هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

وقتی که میخوام بازی انلاین انجام بدم میگه که: failed to conect EA server

البته تو منوی اصلی کانکت میشه ولی تو خود بازی این پیغام رو میده. چه battle field باشه چه fifa.
میخواستم بدونم این جریانش چیه؟ مال شما هم اینطور میشه؟

وقتی که میخوام بازی انلاین انجام بدم میگه که: failed to conect EA server

البته تو منوی اصلی کانکت میشه ولی تو خود بازی این پیغام رو میده. چه battle field باشه چه fifa.
میخواستم بدونم این جریانش چیه؟ مال شما هم اینطور میشه؟
به psn وصل نمیشید...
فکر کنم هرکی تو ایرانه این مشکل رو داره...خودم هم نمیتونم وصل شم...نگران نباش فردا پس فردا مشکل حل میشه...موش تو مخابرات پیدا شده و سیم ها رو جویده:دی
فقط باید صبر پیشه کرد;)

به psn وصل نمیشید...
فکر کنم هرکی تو ایرانه این مشکل رو داره...خودم هم نمیتونم وصل شم...نگران نباش فردا پس فردا مشکل حل میشه...موش تو مخابرات پیدا شده و سیم ها رو جویده:دی
فقط باید صبر پیشه کرد;)
امکانش هست سرور هاش قیطلر شده باشه؟

به psn وصل نمیشید...
فقط باید صبر پیشه کرد;)

اخه تعجب من اینه که یهو اینجور شده. من تا حالا همچین مشکلی نداشتم!!
ترسمم از اینه که درست نشه دیگه:(
لذت بازی انلاین یه چیز دیگست. کد ارورشم اینه: 80710B23

سلام
ببخشید چطوری میشه با PS3 به اینترنت وصل شد ؟!؟!
از این تاپیک استفاده کنید.

اخه تعجب من اینه که یهو اینجور شده. من تا حالا همچین مشکلی نداشتم!!
ترسمم از اینه که درست نشه دیگه:(
لذت بازی انلاین یه چیز دیگست. کد ارورشم اینه: 80710B23
دوست عزیز بارها گفته شده و بازم میگم این مشکل به زودی برطرف میشه و نگران نباشید. مشکل از اینترنت سراسری ایران هست.

سلام به همگی!
یه راهنمایی می خواستم،من با برنامه ی ps3 proxy server کامپیوتر رو شر کردم روی ps3 برای اجرای فایل های mkv یعد می خوام فایل های ویدیویی رو با زیر نویس فارسی نگاه کنم اما نمی تونم راهی وجود داره بشه این کارو کرد ؟ من خیلی راحت همه نوع فایل ویدیویی رو تو ps3 با پسوند های مختلف اجرا می کنم اما زیرنویس رو نمیدونم چه جوری باید درست کنم که بخونه:( ممنون از کمک!:)

واسه هارد مشکلی پیش نمیاد.[/
QUOTE]

هارد رو باید با یه تبدیل sata به usb به رایانت وصل کنی البته این چیزیه که پشت خود هارد نوشته . من هارد ps3 رو به رایانه وصل کردم اصلا نشناخت حالا نمیدونم دلیل چیه؟
ولی پشت خود هارد نوشته که باید از تبدیل استفاده کنی .

اینجا کسی pes یا fifa آنلاین بازی کرده ؟ با کسایی که تو ایرانن مشکل پینگ نیست ؟ راحت میشه بازی کرد ؟ tekken چطور ؟

من با pes و tekken آنلاین بازی کردم . برای pes خیلی مضخرف بود و اغلب اوقات جواب نمیداد البته فکر کنم دلیلش این بود که برای من ریجن 3 بود و tekken هم باهاش راحت بازی کردم . همچنین street fighter
سلام
حالا که هک شد میشه یکی یه آموزش از نحوه تعویض هارد ps3 بذاره
آیا یه هارد 500 بهش میخوره یا خیر
ممنون میشم .

تعویضش کاری نداره اگر فت هست زیر دستگاه یه پیچ هست اون رو باز کن و هارد رو در بیار

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or