هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

اینجا کسی pes یا fifa آنلاین بازی کرده ؟ با کسایی که تو ایرانن مشکل پینگ نیست ؟ راحت میشه بازی کرد ؟ tekken چطور ؟

من فیفا انلاین بازی کردم بدون هیچ مشکلی، فقط اگه سرعت پایین باشه بازی قفل میکنه وگرنه هیچ مشکلی نداره.

سلام من يه PS3 Slim 250 GB دارم كه از جايي كه هم خريدم مطمئن مطمئن هستم و تا الان 5 تا بازي رو بدون هيچ مشكلي تويه يه فضاي كاملا خنك (كولر گازي بوده(من جنوب هستم))بازي كردم و تمام شدند .
هيچ مشكلي نبود تا اينكه يه 2 يا 3 ماهي اصلا باهاش بازي نكردم الان ديشب رفتم سراغش يه 15 دقيقه اي تو كيل زون 2 بودم كه يه هو روي صفحه قفل كرد يه چند ثانيه اي منتظر موندم ديدم نه قفل كرده ديسكو در آوردم دكمه خاموش جلوي دستگاهو زدم 2 تا بوق زد بعد 8 ثانيه خاموش شد.بعد روشن كردم دوباره كامل كار كرد و يه نيم ساعيتي بازي كردم
فردا شبش دوبار تو بازي هوي رين عين همين اتفاق (دقيقا) اقتاد .
ديگه روشنش نكردم
خواستم خدايش يكي راهنمايم كنه‌!!!!!!:((:((:((:((:((:((
فقط تو بازي اين طور ميشه و ميتونم بگم دستگاه با نو فرقي نداره واقعا باهاش بازي نكردم
كسي ميدونه مشكل از چيه؟؟
فرم ور دستگاه هم 3.40 هستش لازمه به 3.41 آپديت كنم؟؟؟؟
راستي كسي از گارانتي PS3 تو ايران سر در مياره ؟؟؟ راهي داره ؟؟؟ اصلا اين گارانتيش تو ايران كار ميكنه؟؟؟

سلام من يه ps3 چهل گيگ گرفتم كه ورژنش 2.52 هست حالا بايد به 3.41 آپ كنم ديگه.كنسول با دكمه دايره تاييد ميكنه و با دكمه ضبدر كنسل ميكنه

كنسول هم فكر كنم ريجن 3 هست ديگه مال آسيا رو بايد آپديت كنم درسته؟حالا ميشه كاري كرد كه جاي دايره و ضبدر عوض بشه تو بازيها كه فرقي

نميكنه؟راستي اگه تنظيمات رو از اول ريست كنم كه مشكلي پيش نمياد ميخوام يوزر هم نو بسازم؟ راستي دسته هم از ورژن چند به بعد تقلبيهاش ار

نميكنه.اگه يه راهنمايي كلي بديد ممنون ميشم.و در مورد شارژ دسته.

سلام من يه ps3 چهل گيگ گرفتم كه ورژنش 2.52 هست حالا بايد به 3.41 آپ كنم ديگه.كنسول با دكمه دايره تاييد ميكنه و با دكمه ضبدر كنسل ميكنه

كنسول هم فكر كنم ريجن 3 هست ديگه مال آسيا رو بايد آپديت كنم درسته؟حالا ميشه كاري كرد كه جاي دايره و ضبدر عوض بشه تو بازيها كه فرقي

نميكنه؟راستي اگه تنظيمات رو از اول ريست كنم كه مشكلي پيش نمياد ميخوام يوزر هم نو بسازم؟ راستي دسته هم از ورژن چند به بعد تقلبيهاش ار

دسته اگه از 5 تا پيچ کم تر يا بيشتر داره تقلبيه!

بله بايد ريجن 3 رو بگيريد!

سلام من يه PS3 Slim 250 GB دارم كه از جايي كه هم خريدم مطمئن مطمئن هستم و تا الان 5 تا بازي رو بدون هيچ مشكلي تويه يه فضاي كاملا خنك (كولر گازي بوده(من جنوب هستم))بازي كردم و تمام شدند .
هيچ مشكلي نبود تا اينكه يه 2 يا 3 ماهي اصلا باهاش بازي نكردم الان ديشب رفتم سراغش يه 15 دقيقه اي تو كيل زون 2 بودم كه يه هو روي صفحه قفل كرد يه چند ثانيه اي منتظر موندم ديدم نه قفل كرده ديسكو در آوردم دكمه خاموش جلوي دستگاهو زدم 2 تا بوق زد بعد 8 ثانيه خاموش شد.بعد روشن كردم دوباره كامل كار كرد و يه نيم ساعيتي بازي كردم
فردا شبش دوبار تو بازي هوي رين عين همين اتفاق (دقيقا) اقتاد .
ديگه روشنش نكردم
خواستم خدايش يكي راهنمايم كنه‌!!!!!!:((:((:((:((:((:((
فقط تو بازي اين طور ميشه و ميتونم بگم دستگاه با نو فرقي نداره واقعا باهاش بازي نكردم
كسي ميدونه مشكل از چيه؟؟
فرم ور دستگاه هم 3.40 هستش لازمه به 3.41 آپديت كنم؟؟؟؟
راستي كسي از گارانتي PS3 تو ايران سر در مياره ؟؟؟ راهي داره ؟؟؟ اصلا اين گارانتيش تو ايران كار ميكنه؟؟؟
آقا وجدانن يكي كمك كنه يعني كسي بلد نيست؟:(

یه سری بازیا مثل GOW C عوض میشه مثلا مثلث میشه Back ضربدر هم تایید میشه !
برای چی میخوای یوزر جدید بسازی و اون قبلی رو پاک کنی ؟! اگه اون کار رو انجام بدی سیو و تروفی هات (در صورتی که آپدیت نکرده باشی) پاک میشه !

یه سری بازیا مثل GOW C عوض میشه مثلا مثلث میشه Back ضربدر هم تایید میشه !
برای چی میخوای یوزر جدید بسازی و اون قبلی رو پاک کنی ؟! اگه اون کار رو انجام بدی سیو و تروفی هات (در صورتی که آپدیت نکرده باشی) پاک میشه !

آقا ممنون منظورم اينه يعني مثلا تو بازي فوتبال ضربدر سانت كنه به جاي دايره و دايره هم به

جاي ضربدر پاس بده؟

سلام.من چند تا سوال داشتم که با سرچ کردن نتونستم پیدا کنم.
1-ایا ps3 دی وی دی 9 پخش می کنه؟منظورم همین فیلماس که بیرون می فروشن و رو دی وی دیه و اورجینال نیست.
2-حالا میشه این فیلمارو راحت کپی کرد توی هارد؟یعنی دی وی دیه فیلمو گذاشت تو ps3 و کپی کرد؟
3-ایا ps3 فرمت دایویکس رو میخونه؟از رو دی وی دی یا توی فلش؟
ممنون میشم یکی که واقعا میدونه راهنماییم کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or