هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان
این گرمای زیاد ps3 من طبیعی هستش؟بعد از تقریبا دو ساعت بازی کردن.هیچ چیز عجیبی هم توی ps3 ندیدم.صدای اضافه و یا...
كاملا طبيعيه به خصوص اگه Slim باشه...
در ضمن اگه هنگام خاموش كردن دستگاه صداي تق و توق اومد هيچ ناراحت نشو اينم طبيعيه!

دوستان من میخوام تازه Ps3 بخرم چندتا سوال واسم پیش اومده

1 . اگر USB موبایل یا فلش بهش وصل کنیم میتونیم عکس و MP3 و انواع فرمت هارو اجرا کنیم؟
2 . کابل VGA چنده ؟ و مدل های خواص و کیفیتشون فرق میکنه؟
3 . برای وصل شدن به شبکه PSN نیاز به Connection خاصی نیاز داریم؟PPEOE , V/P/N
4 . مشکل Yellow Of Death قضیش چیه ؟ در چه صورت این مشکل به کنسول القا میشه؟
5. مدل فت با سلیم فقط در ظاهره یا در سخت افزار هم تغیراتی انجام شده؟ کدوم بهترن؟
6. چرا باید بعضی از اپدیت های جدید رو انجام ندیم ؟
7. Player ویدئویش و صوتیش چه فرمت هایی رو اجرا میکنه؟
8. دقیقا این کنسول چه امکانات اضافی دارد؟ ( مانند ابزار Theme سازی و Linux )

اقا فایل update 3.41 میشه ریخت رو Dvd بعد بکنی تو ps3 اپدیت کنی؟:d

بله می تونی فایل آپدیت رو دانلود کنی و بریزی روی CD یا DVD و بوسیله اون دستگاه رو آپدیت کنی !

برای 160 مگ به نظر من ارزش نداره یه DVD رو حروم کنی ! بریز روی CD و آپدیت کن !

اما دو تا نکته یادت نره !

یکی اینکه حتما آخر CD رو ببندی و دوم اینکه با سرعت پایین ترجیحا 8x سی دی رو رایت کنی !

+++++++++++++++++++++++

1 . اگر USB موبایل یا فلش بهش وصل کنیم میتونیم عکس و MP3 و انواع فرمت هارو اجرا کنیم؟
2 . کابل VGA چنده ؟ و مدل های خواص و کیفیتشون فرق میکنه؟
3 . برای وصل شدن به شبکه PSN نیاز به Connection خاصی نیاز داریم؟PPEOE , V/P/N
4 . مشکل Yellow Of Death قضیش چیه ؟ در چه صورت این مشکل به کنسول القا میشه؟
5. مدل فت با سلیم فقط در ظاهره یا در سخت افزار هم تغیراتی انجام شده؟ کدوم بهترن؟
6. چرا باید بعضی از اپدیت های جدید رو انجام ندیم ؟
7. Player ویدئویش و صوتیش چه فرمت هایی رو اجرا میکنه؟
8. دقیقا این کنسول چه امکانات اضافی دارد؟ ( مانند ابزار Theme سازی و Linux )

1 - بله میشه ! اکثر کدک ها و کانتینر ها رو PS3 ساپورت میکنه اما MKV رو نه !

2 - برای اینکه PS3 رو به مانیتور وصل کنی باید کابل HDMI to DVI بگیری ! هدفت از اینکه پرسیدی کابل VGA چنده رو نفهمیدم ! اگه منظورت اینه که PS3 مثل XBOX کابل VGA میخوره که نه اینطوری نیست ! PS3 خودش یک کابل Av داره و برای تلویزیون های SD نیازی به تهیه کابل نداری !

3 - هم با دایال آپ میشه به اینترنت وصل شد ، هم با ADSL ولی بهترین راه اینه که حتما یه خط ADSL داشته باشی !

4 - یه چیزی تو مایه 3 چراغ 360 اه ، منتهی درصد خیلی کمی از دستگاه ها بر اثر گرم شدن بورد به این مشکل دچار میشن که چیز کاملا طبیعیه ! این مشکل توی دستگاه های اسلیم به کلی رفع شده و می تونی با خیال راحت بازی کنی !

5 - هم در ظاهر با هم تفاوت دارن هم در سخت افزار ! از بازار خبر ندارم ولی فکر کنم دیگه فت تو بازار پیدا نشه ! شایدم بشه ولی الان صرف به اینه که اسلیم بخری ...

6 - والله جدیدا مثل اینکه PS3 هک شده و گفتن واسه استفاده از PS JB بهتره که دستگاه رو به ورژن بالاتر آپدیت نکنید ! ما که تا الان آپدیت میکردیم ! ببینیم از این به بعد چی میشه !

7 - مراجعه شود به جواب 1

8 - PS3 یک دستگاه Media center هست و علاوه بر بازی میشه باهاش فیلم و عکس دید و موزیک گوش داد ! میشه ویدئو ها رو ادیت کرد ! آلبوم عکس خانوادگی درست کرد ! میشه باهاش به اینترنت وصل شد و در محیط وب گشت و گذار کرد و ....

امکان نصب لینوکس با آپدیت جدید برداشته شد ولی میشه روش به راحتی Theme نصب کرد ...

آخرین ویرایش:
فکر نکنم که یشه چون که تو خود دستگاه دو تا گزینه داره اولیش اینه که از خود دستگاه آپدیت کنی دومیش هم برای اینه که با استفاده از فلش آپدیت کنی.

بله می تونی فایل آپدیت رو دانلود کنی و بریزی روی CD یا DVD و بوسیله اون دستگاه رو آپدیت کنی !

برای 160 مگ به نظر من ارزش نداره یه DVD رو حروم کنی ! بریز روی CD و آپدیت کن !

اما دو تا نکته یادت نره !

یکی اینکه حتما آخر CD رو ببندی و دوم اینکه با سرعت پایین ترجیحا 8x سی دی رو رایت کنی !

دست شما درد نکنه فقط روتش یا فلدرش چجوری باید باشه؟

برای اینکه PS3 رو به مانیتور وصل کنی باید کابل HDMI to DVI بگیری ! هدفت از اینکه پرسیدی کابل VGA چنده رو نفهمیدم ! اگه منظورت اینه که PS3 مثل XBOX کابل VGA میخوره که نه اینطوری نیست ! PS3 خودش یک کابل Av داره و برای تلویزیون های SD نیازی به تهیه کابل نداری !
من مانیتورم VGA ساپورت میکنه...و متاسفانه DVI یا HDMI نداره تکلیف چیه؟
اما دوست من فکر کنم برای PS3 وجود داره شما دنبالش نرفتید...

آخرین ویرایش:
من مانیتورم VGA ساپورت میکنه...و متاسفانه DVI یا HDMI نداره تکلیف چیه؟
اما دوست من فکر کنم برای PS3 وجود داره شما دنبالش نرفتید...
منم مثل شما مانیتورم فقط VGA ساپرت می کنه و با کابل W/PIII که تا 1080p ساپرت می کنه PS3 رو بهش وصل می کنم.
قیمت کابلش هم فکر کنم الان باید حدود 30 تومن باشه.

دوستان تا جایی که من میدونم بازیهای ریجن 1 و 3 رو هم میشه روی کنسول ریجن 2 بازی کرد. فقط بحث منو و زبان بازی و کمی تغییرات جانبی هست. حالا فیلم های بلو-ری هم همین شرایط رو دارن؟ یعنی من اگر بلو-ری ریجن 1 بگیرم یا کلا ایمیج هر بلو-ریی رو دانلود و رایت بکنم میتونم روی دستگاه پخشش کنم؟ یا فقط باید فیلمهای ریجن 2 رو تهیه کنم؟

با تشکر

دوستان تا جایی که من میدونم بازیهای ریجن 1 و 3 رو هم میشه روی کنسول ریجن 2 بازی کرد. فقط بحث منو و زبان بازی و کمی تغییرات جانبی هست. حالا فیلم های بلو-ری هم همین شرایط رو دارن؟ یعنی من اگر بلو-ری ریجن 1 بگیرم یا کلا ایمیج هر بلو-ریی رو دانلود و رایت بکنم میتونم روی دستگاه پخشش کنم؟ یا فقط باید فیلمهای ریجن 2 رو تهیه کنم؟

با تشکر
فقط از بلوری های ریجین همسان با ریجین دستگات باید استفاده کنی.
یعنی اگه دستگاهت ریجین 2 هست بلوری هم باید ریجین 2 باشه

• Like
Reactions: ! Sir Matt Busby
سلام به همه دوستان
من قصد خرید ps3 slim و یا xbox360 رو دارم و چون تعداد زیاد می خوام بگیرم واسم خیلی مهمه که موس و کیبرد بهش وصل بشه و داخل گیم به خصوص call 6 موس و کیبرد عمل کنه درست مثل pc چند جا پرسیدم گفتن که روی xbox نمی شه حساب کرد اما ps3 موس و کیبرد اصل خودش رو داره و توی بازی ها هم کار می کنه
کسی می تونه اطلاعات درست و کاملی به من بده؟ می خوام ببینم کدوم کنسول رو بگیرم که بتونم باهاش بازی ها رو درست مثل pc با موس و کیبرد بازی کنم
این موس و کیبردی که واسه ps3 می گفتن اونم مثل xbox نیاز به تبدیل داره یا مخصوص واسه پلی 3 ساخته شده؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or