Niko Bellic
کاربر سایت
بله... شما نیاز به کابل HDMi To DVi داری تا به مانیتورت وصلش کنی....سلام به دوستان
یه سوال:
مانیتوره من 19اینچ L1960TR LG هستش HDMI نمیخوره ولی DVI میخوره
میتونم ps3 رو بهش وصل کنم؟
بله... شما نیاز به کابل HDMi To DVi داری تا به مانیتورت وصلش کنی....سلام به دوستان
یه سوال:
مانیتوره من 19اینچ L1960TR LG هستش HDMI نمیخوره ولی DVI میخوره
میتونم ps3 رو بهش وصل کنم؟
به psn وصل نمیشید...وقتی که میخوام بازی انلاین انجام بدم میگه که: failed to conect EA server
البته تو منوی اصلی کانکت میشه ولی تو خود بازی این پیغام رو میده. چه battle field باشه چه fifa.
میخواستم بدونم این جریانش چیه؟ مال شما هم اینطور میشه؟
امکانش هست سرور هاش قیطلر شده باشه؟به psn وصل نمیشید...
فکر کنم هرکی تو ایرانه این مشکل رو داره...خودم هم نمیتونم وصل شم...نگران نباش فردا پس فردا مشکل حل میشه...موش تو مخابرات پیدا شده و سیم ها رو جویده
فقط باید صبر پیشه کرد
به psn وصل نمیشید...
فکر کنم هرکی تو ایرانه این مشکل رو داره...خودم هم نمیتونم وصل شم...نگران نباش فردا پس فردا مشکل حل میشه...موش تو مخابرات پیدا شده و سیم ها رو جویده
فقط باید صبر پیشه کرد
ببینم این کابل شبکه باید Cross باشه یا معمولی ؟دو شرط داره که باید انجام بدهی قبلش
یک باید دو دستگاه اخریم ورژن ابدیت را داشته باشه
2 هم یک فیش کابل شبکه ای هم وصل کن و تمام
از این تاپیک استفاده کنید.سلام
ببخشید چطوری میشه با PS3 به اینترنت وصل شد ؟!؟!
دوست عزیز بارها گفته شده و بازم میگم این مشکل به زودی برطرف میشه و نگران نباشید. مشکل از اینترنت سراسری ایران هست.اخه تعجب من اینه که یهو اینجور شده. من تا حالا همچین مشکلی نداشتم!!
ترسمم از اینه که درست نشه دیگه
لذت بازی انلاین یه چیز دیگست. کد ارورشم اینه: 80710B23
........................
واسه هارد مشکلی پیش نمیاد.هارد ps3 رو در بیار وصل کن به رایانت و ریکاوریش کن . شاید اطلاعاتت برگرده
واسه هارد مشکلی پیش نمیاد.[/
QUOTE]
هارد رو باید با یه تبدیل sata به usb به رایانت وصل کنی البته این چیزیه که پشت خود هارد نوشته . من هارد ps3 رو به رایانه وصل کردم اصلا نشناخت حالا نمیدونم دلیل چیه؟
ولی پشت خود هارد نوشته که باید از تبدیل استفاده کنی .
اینجا کسی pes یا fifa آنلاین بازی کرده ؟ با کسایی که تو ایرانن مشکل پینگ نیست ؟ راحت میشه بازی کرد ؟ tekken چطور ؟
من با pes و tekken آنلاین بازی کردم . برای pes خیلی مضخرف بود و اغلب اوقات جواب نمیداد البته فکر کنم دلیلش این بود که برای من ریجن 3 بود و tekken هم باهاش راحت بازی کردم . همچنین street fighter
سلام
حالا که هک شد میشه یکی یه آموزش از نحوه تعویض هارد ps3 بذاره
آیا یه هارد 500 بهش میخوره یا خیر
ممنون میشم .
تعویضش کاری نداره اگر فت هست زیر دستگاه یه پیچ هست اون رو باز کن و هارد رو در بیار