟
خوب میگه اتفاقا
بگیرش بنظر من ولی باید ببینی که BD-Readerـش سالمه یا نه چو 40گیگ قدیمه من خودم قبلا یه 60 داشتم BD-Readerـش سوخت ممکنه اون هم مشکل داشته باشه ولی باید قبل خرید با یه بازی تستش کنی !

برا چي نميشه اعتماد كرد؟منظورت ارور چراغ زرد مرگ هست؟ تاريخش رو نميدونم بايد سوال كنم
ببین اگر تاریخش 2008 هست یه ذره میشه اعتماد کرد. ولی اگه 2006 هست اصلا نگیر. علاوه بر اینکه 2006 ها 90 نانومتری هستن و زیاد داغ میکنن

معلوم نیست که از 2006 کار کرده یا همین دیروز خریده. منم اگه بخوام ps3 مو بفروشم میگم همین هفته ی پیش خریدم. خلاصه مواظب باش.

بیرونم ببری نشون بدی فقط میتونن بهت بگن که تامیری هست یا نه ولی نمیتونن بگن لنز چقدر کار کرده. ولی میل خودته دوست عزیز

آخرين تاريخي كه 40 گيگ توليد شده رو دارين؟
BD-Reader همون خواننده ي بلوري هست؟
اخه طرف كرجه و من شيراز
به نظرتون 40 گيگ نو پيدا ميشه؟حدود قيمت؟
والا من میخواستم 40 گیگ نو بخرم ولی هر چی گشتم نبود. اگر جایی هم داشته باشه از قبل واسش مونده که اصولا قیمت پایین نمیده.

به نظر من یه 80 گیگ یا یه اسلیم آک بگیر خودتو راحت کن.

تا اوجایی که من میدونم آخرین تولیدشون آخر 2007 بوده.

با سلام :
ببخشید دوستان من بازی هایی رو که پشتش نوشته hd1080 رو در درستگاهم که میزارم بازی بصورت 720p اجرا میشه چکار باید انجام بدم که با همون 1080 اجرا بشه ؟

با سلام :
ببخشید دوستان من بازی هایی رو که پشتش نوشته hd1080 رو در درستگاهم که میزارم بازی بصورت 720p اجرا میشه چکار باید انجام بدم که با همون 1080 اجرا بشه ؟
برید تو display seting
قسمت HDMI
CUSTUM
تیک 720 p رو بردارید
OK
copy.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or