هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان تا جایی که من میدونم بازیهای ریجن 1 و 3 رو هم میشه روی کنسول ریجن 2 بازی کرد. فقط بحث منو و زبان بازی و کمی تغییرات جانبی هست. حالا فیلم های بلو-ری هم همین شرایط رو دارن؟ یعنی من اگر بلو-ری ریجن 1 بگیرم یا کلا ایمیج هر بلو-ریی رو دانلود و رایت بکنم میتونم روی دستگاه پخشش کنم؟ یا فقط باید فیلمهای ریجن 2 رو تهیه کنم؟

با تشکر

فقط از بلوری های ریجین همسان با ریجین دستگات باید استفاده کنی.
یعنی اگه دستگاهت ریجین 2 هست بلوری هم باید ریجین 2 باشه

تا این ریجن بازی و فیلم و DVD و فیلم بلوری و .... ملت یاد بگیرن ، ما پیر شدیم به خدا :دی

جوابی که این دوستمون بهت داده رفیق درسته ولی ریجن فیلم های بلوری 1 و 2 و 3 نیست ! اون ریحن بازی ها هستش !

ریجن فیلم بلوری با حروف انگلیسی نمایش داده میشه ! A و B و C !

بله ریجن فیلم بلوری ای که دستگاهت میخونه که روی جعبه ش ام نوشته شده باید با ریجن فیلمی که میخوای داخلش بزاری واسه دیدن یکی باشه ! حرف انگلیسی مورد نظر داخل یه شش ضلعی هست !

کنسول PAL ، فیلم های ریجن B اجرا میکنه !

کنسول های NTSC/j Asia و NTSC/UC ام فیلم های ریجن A رو اجرا میکنن !

اگه اشتباه نکنم ، کنسول های NTSC/J ژاپن هم ، فیلم بلوری ریجن B اجرا میکنن !

همه کنسول ها هم ، فیلم های بلوری ای که ریجن ندارن یا اصطلاحا فری ریجن هستن رو هم اجرا میکنن !

• Like
Reactions: Astiak
دوستان من میخوام تو این هفته یه اسلیم بخرم. چطوری میشه فهمید که دستگاه آکبند هست؟

بعدش دوستان تو هارد ps3 میشه فیلم ریخت و بدون دیسک فیلم رو دید؟ مثلا فیلم های dvd رو میشه ریخت؟ آهنگ چی میشه ریخت رو هارد و اجراش کرد؟

دوستان من میخوام تو این هفته یه اسلیم بخرم. چطوری میشه فهمید که دستگاه آکبند هست؟

بعدش دوستان تو هارد ps3 میشه فیلم ریخت و بدون دیسک فیلم رو دید؟ مثلا فیلم های dvd رو میشه ریخت؟ آهنگ چی میشه ریخت رو هارد و اجراش کرد؟
هیچ دستگاه آکبند نمیتونی پیدا کنی چون همه ش باز میشه اینا !
فیلم و عکس و آهنگ هم از طریق USB میتونی بریزی رو هارد !

دوست خوبم منظوره من رو متوجه نشدی شما. من میگم چطور میشه فهمید که دستگاه اولین بار هست که روشن میشه؟
آرم PS که روی Ps1 همیشه میاد,دفعه ی اول رو صفحه ی TV وقتی روشن کنی PS3 رو میاد.فقط 1 بار این اتفاق میوفته اونم زمانیه که اولین بار روشن میشه(خوشبختانه من کنسولم آک بود)

سلام به همه دوستان
من قصد خرید ps3 slim و یا xbox360 رو دارم و چون تعداد زیاد می خوام بگیرم واسم خیلی مهمه که موس و کیبرد بهش وصل بشه و داخل گیم به خصوص call 6 موس و کیبرد عمل کنه درست مثل pc چند جا پرسیدم گفتن که روی xbox نمی شه حساب کرد اما ps3 موس و کیبرد اصل خودش رو داره و توی بازی ها هم کار می کنه
کسی می تونه اطلاعات درست و کاملی به من بده؟ می خوام ببینم کدوم کنسول رو بگیرم که بتونم باهاش بازی ها رو درست مثل pc با موس و کیبرد بازی کنم
این موس و کیبردی که واسه ps3 می گفتن اونم مثل xbox نیاز به تبدیل داره یا مخصوص واسه پلی 3 ساخته شده؟
ممنون

دوستان میشه Update های بازی هارو از یه کنسول انتقال داد به کنسول دیگه ؟
اگه میشه یکی راهنمایی کنه !!!
دو شرط داره که باید انجام بدهی قبلش
یک باید دو دستگاه اخریم ورژن ابدیت را داشته باشه
2 هم یک فیش کابل شبکه ای هم وصل کن و تمام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or